"Кушлев" запорира имущество за 2 млн. лв. на Гюнай Сефер

Депутатът има 23 имота, 23 автомобила, 6 склада за тютюн
30 сеп 2010 12:53,
128
"Кушлев" запорира имущество за 2 млн. лв. на Гюнай Сефер
Гюнай Сефер. Снимка: БГНЕС

Комисията "Кушлев" е запорирала имущество на депутата от ДПС Гюнай Сефер в размер на 2 284 230 лв.

Кушлев уточни още, че тепърва комисията ще внася искове за запориране на друго имущество, за което Сефер не може да докаже как е придобил.

По думите му Сефер притежава два апартамента на атрактивни места в София, 23 недвижими имота, 23 автомобила, 6 склада за тютюн и др.

Само преди ден бившият началник на НАП-Силистра Милена Цочовска обяви, че е била заплашвана с уволнение от Гюнай Сефер.

Това стана ясно по време на заседанието на съда по делото срещу бившата директорка на НАП Мария Мургина.

Цочовска, която е граждански ищец по делото, уточни, че заплахата била заради започнати ревизии на фирми, близки до депутата.

Тя призна, че се е чувствала застрашена за сигурността на семейството си, още повече че била наясно, че Сефер, с когото се е срещала два пъти, е лежал в затвора.

В СГС се води дело и срещу Сефер и колегата му от НС Митхат Табаков, срещу които са повдигнати обвинения за документна измама.

Още по темата

Според прокуратурата те са получили неправомерно над 370 хил. лв. от "Публични инвестиционни проекти" ЕАД чрез деклариране на неверни обстоятелства относно извършени строително-монтажни работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
2
 
21
 
! Отговори
bb преди 13 години
За Гюнай Сефер - килия с изглед на север!
75
3
 
6
 
! Отговори
777 преди 13 години
г-н Сефер е известна личност в тези отдалечени райони на Бьлгария.Всеки човек от Дулово знае за много богатия бизнесмен г-н Сефер.Не е лесно дьржавата да се излрави срещу силни хора като Сефер.
74
2
 
6
 
! Отговори
koko преди 13 години
mamkavi i *** gnusni , smurt za vas , dai boje grajdanska voina 1 put da se otturvem ot si4ki 4erni , smurt deiba vashta maika
73
0
 
1
 
! Отговори
dulovo преди 13 години
stiga veche turci bilgarii veee ave gledayte jivota vi dae po dobir nqaa upraviq tiz dirjava a za sefer 4ovek koitoo e specelil milioni bez disi mridne zadnika a za tova koi e vinoven bilgarskite yibrik4ii? sefer v zatvoraaaaa samo tova moje damu bide spravedlivata prisida
72
4
 
4
 
! Отговори
Men преди 13 години
Q verno ni obqsni turski *** takuv 6to 4ini6 ti v BG novinarski site? Are mar6 v Anadola!! A puska6 selski komentar4e.
71
3
 
5
 
! Отговори
водопроводчика преди 13 години
Г-н турчин ти да не си на султана *** , че се обаждаш да защитаваш *** като този,дето ви стрижат и плющят на лягане и ставане.
70
2
 
4
 
! Отговори
До наглия турчин 2 преди 13 години
И още нещо за "възстановяването" на имотите - познавам един такъв, който си е продал апартамента, подчертавам - продал, заминал за Турция, после от там го върнали защото най-вероятно той се мисли за турчин а те си го имат за ***. Като дошъл тук отишъл да си иска апартамента от човека който го е купил. Оня не се съгласил естествено. И сега нашия е най-бясното псе което съм виждал. При теб турчине да няма нещо подобно, а?
69
4
 
10
 
! Отговори
Радо преди 13 години
***,за разлика от теб аз не питам ***,за да знам кой откъде е дошъл,*** ***,кандидат-турчин си и такъв ще си умреш.Къде ги намери тези милиони Български изселници в тУРЦИЯ бе шматарок,и за какви земи претендираш ***,не ми се занимава сега,ама подготви се първо и някой път ще си говорим за заграбени земи и имот.Ама първо изтрезней,глупчо.
68
3
 
21
 
! Отговори
До наглия турчин преди 13 години
В Турция има милиони турци, а не български граждани. И те не са изселени - сами са направили този избор в коя страна искат да живеят. Много добре помня нашите познати когато тръгваха на там как говореха за Турция, каква хубава страна било, колко били богати. И стига вече с това лицемерие. Изселниците са направили своя избор - коя им е страната. Заминали - прав им път. А вие, които сте останали тук ще се съобразявате или и на вас - прав ви път, сега поне няма кльон по границата.
67
2
 
10
 
! Отговори
leketo преди 13 години
ДОБРЕ НО КО ЩЕ РАЗБЕРЕ НАРОДА ОТ ТОВА .ПАРИТЕ ЩЕ ПРЕБЕРАТ ТЕЗИ КОИТО СА НА ВЛАСТ .НЕКА КАЖИ КУШЛЕВ ДО СЕГА КАТО СА ВЗЕЛИ ТОЛКО ИМОТИ КАДЕ СА КИНТИТЕ .НЕЩО ЗА ДЕЦАТА ЛИ НАПРАВИ. ПЪТ ЛИ ПОСТРОИ. УЧИЛИЩЕ ЛИ КАКВОООООООООООО ЗА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК КАКВООООООООО
66
3
 
6
 
! Отговори
Турчин преди 13 години
Радко питай Божко Димитров, кой е дошъл от Индистана...
65
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
da otiva v zatovra a ne samo probvat da mu zaporirat imu6testvoto
64
12
 
4
 
! Отговори
Турчин преди 13 години
Тоя е обирал трохите на на някой дебеловрат българин... А най-големите далавери в България са с имотите на изселените в Турция. Българското правителство прави всичко възможно за възпрепятстването на тези хора да си възстановят гражданството. Дори не могат да си вземат българска виза. Защото ако те се върнат по родните си места тогава ще е големият бум с измамите и грабежите... В Турция има милиони български граждани, които все още не са си възстановили гражданството, и в последователнос имотите
63
4
 
8
 
! Отговори
Радо преди 13 години
Като стана дума за Мумбай,какво още се слюнчиш тука бе ***,нали с вашите братя,,роми,,оттам дойдохте,нали и сега сте си дупе и ***,айде обирай луфта,измекярин нещастен
62
5
 
14
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Уважаеми г-н Турчин. Тоя специално е крал колкото за 10 поколения напред да имат да си харчат. И гепи мангизи още от 'зората на демокрацията'. Изсече цялото ловно стопанство Каракуз, като остави само един 'пръстен' от дървета за да не се вижда изсеченото. Да не говорим за безкрайните му далавери и т.н. Хайде сега гласувай ти за него. Или ти си същия крадльо и затова го защитаваш?
61
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това ли са мутрите на Доган!В нормалните държави обществото ще го изолира тоя престъпник,а тук- в народното събрание!Доган,много хубави хора си наредил в парламента!
60
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БАНДИТИ КРАДЛИВИ!НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВЛЕЗЕТЕ ВЪВ ВЛАСТТА!
59
4
 
19
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 13 години
Гюнай Сефер е лежал в затвора за изнасилване и рекет!
58
13
 
4
 
! Отговори
Турчин преди 13 години
Ти за българин ли се мислиш бе ***?
57
5
 
15
 
! Отговори
преди 13 години
Като си "ТУРЧИН" , чий го търсиш в Български сайт, бе *** такава?