Емил Димитров - Ревизоро: Палатите са другаде?

"Тузарските имоти край яз. "Ивайловград" са нищо"
Обновена: 13 окт 2010 13:13 | 11 окт 2010 11:09,
236
Емил Димитров - Ревизоро: Палатите са другаде?
Снимка: БГНЕС

В селището край язовир Ивайловград са най-евтините и най-старите вили на митничари. Това е проблем от 1998 г. и сега отново се поставя на дневен ред, за да се отклони вниманието на хората.

Това заяви пред bTV бившият шеф на Агенция “Митници” Емил Димитров – Ревизоро.

“Генералният проблем е защо ни занимават с това, а не с Цайса, Пингвина, Белия, Дебелия и другите играчи, които си отидоха елегантно от системата, но си останаха с къщи в чужбина. Единият от тях има собственост в МОЛ, а друг – хотел по морето“, съобщи той.

Основната причина според Димитров е, че ни предстоят шест тежки месеца.

„Като не може да се дадат повече пари на дядото за хляб, сега ще го хранят със зрелища“, коментира Ревизоро и добави, че заради това сега ни занимават с претоплени манджи от миналия век.

„Винаги показват тези къщи, за да скрият палатите в Арбанаси, Медвен, Сандански, Боровец, Пампорово и на плажната ивица“, добави бившият шеф на митниците.

Според Димитров обаче досега не е съборена нито една къща на богаташите от митниците, защото ако се създаде един прецедент, трябва да се бута наред.

„35% процента от горивото е контрабандно. Един кръг преминава в друг. Когато навремето се извършваха злоупотреби по границата, печелеха всички. После само група хора, а сега са единствено богоизбрани – т.нар. Апостоли. Има си служби, да ги разследват“, разкри още Ревизоро.

Междувременно стана ясно, че шефът на свиленградската митница Стефан Марашев е успял да узакони строежа си малко след акцията на НАП.

Още по темата

„Процесът за узаконяване на вилата ми е започнал доста отдавна“, оправда се той.

Марашев бил представил необходимите документи и обектът вече имал акт за узаконяване, а обектът бил деклариран през 1998 година пред данъчна служба.

„Земята е частна, не държавна“, съобщи той и допълни, че от общината били казали, че не е проблем имотът да се узакони и по-късно.

Съседите му били от Свиленград, къщите според Марашев не били палати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още по темата: Ивайловград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
3
 
16
 
! Отговори
Келешчо преди 13 години
Меркел дойде днес в България и точно днес хванаха на митницата 9 млна къса контрабандни цигари. 100%- ва ченгесарска постановка. Плиткоумна, плоска и много нагла.
204
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Народеее Мой народееее време е да въстанем срещу Герб БСП ДПС Време е!
203
27
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 13 години
Ревизоро е ПОРЕДНОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ В МИТНИЦИТЕ.Видял малко власт ,простия човечец се опита да дирижира,подчини ,въобще постави под негова зависимост добре изградените с години контрабандни канали.Може би ако беше успял,сега неговите имоти нямаше да са на площи до някакви язовири,а направо на Хаваите и много по романтични места.Имаше амбиции,но го порязаха.Задачата му бе всичко да минава през Него,но го отсвириха.Стана нещо като брата на Аладин,който влязъл в пещерата с богатството и забравил за
202
4
 
5
 
! Отговори
степан преди 13 години
дали бат джугашвили ще може да помогне на тази страна с методите си на работа-МАЙ,И ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ ВЕЧЕ
201
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Някой все пак е сложил минуси на 124,а едва ли е прочел целия коментар. "Българският форумен боец по нищо не се различава от обичайния българин - обича критиката, но не и самокритиката.А се отличава по следната характерна черта:Българският форумен боец е писател, а не читател!
200
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не разбрах само дали фотографиращото хеликоптерче е прелелятало над Банкя, защото там има един палат ум да ти зайде. И не само един де. Но един се откроява над останалите. Познайте от два пъти на кого и на коя е.Жокер - имат си и Банка.
199
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Половината от палатите край София изникнаха именно по време на кметуването на Мутрата и са на негови приятели-олигарси и мутри. Псевдоархитект Петър Диков също има пръст в далаверката. Така че, айде моля нема нужда - разправяйте си хумореските на някой друг. Може би по селата - там да ви повярват.
198
6
 
14
 
! Отговори
До 204 преди 13 години
Прав си. Трябва само един Пиночет - той знае как да се оправи с ***.
197
1
 
4
 
! Отговори
todor преди 13 години
taka trqbva da stane i s na6ite
196
1
 
6
 
! Отговори
todor преди 13 години
4ovek kak da vkara boiko nqkogo kato teq koito kazva6 ti sa pili qli i delili mnogo q masa q ne6to drugo s prokorori sadiiiii i taka natataka
195
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ситуацията направо е безнадеждна. Всичко е прогнило до дъно. Май само военна диктатура ще ни оправи. Но де ги военните?
194
2
 
30
 
! Отговори
На бездомните! преди 13 години
Редно е тези палати да ги конфискуват и да настанят в тях бездомните хора. Искат да събарят приюта на отец Иван в Нови хан, където са събрани хора без дом, където децата учат и хората живеят братски в нуждата и немотията си и с божието слово и надежда.Да се дадат тези грабежи на ограбените бездомници. Да се настанят там хората от дома в Нови хан и други такива домове, а и за бездомните *** ще се намери място в тях като гледам.
193
1
 
27
 
! Отговори
Митко преди 13 години
*** алчни, дано се накрадете и наядете. Всички да последвате примера на Сашо 10-те процента, краде краде и накрая неможа да ги похарчи. Проклинам Ви *** - ДА ТРУПАТЕ И КРАДЕТЕ ОТ НАРОДА, АМА ЕДИН ДЕН ДРУГ ДА ВИ ХАРЧИ ПАРИТЕ. Долна ***.
192
3
 
31
 
! Отговори
Митко преди 13 години
Нямам думи, нужни са хеликоптери, самолети, сателити та да видят данъчните къде са баровските имоти по за 3 000 000 лева. И като ги видяха какво ще стане? Може би ще ги национализират? Хахха, за пореден път хвърляте прах в очите на хората. Защо пропуснахте къщите на управляващите - на Бойко Борисов, Цветанов, Лъчо Мозъка? На народа му е пределно ясно че тия с баровските имоти са в една каца с мед с управляващите. Факт е че измисленото правителство на ББ за една година не вкара никой в затвора.
191
0
 
22
 
! Отговори
мама преди 13 години
Кога ще излязат престъпенията на мутрите,дето возеха хора в багажниците на колите,взрмаха им всичко,заплашваха жените и децата им,а после пишеха договори за съдружие???????????????? ПЪЛЕН АБСУРДИСТАН!!!!!!!!!!!!!!!!! Мога да посоча много примери :(((((((((((((
190
0
 
24
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Нада ли. Още по-точно, никога. Ако това стане, Правителството пада за три месеца. Мафията няма да позволи такова нещи. 500 фамилии владеят 99% от България и от тях 50 са супер богати. Лошото е, че са възпитани да поглъщат всичко, не знаят как да произвеждат , а и не искат. Който е млад да търси късмет другаде. Тук няма място за кадърни хора.
189
3
 
12
 
! Отговори
? преди 13 години
А Бойко от коя партия се е излюпил според теб? ;-)
188
1
 
19
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕРКА преди 13 години
Каква веше тя каква стана-каде е нашата чиста и свята НРБ. Сега България е мътило за престъпници-мафиоти.През тези 20г.нашите политици трупат блага,а народа вече е на прага на бедноста.Власта е в богатите и бедния народ неможе нищо да направи.Най-много да излезем на улицата и там да отнесем някоя друга палка по гърба.Изтървахме му края и ГОСПОД ДА СЛЕЗЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕ.
187
0
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
чакам с нетърпение какво ще направи бойко след като това излезе наяве.той е на ход сега.вече или ще спечели уважение или ще загуби всичко.
186
0
 
22
 
! Отговори
емо преди 13 години
да се видят и проучат всички хотели по морето от дуранкулак до резово да видите за какво иде реч.ще забравим на часа за тези от ивайловград.

Спонсорирани публикации