Емил Димитров - Ревизоро: Палатите са другаде?

"Тузарските имоти край яз. "Ивайловград" са нищо"
Обновена: 13 окт 2010 13:13 | 11 окт 2010 11:09,
236
Емил Димитров - Ревизоро: Палатите са другаде?
Снимка: БГНЕС

В селището край язовир Ивайловград са най-евтините и най-старите вили на митничари. Това е проблем от 1998 г. и сега отново се поставя на дневен ред, за да се отклони вниманието на хората.

Това заяви пред bTV бившият шеф на Агенция “Митници” Емил Димитров – Ревизоро.

“Генералният проблем е защо ни занимават с това, а не с Цайса, Пингвина, Белия, Дебелия и другите играчи, които си отидоха елегантно от системата, но си останаха с къщи в чужбина. Единият от тях има собственост в МОЛ, а друг – хотел по морето“, съобщи той.

Основната причина според Димитров е, че ни предстоят шест тежки месеца.

„Като не може да се дадат повече пари на дядото за хляб, сега ще го хранят със зрелища“, коментира Ревизоро и добави, че заради това сега ни занимават с претоплени манджи от миналия век.

„Винаги показват тези къщи, за да скрият палатите в Арбанаси, Медвен, Сандански, Боровец, Пампорово и на плажната ивица“, добави бившият шеф на митниците.

Според Димитров обаче досега не е съборена нито една къща на богаташите от митниците, защото ако се създаде един прецедент, трябва да се бута наред.

„35% процента от горивото е контрабандно. Един кръг преминава в друг. Когато навремето се извършваха злоупотреби по границата, печелеха всички. После само група хора, а сега са единствено богоизбрани – т.нар. Апостоли. Има си служби, да ги разследват“, разкри още Ревизоро.

Междувременно стана ясно, че шефът на свиленградската митница Стефан Марашев е успял да узакони строежа си малко след акцията на НАП.

Още по темата

„Процесът за узаконяване на вилата ми е започнал доста отдавна“, оправда се той.

Марашев бил представил необходимите документи и обектът вече имал акт за узаконяване, а обектът бил деклариран през 1998 година пред данъчна служба.

„Земята е частна, не държавна“, съобщи той и допълни, че от общината били казали, че не е проблем имотът да се узакони и по-късно.

Съседите му били от Свиленград, къщите според Марашев не били палати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още по темата: Ивайловград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей България е рай за далавераджиите,абе какви са тези митничари дето ги спрягат постоянно,тук в съединените щати митничарите са си най обикновенни хора.Явно в родината тези са някъкви недосегаеми ;))))) неможеш да докажеш доходи ли?!!! тук директно влизаш в затвора плюс конфискация на имуществото....какво толкова има да се обясняват
184
2
 
19
 
! Отговори
гьорче преди 13 години
Какво се прави Бойко на голяма работа. Кой ще попита собствениците на хотели, на молове и т.н.Прав е първанов пробутват ни кьор фишеци. Големите крадци трябва да бутнат. А те с Цв Цв вдигат пушек зад който крият приятелите си мошеннци. Парламента пращи от крадци. Хванали са медиите и ни будалкат чрез корумпирани ***.
183
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Преди много,много години Славейков го е казал-Не сме народ , ***
182
4
 
33
 
! Отговори
kolekcionera преди 13 години
АКО НЕ СЕ ДИГНЕМ НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕМ ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА БГ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ЕТНОС РЕЛИГИЯ .ДА ОТНЕСЕМ ТАЗИ *** НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
181
0
 
10
 
! Отговори
До Мина от 188 преди 13 години
''Що за народ сме..."...Ами очевидно не сме,но ти не се коси...може пък и да станем...
180
0
 
37
 
! Отговори
прав е преди 13 години
поредната акция за пиар и замазване на очите. Само в Ивайловград ли има палати? Там по кварталите на София - Бистрица, Банкя, Симеоново и т.н. щот няма нали? Или пък по морето - ще съборят 1-2 бараки, а хотелите ще си седят.
179
3
 
21
 
! Отговори
Мина преди 13 години
И каква стана тя едни строят незаконно палати и нищо не могат да им направят, други като *** които си строят колиби може да ги саборят.До сега плюях по *** но те са малкото зло.Горките *** все те опират пешкира но и тях ги ползуват само за изборите. А за тези дето крали милиони ,за тях имали закони, или за тях винаги има вратичка.Правилно казват хората ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ ,ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА.Вече се отвръщавам от това което става тая държава.Що за народ сме...
178
1
 
17
 
! Отговори
хохи преди 13 години
Тъй като правителството се провали с тъпите си действия, продължават да наБлягат на PR. Бойко бе Главен секретар на МВР - не разбра ли тогава, че има мафия, или просто нямаше сили да я премахне, за да остане само Той.
177
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ БЯСНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ , КАК СЕ КОПУВАХА ЗАВОДИ ЗА 1 ДОЛАР. СЕГА ОНЯ ЧЕРЕН *** - КОСТОВ ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕ ОТНОШЕНИЕ ПО СЛУЧАЯ. ЗАЩОТО Е МНОГО ГУЗЕН . ТОЙ Е ГЛАВНИЯ АПОСТОЛ.
176
2
 
2
 
! Отговори
До 183 преди 13 години
Анонимен я, за да си напишеш името трябва да знаеш поне една главна буква,или твоето се пише само с малки букви ?
175
3
 
25
 
! Отговори
АСИ преди 13 години
ТО НЕ БЕШЕ КОСТОВ,ТО НЕ БЕШЕ ЦАРЯ,ТО НЕ БЕШЕ СТАНИШЕВ,СЕГА И БОИКО АКО СТАНЕ КАТО ТЯХ,ВЕЧЕ НЯМАМ ПРЕДСТАВА КАКВО МУ ОСТАВА НА БГ НАРОД.
174
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
един народ който живее в панелки често пъти заложени пред банки и търпи такива палати наистина не е народ богати не имало и ще има това е ясно но един замък в областта е предостатъчен дори в средновековието е било така един богат на всички бедни втори не може да има само един дере кожи а нашите ги смъкват по десет
173
2
 
21
 
! Отговори
Питащия преди 13 години
Извинявам се малко по късно се включвам,но къде беше Боко като кмет на София и не ги видя тези палати ами сега,или найстина не бе се качвал на вертолет дотогава,ама то ако питате не е и нужно да се качваш и да правиш зрелища.Общо казано пак пиар.
172
0
 
0
 
! Отговори
JL до 169 преди 13 години
Ако има зависимости, те в края на краищата ще си изплуват, ще се покажат. Ако не се покажат в дейността на ББ, тогава значи ги няма, нали? Така че, освен откъси от книги, би трябвало да има и други признаци за да се приемат насериозно такива твърдения.
171
0
 
9
 
! Отговори
AСИ преди 13 години
ПРАВ СИ ,СЪГЛАСНА СЪМ С ТЕБ,ВСИЧКИ СА БОК--ЦИ.НЕ ЗАЩТИТАВАМ НИКОГО.
170
1
 
19
 
! Отговори
Ум Белия делфин преди 13 години
Не харасвам наглото поведение на Каубойко, но поне имитира някаква дейност-да не мислите, че тези палати са строени преди две-три години-те отразяват целия период на прехода, а всички досега са си мълчали по въпроса! Защо ли?
169
14
 
13
 
! Отговори
Georgi преди 13 години
Чета статията и се чудя... чета коментарите и пак се чудя какво иска този народ!!! Като показват тез ипостройки било кьор фишек за отклоняване на вниманието. Ако не ги покажат и след врем разберем за тях ще кажат че са ги прикривали. Абе каквото и да стане , дори и нещо добро , все някой така ще го завърти че Бойко да е виновен. Все Бойко това , Бойко онова ... добре бе дайте име на по-достойни хора да ни управляват държавицата. И моля да не е от БКП(БСП).
168
4
 
21
 
! Отговори
НЕВИ преди 13 години
ОТВРАТЕНИ СМЕ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА,ОТ ТУК НАТАТЪК И АЗ ЩЕ КРАДА,ТАЗИ ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЛИЧИ, ПИСНА МИ
167
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами питай ама тя не е била на власт когато ги е спечелила .Що не попиташ костов станишев дедо и цялата ДС дружинка дето ни управляваха 20 годинки ами от същото място са и паричките от нашите джобчета ,Те няма от къде да са .Ама като питаш питай наред
166
17
 
10
 
! Отговори
АСИ 2.. преди 13 години
ОЩЕ МАЛКО И НАРОДА ЩЕ ПРОГЛЕДНЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ ВСИЧКО Е МАФИА НАЧЕЛО СЪС СМЕЛИЯ БОИКО. СТАНИ,СТАНИ СТАНИШЕВ ,ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕ СЪБУДИ,НАРОДА ТИ ПОВЕДИ !!!...

Спонсорирани публикации