Четвъртъкът на истината за Доган

Върховният административен съд ще заседава по делото срещу лидера на ДПС
Обновена: 27 яну 2011 08:08 | 27 яну 2011 08:05,
167
Четвъртъкът на истината за Доган
Снимка: Булфото

Петчленен състав на Върховния административен съд (ВАС) ще заседава днес по делото срещу лидера на ДПС Ахмед Доган за конфликт на интереси. 

Още по темата

Според обвинението Доган е нарушил закона, като не е декларирал, че е сключил четири консултантски договора. 

На 18 октомври 2010 г. тричленен състав на ВАС реши, че няма конфликт на интереси по случая с хонорара на Доган в размер 1,5 милиона лева.

Двама от съдиите в тричленния състав са били убедени, че тъй като лидерът на ДПС е сключил консултантските договори по 4 проекта, сред които и "Цанков камък", преди влизането на специализирания закон, той не е бил длъжен да декларира конфликт на интереси.

Председателят на съдебния състав обаче се подписа с особено мнение. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
2
 
3
 
! Отговори
гурбетчия преди 13 години
Още мноого десетилетия ще ви будалкат с тези постановки! Никого нямат намерение да съдят,а дори и да искат няма и да могат,без дначение дали са от ДПС,БСП,СДС,ГЕРБ и пр.Те преди да откраднат ,първо правят така,че за в бъдеще да не ги лови закона!Т.е. всичко предварително е нагласено!Жалко ,че има балъци,които вярват в светлото бъдеще на България! Бог да ви дари с МОЗЪК!
159
0
 
0
 
! Отговори
има ли? преди 13 години
Има ли ДАНС и други инстанций които следят за прилагането на Конституцията на Република България? Тази Конституция съдържа ли текстове забраняващи омразата въз основа на етническата принадлежност и религията? Има ли я институцията ДЪРЖАВА?
158
4
 
4
 
! Отговори
Сокол преди 13 години
Запознах се с едно семейство изселници.Мъжът бил учител в България.Попитах го:Кога ще ви приемат в ЕС?,а той ми каза:За какво са му на ЕС тези ***?Хич не им трябват.Има читави хора само в 2-3 града,останалото са неграмотни ***.Това го казва човек,който от години живее в Турция
157
0
 
6
 
! Отговори
до Дедо Гаджа преди 13 години
Касим Дал се "оттегли", за да яхне ДПС. Той е новата надежда на кукловодите за раздухване на етническо напрежение ... За пръв път БСП и ДПС не са реално във власта, а наближават избори за овладяването й по места.Яне не стана нов лидер, конституция няма да сменяме, народа не се вълнува от СРС-та....Вързаните с БСП и ДПС "бизнесмени" ще помпат инфлацията с надеждата народа да се манипулира и излезе на улицата.
156
0
 
1
 
! Отговори
Швейк преди 13 години
До Поручик ЛукашПрав си, да го карам ли към Ческе Будейовице....
155
2
 
5
 
! Отговори
k преди 13 години
Dojivoten zatvor za rqzanata burgiq. i glavata na kol zabita da visi nad cankov kamyk.
154
1
 
14
 
! Отговори
Пафчо преди 13 години
С тоя искам да ни оставят на Гарибалди сами двамата.Така ше го бия,площада ще измета,после ше го надупя на стълбите на трезора и какво ше прави докато върне откраднатото е само негова работа,дали ще го пусна докато не е издъхнал!!!Мамицата му и подлец!!!
153
0
 
4
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 13 години
155 може да не е граматик и литератор, но в неговите мисли има досто истина. Не напразно Дал се оттегли от шайката на Доган, която е фрашкана, пардон пренаситена, с доносници. Винаги "неграмотният" народ пръв е усещал къде и кой греши, нещо, което е чуждо на политици, чиновници, свръх-интелектуалци и тям подобни. Припомням ви приказката за "Новите одежди на царя".
152
1
 
4
 
! Отговори
mind twist преди 13 години
аСмет Душман => в затвора
151
2
 
3
 
! Отговори
така е... преди 13 години
....който що-годе е добре с бълг.граматика,веднага се впечатлява от груби грешки.Ех,училище - много години ходим,малко се учим.
150
3
 
3
 
! Отговори
до dali преди 13 години
*** изречението. Неграмотен си.
149
0
 
12
 
! Отговори
Един Българин преди 13 години
Съдът да съди според закона и да спазва последния. След влизането му в сила, Доги е длъжен да извести за промяната в декларацията си! Аз длъжен ли съм да не декларирам апартамент ако съм го купил преди закона за данък сгради?!!!! Чудите се каква вратичка да намерите за да го оправдаете като Ванко 1? Ми внесете поправка, ама *** и комунистите нямате мнозинаство този път и няма и да имате с никакво АБВ, ЪЮЯ или каквито и имена да измислите.
148
4
 
20
 
! Отговори
Наско преди 13 години
Това за протеста в Турция,заради филма и аз го гледах:) Е как бе съседи да влезнете в Европа от 21 век,като вие сте в Средновековието!Вашата религия ви спъва общественото развитие.А стига с тоя Аллах и с вашите глупости за жените! Аз съм християнин,но въобще не ми пука за бог,защото ми е ясно,че религията е идеология с определени полезни цели,но и е минало времето. Съвремието ни позволява да се развиваме и да имаме ценности,без ограниченията на религията.Вярващия мюсюлманин е много ограничен!
147
1
 
5
 
! Отговори
dali преди 13 години
не не руснаците турците са виновни за всичко каквото става тук за сиромашията на народа за скапаните пътища за безработицата за това че разни бивши и настоящи уж грижещите се за националната сигурност на държавата сценаристи чрез създадени от тях групировки от престъпници оглозгаха и парцелираха България ограбиха хората чрез задължителни застраховки и повишаване и понижаване курса на валутата и разни други прийоми всеки го знае но нищо не може да се направи властта е в тях
146
2
 
3
 
! Отговори
до 146 преди 13 години
Идеално. 75 % от тези под прага на бедността са роми, за които ми е все тая, защото те са си виновни. Останалите 25 % са от сивата икономика, те си прибират истинските доходи под масата. Както и мнооого много други от тези НАД прага на бедност. Тези данни ми звучат по-скоро оптимистично, отколкото песимистично.
145
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не им вярвайте ,всичко е корумпирано затова и европейците не ни дават субсидии и не ни пускат в шенген.Комунизма в БГ никога не е падал а демокрацията се извоюва от народа на улицата
144
1
 
3
 
! Отговори
Бедност до гушата преди 13 години
Да дрънкаш канчето за дребни...И още: емиграционните нагласи на младите се засилват, нараства броят на възрастни хора, които предпочитат да сложат край на живота си пред перспективата да гладуват и мръзнат. Наскоро медиите съобщиха за разтърсваща постъпка на 85-годишен старец, който тайно погребал своя син-инвалид, за да оцелее някак с неговата пенсия.На кого следва да се сърди българинът за масовата си и постоянна сиромашия? На историческото наследство, на своите управници, за които чинно ходи да гласува, на често отсъстващата държава или на олигарсите, зад които се крият престъпността и корупцията? А може би на самия себе си?Смислен отговор, засега, засегнатите не са си дали. Едно от възможните обяснения е, че безрадостното статукво задоволява местните европейци и те не са охотни да го променят. Дали наистина е така? Вероятно европейските партньори на страната вече са си отговорили и на този въпрос. С повдигане на веждата...Автор: Георги Папакочев, Редактор: Александър Андреев
143
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Vsichki sadii sa naznacheni ot Parvanov....i da ne vleze Dogan v zatvora, az pak shte glasuvam za Boiko!
142
2
 
4
 
! Отговори
!!!!!!!!! преди 13 години
Гаф в Пирогов: Лявата! А не, дясната...26.01.2011 17:00197 Лекари оперирали здравата ръка на момиченце
141
1
 
17
 
! Отговори
re преди 13 години
Червено-турския сайт набързо махна новината за спонсора си от топ новините за днес.