Дядо Николай съжалява пишман крадеца на колите му

"Поради бездуховност, беззаконието в отечество ни се множи"
24 май 2011 17:11,
155
Дядо Николай съжалява пишман крадеца на колите му
Дядо Николай. Снимка: Булфото

"Аз съжалявам за този сънародник, който вчера е навършил пълнолетие и за тези наши младежи, които в бездуховността са лишени от духовна просвета и са далече от Бога и не знаят Божиите заповеди, една измежду които е "Не кради!"

Още по темата
С тези думи пловдивският митрополит Николай коментира опита за кражба на двете лъскави коли – джип BMW и лек автомобил "Ауди" от двора на пловдивската митрополия в центъра на града.

Той поясни, че кражбата на ключовете е станала докато е бил на визита в чужбина.

Освен ключовете за автомобилите, били откраднати и тези за митрополитския дом и за параклиса в двора на храм "Света Марина".

Задържаният 18-годишен велинградчанин има в досието си цели14 престъпления.

Митрополитът благодари на разследващите полицаи и на шефа на МВР-Пловдив старши комисар Тодор Чонов за адекватните действия по залавянето на злосторника.

"Поради тази бездуховност, беззаконието в нашето отечество се преумножи", смята владиката Николай.

В сряда прокуратурата ще реши дали да поиска постоянна мярка "задържане под стража" за пишман крадеца на митрополитските возила.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
3
 
! Отговори
един Петъ-ъ-ър преди 12 години
".. и за тези наши младежи, които в бездуховността са лишени от духовна просвета и са далече от Бога и не знаят Божиите заповеди, една измежду които е "Не кради!"Само ,че духовното просвещение не се прави от Аудита и БеЕмВе-та-а-а-а-а! Така, че владико Николай, слез от колите, тръгни сред хората да сееш семето на духовността, любовта към ближния и Божието слово-о-о-о-о!
152
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Правилно го речи чадо, дето си под мене. Амииин
151
0
 
2
 
! Отговори
до 151 преди 12 години
Зли хора като теб и дядо ти Николай трябва да се страхуват от Бога!
150
3
 
1
 
! Отговори
ДО 141 преди 12 години
ЗА Любомир Братоев не се говори нищо лошо, защото е хитър и двуличен, УГАЖДА НА ВСИЧКИ! НЕ МОЖЕ ДУХОВНИК КАТО НЕГО ДА Е РОКЕР-сатанист! Очите му святкат лукаво, има и заведение -механа,държи се като светски човек, а е ЛУКАВ И ИЗПОЛЗВАЧ! За такива никой не говори! Говорят за честните и тях плюят- като владиката Николай!
149
4
 
1
 
! Отговори
НЕЩАСТНИЦИ! преди 12 години
Нещастници, ругаете добър и честен български духовник! Не ви ли е срам, нямате ли страх от Бога?!? Злобни и нещастни сте и такива ще си останете!
148
1
 
6
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Цялото имущество на тоя *** да бъде отнето и да бъде продадено, а с парите да се подпомогне Зографският манастир.Сам тоя поп да бъде пратен там - да работи като *** ратай.
147
1
 
8
 
! Отговори
Българин преди 12 години
18-годишен с вече 14 криминални престъпления..."Скромен" божи служител с БМВ и Ауди...БОЖЕ, СПАСИ БЪЛГАРИЯ... или я унищожи по-бръзо, за да не се мъчим...
146
1
 
3
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 12 години
НЕ ГЛЕДАЙ КАКВО ПРАВЯ, А СЛУШАЙ КАКВО ГОВОРЯ-КАЗА ДЯДО ВИ ПОП И ПРОДЪЛЖИ ДА КРАДЕ . КАК И ОТКЪДЕ ТОЯ *** Е ВЗЕЛ ПАРИ ЗА ТИЯ СКЪПИ КОЛИ. ПОПОВЕТЕ ПОСТОЯННО РЕВАТ И СЕ ОПЛАКВАТ ,ЧЕ НЯМАТ ПАРИ ЗА НИЩО И ЧЕ ЦЪРКВАТА Е ЗЛЕ. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ТАКИВА КАТО ТОЯ ТЪНАТ В РАЗКОШ И ХАРЧАТ И КРАДАТ ПАРИ ЗА СВОЯ ИЗГОДА. ТО КАТО В ДЪРЖАВАТА - НЯМА ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, НО ИМА ПАРИ ЗА ИЗМИШЛЬОТИНИТЕ НА БОКО И БАНДИТИТЕ ОТ ГРОБ. КАКВАТО НИ Е ЦЪРКВАТА-КРАДЛИВА ТАКАВА НИЕ И ДЪРЖАВАТА СКАПАНА.
145
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя поп като го погледна и се за сатаната се сещам. Всичко друго е, но не и свети човек.
144
1
 
1
 
! Отговори
... преди 12 години
Оставете го попа, него има кой да го съди за делата му. Но защо крадец със 14 престъпления си щъка необезпокояван на свобода? Сега са на попа колите, утре ще са на нормални граждани! И на всичкото отгоре ще се гледа дали да се иска постоянна мярка на неотклонение!!! Глупости - оставете го на свобода човека. Той нищо лошо не прави, само краде!!!
143
1
 
6
 
! Отговори
123 преди 12 години
От къде извади пари ти за тези коли ?? Може би от благотворителност?Даи и на нас нали ако имаш две коли дай едната на ближния??? Те били крадци ами ти какъв си ?
142
1
 
7
 
! Отговори
попчето преди 12 години
Ами то тая Божа заповед:НЕ КРАДИ! Важи и за владиката Николай,че той откъде е извадил всичките тия пари за тези скъпи коли????????
141
0
 
1
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 12 години
Дядо Николай съжалява пишман-крадеца.Ба,ще го съжалявам,един,т.е.не само един хубав бой трябва да му се хвърли,да се бори за живота си,и ако оцелее,да е за назидание на подобните!
140
1
 
14
 
! Отговори
Boroka преди 12 години
Какъв дядо е тая пръдня нали бил на 37
139
1
 
23
 
! Отговори
До 129 преди 12 години
Недоносчетата във властта поне не парадират да ни учат на смиреност и обич.А тва ПОПЧЕ се вози в последни модели Мерцедеси и Аудита и носи Ролекс.Защо не се говори лошо за Отец Любомир Братоев примерно!!!
138
1
 
31
 
! Отговори
Анализатор преди 12 години
Направо ми идва да ти откъсна главата.. какъв ''дядо'' си ти бе??? Откъде накъде ще се пръскат хиляди левове за лъскави лимузини и вие да си возите гнусните *** в тях и да се криете зад Православието... гади ми се от вас, а и на всички почтени хора и най - вече на тези, които наистина са решили да отдадат живота си на Църквата!!! Докога ще се търпи това нещо, време е прокуратурата да се замосезира и да се започнат масови преверки срещу този ''дядо Николай'' и други такива ''свещеници''!!!!!!
137
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Заради такива като този бърдук, българите станаха атеисти.
136
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** като дядо Николай превърнаха религията в разврат, а Църквата си я имат за бащиния.
135
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя *** да дари едната кола на момчето вместо да се мазни и да говори глупости! От къде на къде митрополията ще има джип БМВ и ауди А8?? Това само у нас и в русия го има!
134
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На този не трябва да му крадат колите, а трябва да ги национализират и да ходи пеш!!!