Пребит е пазачът на джамията в София

Мъжът е открит в безсъзнание и облян в кръв
Обновена: 12 юни 2011 17:42 | 12 юни 2011 16:20,
619
Пребит е пазачът на джамията в София
Снимка: Булфото

Пазачът на джамията в София е бил пребит в неделя преди сутрешната молитва, съобщи пресслужбата на Главното мюфтийство.

Според информацията от мюфтийството, цитирана от БТА, 20 минути преди сутрешната молитва неизвестни прескочили оградата на джамията, пребили пазача, изпочупили охранителната кабина и нахлули в джамията.

Богомолци открили пазача в безсъзнание и облян в кръв. Мъжът е в „Пирогов”, а полицията разследва случая, пише в съобщението.

Престъпленията от омраза, актовете на ксенофобия и ислямофобия нараснаха драстично през последните месеци, заявяват от Главното мюфтийство.

След сблъсъка на привърженици на „Атака” и молещи се пред джамията на 20 май, мюсюлмани са били нападани няколко пъти на същото място.

По информация на МВР пазачът е 27-годишен. Сигнал за инцидента е бил подаден около 5.00 часа в полицейско управление в София.

Полицаите установили, че е счупено стъклото на кабината на охраната и е разбита входната врата на джамията. Не са установени липси в в мюсюлманския храм.

Мъжът е прегледан в „Пирогов” и е освободен за домашно лечение.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


619
Още по темата: баня баши джамия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
475
2
 
6
 
! Отговори
45 преди 12 години
ми то може и мисиломани да са го пребили или чужденец някой му платилна тоя да го направи .не опровдовам насилие такива работи се правят за пари и някой го поръчал нарочно .аз предлагам тези мюфтиства главния мювтия да е Български мисиолманин .света гледа на мисиолманите след11 септември като терористи а ние в България не делим ги на лоши и добри.Българите никога не са били страхливци и винаги са били разумни.но ако някой се мисиолманин в България направи атентат и недай се боже убии невини
474
1
 
0
 
! Отговори
PRODALJENIE преди 12 години
...NIYATA.WLYZOHA PREZ PROZORCITE I T.N.T.PARTIINIYA DOM SA6TO.KOLEGI MI KAZAHA ZA NEGO 4E SA WIDELI IZBUO NA PLAMACI OT PROZORECA KAM MLADEJKIYA TEATAR,A W SGRADATA NE E IMALO NIKOI,ILI PONE PROTESTIRA6TI.RAIHSTAGA...4ERVENI FA6ISTKO-KOMUNISTI4ESKI METODI.TYA I IDEOLOGIYATA I E EDNA I SA6TA.NE E HUBAVO DA I SE WRAZVAME,NO I KAKVOTO SA NAMISLILI-NYAMA KOI DA GI SPRE NAGLI I SILNI NEIMOVERNO SILNI SA.DAI BIJE DA NE SA RE6ILI DA NI DADAT KURBAN NA RUSNACITE S NYAKOE KARVAVO MELE.SPOSOBNI SA NA WSI
473
2
 
0
 
! Отговори
NAYASNO преди 12 години
PRAVENETO NA TURSKI PROBLEM E SAMO I EDINSTVENO PO PORA4KA NA MOSKVA!!!...WINAGI SAM KAZVAL,4E DOGAN ZA RUSNACITE E NAI WAJNIYA FAKTOR!KOMUNISTITE I TE SA RUSKI SLAGA4I.NABLIJAVAT IZBORI I ZA DA E NA 100% SIGURNO IZPALNENIETO NA MOSKOVSKITE PLANOVE,YAVNO TRYABVA KRAV.PRI WIDENOVITE SABITIYA S O4ITE SI VIDYAH,KAK DOKARAHA CIVILNI I UNIFORMENI POLICAI.WLYAZOHA W RESTORANT BERLIN-POSLEDNI INSTRUKCII,MASKIROVKI I KOGATO TRAGNAHA KAM NARODNOTO SABRANIE OHRANYAVA6TITE POLICAI DAJE I OTMESTVAHA ZAGRAJ
472
7
 
2
 
! Отговори
tiurk do566 преди 12 години
bez komentar.MADE IN BULGARIA.
471
3
 
5
 
! Отговори
Българин! преди 12 години
до tiurk защо не се пробвате за още 500? Защо ама не по въздух а по суша искам да видя колко сте силни ? Ще ви трепя като *** ... .... . с голи ръце, дори и да е последно нещо което ще съм направил в този живот. И не съм сам... има много като мен Вервай ми карабино.
470
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
XaAaxaaxxAXAXAaxax СУПЕР!
469
2
 
2
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Ефендилер...,- ПРЕИГРАВАТЕ...!!!- АКО ПРОДЪЛЖАВАТА С ПРОВОКАЦИЙТЕ..., ЩЕ СТАНЕТЕ "ПАЗАЧИ" НА СУЛТАНСКИЯ ХАРЕМ...!!!- АКО РАЗБИРАТЕ КАКВА КАЗВАМ...!!!
468
1
 
0
 
! Отговори
FBI преди 12 години
mi te za takiva DALGOVE moje da pusnat edna HIMICHNA BOMBA v Balgaria
467
1
 
1
 
! Отговори
bravo преди 12 години
xaxaxa predi 10 noemvri 1989 godina Balgaria e imala nad 10 miliarda van6en dalg , BRAVO
466
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От казаното от Чудомир Александров пред Коритаров излизаше, че май не се е налагало да бъде свалян Тодор Живков заради натрупан външен дълг от над 10 милиарда... Странното бе друго, че един толкова високопоставен политик, който е бил не друго, а вицепремиер в правителството на Луканов, ту не знаеше точния размер на валутния резерв, ту пускаше на публиката някакви цифри. Както се прави в кръчма, на маса...В крайна сметка по случая с изчезналите 1 млрд и 700 млн щатски долара удари гръм - във високите етажи на властта се усети някакво раздвижване и толкова. Документите по случая бяха пратени на Главна прокуратура два пъти - веднъж от мен, след излизане на материала и втори път от парламентарната Комисия по корупция. Резултатът бе нулев. Никой не пое нещата, никой не извърши прокурорска проверка - даже и след приключилата на 4 май 1993 ревизия на банката. Тодор Вълчев, Андрей Луканов, депутатите от Комисията за корупция се съгласиха, че е имало износ на такива пари и че след изчезването им са били спрени плащанията по външния дълг...
465
1
 
7
 
! Отговори
genadi преди 12 години
Докато тука ревете за пазача, в същото време в Ирак муслита режат главата на някой християнин и заграбват дома му, в Египет е подпалена църква, а в Судан някое дете християнче бива поробено в плантацията на някой мусли-***.
464
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tre sa bili NAGLITE nema koi drug
463
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
mi trea pitame Pravitelstvoto kade sa iztekli tea pari , i kak moje da okrdat Balgaria , tva ne e normalno
462
0
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 12 години
тоя ме кефи с милиардите. каква е връзката бе да не би пазача на джамията да ги е откраднал?
461
1
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 12 години
абе кви са тия дето на български език във български форум казват "вие" за българите? а вие кои сте бе?какви сте? и мой ли е проблема че имате разделение на личноста и никъде не сте у дома си, и биете глави в земята всеки ден да си поддържате психозата?
460
3
 
0
 
! Отговори
Honorik преди 12 години
Нещастни варвари!Кръвта на невинния ще бъде върху тези,които са го били.Дано ги хванат тези биячи.
459
0
 
0
 
! Отговори
lud za buhalka преди 12 години
2 milirda dolara iztekli bezsledno ot Balgaria
458
0
 
1
 
! Отговори
Rusia преди 12 години
Tarikati , parvo okradoha sobstvenata si Darjava , a sega se 4uda kakvi Teroristi4ni Akaki da predpriemat
457
0
 
0
 
! Отговори
FBI преди 12 години
da vra6tat PARITE da ne se praqat na HITRI LISICI
456
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
parvo kradat a posle vikat '' Drajte KRADECA''