Премиерът има интуицията на Живков и печели!

Проф. Вучков с безпощаден разбор на политиката у нас
Обновена: 14 юли 2011 11:35 | 14 юли 2011 11:35,
95
Премиерът има интуицията на Живков и печели!
Юлиян Вучков. Снимка: Булфото

В характерния си стил телевизионният водещ проф. Юлиан Вучков направи безпощаден разбор на политическата ситуация и политиците у нас.

„Нищо не е нормално и сериозно в нашата държава“, отсече той пред TV 7.

Професорът определи като абсурд, че можеш да седнеш почти без никаква кампания и контакт с хората в креслото на държавен глава.

Според Вучков през последните 20 години партиите предлагат два вида хора за поста президент. Едните били „бивши провалени и вредни политици“, а другите –  анонимници.

По този повод той запита: „Кой е Румен Христов?, а „Меглена Кунева е едно недоразумение“.

Той отправи и остра критика и към евентуалния кандидат-президент на БСП Георги Гергов.

Още по темата

„Каква е неговата култура, за да бъде президент?“, възкликна професорът и попита как точно този човек е натрупал парите си.

„Панаирът, ЦУМ – това са скъпи неща. От свинете ли е натрупал Георги Гергов тези пари?“, запита популярният телевизионен водещ.

Той не спести и критиката си към президента Георги Първанов. Вучков го обвини, че движи компроматните войни у нас.

Другите грехове на Първанов били близостта му до кредитните милионери, както и че е създал „разбойническата Тройна коалиция“.

Според проф. Вучков е изключено Бойко Борисов да участва в президентската надпревара.
„Без него правителството ще се срине. Само той го крепи!“, отсече той.

Професорът смята още, че премиерът печели от факта, че има интуицията на Живков и имитира положителните му характеристики успешно.

Вучков отрече информация в жълтата преса, че ще става баща, но пък се обяви горещо за метода ин витро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: Юлиан Вучков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изкуфялника , да си наляга парцалите ! А ман от дървени философи и *** дето от всичко разбират !Дърт *** нещастен , комунистическо *** и *** на всички управляващи !
88
1
 
1
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
kostov kostov sega my iajte na kostov h...a a na tato my selyvaite gaza ama ymria za da kdat tia izmennici na rodinata te i za tova go svaliha .
87
2
 
5
 
! Отговори
Бойко преди 12 години
ЕДНА МОЯ ПОЗНАТА СКОРО МИ КАЗА ТОДОР ЖИВКОВ ТРЯБВАШЕ ДА ГО ПОГРЕБЕТЕ В С ГЪЗЪ НАГОРЕ КОГАТО МИНАВАМЕ ЗА ДА МОЖЕМ ДА ГО ЦЕЛУВАМЕ ПО *** ЗА ДЕТО НИ ХРАНИ 45 ГОДИНИ . А СЕГА СТОЙТЕ ГЛАДНИ....САМО КРАДЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ АНАТЕМА ДА БЪДАТ ВСИ4КИ КРАДЦИ.....
86
2
 
3
 
! Отговори
''Радост з преди 12 години
ВУЧКОВ-ПРЕЗИДЕНТ!ШАЙ-ЛА-ЛА-ЛАЙ!
85
2
 
5
 
! Отговори
Михаил ГЕРБачов преди 12 години
Ну,Бойко,ты молодец!Вы вместе с товарищом Цветановым настоящие коммунисты!Поздравляю вас...!
84
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За изкуфелия Вучков :Има приказка : "това което построи социализма, демокрацията не може даже да боядиса"!Но пък "доенето" от магистралите продължава...
83
0
 
4
 
! Отговори
за 86 преди 12 години
куманазите и некрофили ли станахте ....отврат
82
4
 
5
 
! Отговори
Червената помия преди 12 години
Знаете ли стария виц за Живков?Когато бил на смъртен одър?Тогава го попитали съпартийците му, как иска да бъде погребан.-На мястото на мавзолея, в стъклен ковчег, със свалени панталони и по корем, защото ще дойде време да ме целувате по ***....
81
0
 
10
 
! Отговори
БАН преди 12 години
Професора е достоен за академик !!!
80
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По сайтовете са тръгнали една камарила от фалшиви гербаджии, които се били съмнявали в победата на ГЕРБ. Тези комунистически прийоми ги прилагайте на тъпите си социалистически и производните им като ДСБ и РЗС съпартиици . Тези дето са истински от ГЕРБ са ангажирани хора и само някой, който е в отпуска като мен и скучае преди следобедния плаж ви обръща внимание на щуротиите. Ще ядете пердах още дълго време, щото народът вече не е *** за подигравки.
79
1
 
6
 
! Отговори
алекс66 преди 12 години
До 71 и др. на неговото мнение. Преди да щракате по клавиатурата помислете, поне малко, ако имате с какво. Много е прав проф. Вучков. Още от самото начало на кампанията на Б.Б. е ясно, че е ориентирана към простите хора и към незадоволените булки. Жалко за останалите, които си патят заради другите. Но, то отдавна е казано "Всеки народ си заслужава правителството". Осъзнай се народе и може и да се оправим!
78
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
sledvastia molja ako obi4ate
77
5
 
9
 
! Отговори
Защо му завиждаме ? преди 12 години
Този човек живее в някакъв негов свят ( като Йоло Денев). Има и други като него, но те са озаптени в диспансера "Свети Наум" ( 4-ти километър София). Те също живеят в един свой свят и се разхождат покрай оградата с разкопчани панталони. Така те разговарят със себе си по цели дни, за едни и същи неща като искат да бъдат гледани и слушани. Не зная дали е на добре, но в последно време тяхната публика започна да става все повече и повече. Как да не *** човек нашата мама ? Откачалки сме.
76
3
 
4
 
! Отговори
интуицията' преди 12 години
в заглавието трябва да се замени с простотията'
75
2
 
6
 
! Отговори
Астролог преди 12 години
Хм,във страна под знака на козирога,бива да управляват само Деви,Водолей и Близнаци(със тежък асцендент).Козирога е тесногръд,себичен,стиснат,материалист,завистлив и жесток и тези му "качества"могат да се компенсират само от тези знаци.Положителните са му малко и от сорта на сила,желание да го взимат на сериозно,кариеризъм,желание той да казва как са нещата и т.н.Лечението за такъв народ е да го водят само умни(деви),гениални(водолеи) и безмерно хитрите и нападателни Близнаци.Вучков е ВОДОЛЕЙ.
74
5
 
13
 
! Отговори
555 преди 12 години
Професор Вучков си е професор,но от ***,затова ви е трудно да го разберете.Иначе си е прав за всичко професорът.
73
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много истина има в неговите думи.Ерудиран,с изключително чиста памет,може само да се гордеем снего,а не да го подиграваме
72
12
 
7
 
! Отговори
шишо преди 12 години
вучков е дегенарат!дърт пергиш!
71
1
 
18
 
! Отговори
Владко преди 12 години
А поред мен най-смешното нещо е когато Вучков говори, а Милен Цветков го гледа в захлас.... За този цирк даже ще дам пари :).
70
0
 
6
 
! Отговори
Киро до 71 преди 12 години
Братле,взе ми го от клавиатурата :)