Пиян шофьор прегази българска балерина в САЩ

22-годишната Полина Кадийска издъхна в болница след инцидента
Обновена: 21 мар 2012 14:50 | 21 мар 2012 10:06,
291
Пиян шофьор прегази българска балерина в САЩ
Полина Кадийска Снимка: Facebook

Млада българска балерина беше убита от пиян шофьор в САЩ, съобщи „Daily Mail”.  22-годишната Полина Кадийска е учила в Rock School for Dance Education във Филаделфия.

Момичето се прибирало пеш към дома си след вечеря в китайски ресторант, когато било прегазено от кола, докато пресичало улицата.

Според полицията Полина пресичала на пешеходна пътека на зелено около 4 часа сутринта в неделя. След инцидента шофьорът убиец избягал.

Българката била отведена в болница, където била на животоподдържащи системи. Семейството й пристигнало от България и близките й взели трудното решение да изключат медицинската апаратура, тъй като нямало надежда тя да се възстанови.

По-късно полицията е арестувала заподозрения за престъплението Деандр Барнс, който е едва на 19 години. Според обвинението той е минал с колата си на червен светофар, след което ударил три паркирани автомобила и избягал пеш от местопрестъплението.

Младежът бил проследен, след като заедно с приятел се върнал до „Ауди“-то си, за да си прибере личните вещи.

Определена му е парична гаранция от 1 млн. долара и са му повдигнати три обвинения. Очаква се Барнс да бъде изслушан в съда на 13 април, съобщава сайтът Philly.com.

Той вече е познат на правосъдието, тъй като е бил обвинен в нападение над жена.  Адвокатът му Емет Мадън отрича вината на клиента си и за двата случая.

Защитникът твърди, че при случая с Полина Барнс първоначално се уплашил и избягал, но после се върнал, „за да се увери, че момичето е добре“.

Според преподавателите в училището Полина е била много талантлива и имала обещаващо бъдеще като балерина. Тя започнала да учи там преди три години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
24
 
! Отговори
God преди 12 години
Жалко за момичето ни. Адвокатът на убиеца е не по-малко нелеп в изказванията си от БГ-адвокатите на местните мутри. Убиецът се бил се върнал да провери дали е добре момичето, при условие, че е избягал след удара. Такова нещо може да мине само пред БГ-съд. Обърнете внимание каква гаранция му е определена - 1 млн. $, т.е. ще си стои в панделата докато не мине делото, освен ако не е милионер. У нас щяха да му определят сигурно 3 до 5 хил. лв. ако изобщо има гаранция. Дано получи максимална присъда!
21
18
 
5
 
! Отговори
Уошингтън преди 12 години
Горкото момиче,мир на праха и.Но тя е вече не е била българка ,с обещаваща кариера никога е нямало да се върне.Можем да скърбим за много,които са живи в чужбина,но България е затворена страница за тях.
20
0
 
29
 
! Отговори
Мето преди 12 години
Бих искал да помоля журналистите от Днес Бг. да ни информират каква точно присъда е получил този младеж и колко време е отнело да му я постановят. Нека да направим едно леко сравнение. В България, например, на такъв шофьор на първа инстанция биха му дали 1.5 г. условно с три години изпитателен срок, както и личните извинения на съдията, че го занимават с глупости.
19
0
 
30
 
! Отговори
jj преди 12 години
изключително симпатично момиче.. трагедия .!лека и пръст ..
18
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко! :(Красиво, а явно и талантливо момиче си е отишло нелепо.
17
0
 
36
 
! Отговори
:(((( преди 12 години
Млада и талантлива си отива толкова рано,а разни извратеняци педофили,убийци и крадци живеят пъти повече...не е справедливо. Бог да прости милото момиче
16
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според статията от друга медия се разбира, че въпросния шофьор има насрочено дело срещу него за 2-ри Април за нападение над жена от Август миналата година. И сега като му добавят още едно дело за убийство + бягане от местопрестъплението ... минимум 1 доживотна.
15
0
 
21
 
! Отговори
fiermen преди 12 години
Няма ли край тази тъжна хроника , в България пияни шофьори газят и убиват млади хора , сега и отвъд океана пак млад Българин !!!!!
14
0
 
27
 
! Отговори
Петя преди 12 години
Ето безобразията не са само тук в България,но за разлика от нашата хубостна страна там нещата няма да останат ,безнаказани и очернени от продажни адвокати,съдии и т.н.Много жалко за момичето наистина,да почива в мир :)
13
0
 
38
 
! Отговори
optimist преди 12 години
*** Барнс ще лежи мноооого. Лека му пръст на момиченцето.
12
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя дали ще е с условна?
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
6 - нещо си в грешка ! спомням си преди няколко години американка утрепа цяло българско семейство спряло отстрани на магистрала и получи някаква смешна условна присъда
10
0
 
36
 
! Отговори
ВЕСО преди 12 години
ЖАЛКО,ей това е лоша новина.Млад и талантлив,човек заминал си нелепо.БОГ ДА И ПРОСТИ.В най хубавата възраст да си отиде - много жестоко.
9
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Навсякъде по света пияници пресичат на червено и убиват хора, но само в българския съд минават на зелено!Каква злощастна съдба за горкото девойче?! Мир на душата и!
8
14
 
0
 
! Отговори
KKK преди 12 години
това само в Батустан може да стане .... Цецо е виновен !
7
0
 
38
 
! Отговори
бим преди 12 години
Лоши,лоши и само лоши новини - от днес нататък ще слушам само музика - иначе тук ще полудеем
6
2
 
39
 
! Отговори
sostin преди 12 години
жалко за момичето. Там поне тоя хубостник ще однесе едни 200-300 годинки затжор , че те така обичат там да им дават, за разлика от нашите дет си ги пускат условно .
5
17
 
9
 
! Отговори
София 20 век преди 12 години
Тълпата ревеше:"Ю-ес-ей!Ю-ес-ей!"
4
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко за момичето, но поне е сигурно, че виновникът ще получи подобаващо наказание !до онзиден.беге:Как разбрахте, че е бил пиян ? Никой никъде не казва, че е пиян ?И не е "пеш", а е "пеша" ... пеш на село..
3
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако беше еврейка, сега шофьорът щеше да е на електрическия стол.