Пиян шофьор прегази българска балерина в САЩ

22-годишната Полина Кадийска издъхна в болница след инцидента
Обновена: 21 мар 2012 14:50 | 21 мар 2012 10:06,
291
Пиян шофьор прегази българска балерина в САЩ
Полина Кадийска Снимка: Facebook

Млада българска балерина беше убита от пиян шофьор в САЩ, съобщи „Daily Mail”.  22-годишната Полина Кадийска е учила в Rock School for Dance Education във Филаделфия.

Момичето се прибирало пеш към дома си след вечеря в китайски ресторант, когато било прегазено от кола, докато пресичало улицата.

Според полицията Полина пресичала на пешеходна пътека на зелено около 4 часа сутринта в неделя. След инцидента шофьорът убиец избягал.

Българката била отведена в болница, където била на животоподдържащи системи. Семейството й пристигнало от България и близките й взели трудното решение да изключат медицинската апаратура, тъй като нямало надежда тя да се възстанови.

По-късно полицията е арестувала заподозрения за престъплението Деандр Барнс, който е едва на 19 години. Според обвинението той е минал с колата си на червен светофар, след което ударил три паркирани автомобила и избягал пеш от местопрестъплението.

Младежът бил проследен, след като заедно с приятел се върнал до „Ауди“-то си, за да си прибере личните вещи.

Определена му е парична гаранция от 1 млн. долара и са му повдигнати три обвинения. Очаква се Барнс да бъде изслушан в съда на 13 април, съобщава сайтът Philly.com.

Той вече е познат на правосъдието, тъй като е бил обвинен в нападение над жена.  Адвокатът му Емет Мадън отрича вината на клиента си и за двата случая.

Защитникът твърди, че при случая с Полина Барнс първоначално се уплашил и избягал, но после се върнал, „за да се увери, че момичето е добре“.

Според преподавателите в училището Полина е била много талантлива и имала обещаващо бъдеще като балерина. Тя започнала да учи там преди три години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
46
 
! Отговори
Niggerhater преди 12 години
Като човек учил 4 години в САЩ не мога да изпитвам нищо друго освен неприязън към *** попрода. Изключително нагли твари, които правят *** да изглеждат като херувими.
41
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пияни американци се забавляват изтребвайки български жени.
40
4
 
21
 
! Отговори
мике преди 12 години
абе ти нормален ли си бе ? кви проституции кви глупости говориш в час ли си ?!?!?
39
0
 
33
 
! Отговори
христи преди 12 години
Това е ужасно,просто без коментар,много жалко за момичето.........
38
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малииии на тоя не му мърдат 2 седмици в затвора, американец все пак, не е няква българка:)))
37
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Защитникът твърди, че при случая с Полина Барнс първоначално се уплашил и избягал, но после се върнал, за да се увери, че момичето е мъртво май така.
36
88
 
2
 
! Отговори
Внимание! преди 12 години
Полина пресичала на пешеходна пътека на зелено около 4 часа сутринта в неделя...Балет ли е учила момата по това време?Проституцията е опасна за здравето ви!
35
0
 
15
 
! Отговори
mike преди 12 години
немога да разбера защо използвате такива новини да храните само съдебната ни система без да проявите грам съжаление за случилата се трагедия. колкото и да се възмущавате, нищо няма да се промени за съжаление ! истински ад е, че такова лъчезарно и усмихнато момиче бе погубено от едно черно изчадие...
34
0
 
40
 
! Отговори
Еидн Българин 2 преди 12 години
.... Нещо от рода на тая ултра нагла женица,която НЕ стига че прекази 13-годишно момиче в Бургас със джипа си....НЕ стига че получава смешна присъда...а наглостта и стига доттам че да иска да поведе кампанията в памет на убитото точно от нея дете?!? Накъде вървиш Българийо?!?!.... :( и апропо... Какво стана със тия "джигити" дето бяха си организирали гонка и прегазиха двама млади влюбени на бул."България" в София?!? Май ТАТЕ ПРОКУРОР добре работи за да потули синчето и приятелчето му а?!?... :(
33
0
 
29
 
! Отговори
* преди 12 години
Ще се справи ли някога света с олигофренията зад волана????? Май не! *** бол! Жалко за хубавото момиче!
32
0
 
13
 
! Отговори
do 33 преди 12 години
а бе ***. 1 000 000 е гаранцията за да го пуснат от затвора докато делото започне/тече. плащаш 10% в брой от тези. това не е кръвнина шопско ***. това е да не киснеш в затвора преди да си осъден!
31
1
 
22
 
! Отговори
шашко преди 12 години
Човек от себе си и от съдбата си не може да избяга.Жалко за момичето,твърде младо е.
30
1
 
23
 
! Отговори
Niggerhater преди 12 години
Както става ясно от снимката в статията, пияния убиец е от *** порода. Мръсно изчадие
29
0
 
26
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
Бог да прости отишлото си така без време от този свят Българско момиче!!!.... Поне обаче смятам че убиецът ще "пожъне" НАИСТИНА това което е "посял" със една хубава присъда,каквито обичат да дават американските съдилища от около 30-40-50 години затвор... че може да "скокне" и на 100 години като се има предвид че е и рецедивист и има и предишно дело!... Докато в нашата мила родна страна тоя щяхме да го гледаме по улиците след няколко месеца как се прави на "отворен" със някоя смешна условна !! :(
28
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колкото и да не харесвам краварите - ето такъв тип закони трябва да си вземем от тях: пил си, сгазил си някой - милион лева кръвнина, ако не лежиш докато си жив.
27
0
 
11
 
! Отговори
marin преди 12 години
Jalko za momi4eto. O6te edin mlad jivot po nelep na4in zaminal. Iskam samo da obyrnete vnimanie na amerikanskoto pravosydie i da vidite kakva prisyda 6te dadat na mladeja. Sys sigurno po-visoka ot serien ubiec v bg.Moite syboleznovaniq na blizkite.ps: Izvinqvam se, 4e ne pi6a na kirilica
26
0
 
29
 
! Отговори
албена преди 12 години
Жалко за красивото момиче, истинска трагедия за близките й, съболезнования. Поне тъпанара ще бъде наказан сурово, там не си поплюват
25
0
 
25
 
! Отговори
фгрт преди 12 години
Лоша новина.Жалко за горкото момиче.И адмирации за амереканското правосъдие.Гаранция от 1 млн долара ето това се казва закон.Това е непосилна сума и е ясно,че онова пиянде ще си бъде в пандиза.В БГ гаранцията е 2-3 бона,които всеки изкарва и така убийците се разкарват безнаказани.
24
8
 
4
 
! Отговори
до 28 преди 12 години
Нека смъртта те докосне сега!
23
66
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да беше хубава поне... и да е внимавала, кво прай 4 сутринта по улиците.Бог да я прости.