МВР работи по версията за атентат в Бургас

Проверява се къде точно е била поставена бомбата
Обновена: 18 юли 2012 21:20 | 18 юли 2012 21:15,
66
МВР работи по версията за атентат в Бургас
Снимка: БТА

МВР работи по версията атентат, каза вътрешният министър Цветан Цветанов в Бургас по повод взрива на автобус с израелски туристи на летището в морския град.

"Проверява се дали бомбата е била сложена в куфар и избухнала при натоварването на куфара в автобуса с израелските туристи, или бомбата е била сложена предварително", допълни Цветанов. 

33-ма души са в болница, трима са в кома, а един от ранените е починал, посочи министърът. 

По думите му в момента се прави списък на всички пътували с авиокомпанията, за да се установят жертвите.

По-рано се появи информация за загинал българин, но Цветанов заяви, че сред жертвите няма българи. 

Той обеща да дава актуална информация за инцидента заедно с външнияя министър Николай Младенов на всеки час. 

Президентът Росен Плевнелиев и вицепремиерът Симеон Дянков са в бургаската болница. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"МВР работи по версията за атентат в Бургас" - сега ли почна да работи МВР ? А до този момент каде беше това МВР ??? За какъв х*й даваме за СРС и други пари за безполезно МВР ?!
32
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аре стига плюхте нашите бе.Навсякъде стават атентати.Колко му е.Я си помислете.Дори и в Израел където имат 5 милионна армия яко агенти,полиция,служби за сигурност поне 5,камери,безпилотни самолетчета дето шпионират навсякъде,всичко се подслушва и разузнава пак има атентати.В САЩ също-нема нема и някой почне да гърми или стреля.Някой някакви стратегии дето ще спрат човешкото безумие има ли?Подигравате се на христяните дето искат мир-Бог е за миролюбивите *** нали?Модерните нямат нужда от него
31
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Проверява се дали бомбата е била сложена в куфар и избухнала при натоварването на куфара в автобуса с израелските туристи, или бомбата е била сложена предварително", допълни Цветанов.Каква бомба, бе г-т Цветанов. Шефът ти каза да не се тиражира версията за атентат, за да не разсърдим арабските страни, ти за бомби ми говориш. Автобусът се е самозапалил заради жегити... или защото му е омръзнал животът.
30
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Плевнелиев отново неадекватен и казва, че България и Израел ще... работят заедно да разрешат казуса. За какъв казус става въпрос, като има разследване на убийства от бомбен атентат.
29
2
 
6
 
! Отговори
venci преди 11 години
Shtom MVR razsledva,maika im jalna na teroristite!Veche treperiat ot strah.Ama to dobre che sled atentat sami si kazvat koi sa,inache nikoga niama da gi razberat nashite. P.S. Podoziram che i za tova e vinoven Stanishev
28
2
 
19
 
! Отговори
ББ ЦЦ ЦЦ преди 11 години
Станишев е виновен
27
3
 
25
 
! Отговори
цеденевист преди 11 години
Дянков,ти какво правиш в бургаската болница?Израелците са образцови платци.Погрижи се за отмиращите пенсионери!!!
26
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МОСАД следи най-вече арабите, а нашите комунисти,в това време, си палят, убиват и ВЗРИВЯВАТ на спокойствие...
25
2
 
20
 
! Отговори
Темида преди 11 години
Ако близките искат да има адекватно разследване, придружено със задържане и осъдителни присъди за извършителите -> да си докарат полицаи, прокурори и съдии отвън.При нашите -> под гаранция ако няма опасност да се укрият и до 2години условно ако не са криминално проявени в БГ !
24
1
 
13
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Жалко за жертвите, без значение с каква народност и религия са! Никой не трябва да си отива от този свят по този начин!!!Но и едно наум:Що трябва нашите служби да правят изявления? Нали Нетаняху вече каза, че е работа на иранците!? Защо нашите да си мърдат трътките, като вече е ясно и другите началници са се изказали...???
23
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
100 % e дошла депеша от САЩ и Израел с която се нарежда на Боко,Цецо и Плевнята да си затварят устата и да не правят изявления. Не случайно шефа на ЦРУ беше скоро тук. Това е игра на големите и нашите лилипути нямат глас.
22
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
100% нашите червенотиквеничковчета са го организирали! Пожари, убийства и сега за капак, атентат...
21
5
 
37
 
! Отговори
МВР работело било... преди 11 години
55.000 хиляди всеки месец получават заплати, ядат и нощо не правят!!! Оставка на цялото ръководство ва МВР и специлните служби. Къде бяха всички те?!? Какво направиха, за да предотвратят това нещастие?!? При подаден през януари сигнал от Израел за възможни атентати в България, помните ли каква беше реакцията на Българското правителство? Припомням - Нямаме данни за непосредствена опастност. В България има много арабски дюнери и поради това няма страшно. . . БЕЗ КОМЕНТАР!!!
20
4
 
23
 
! Отговори
11111 преди 11 години
Жалко за жертвите ! Не политизирайте проблема,това са хора дошли да летуват и починат от забързаното ежедневие на 21 век.За този терористичен акт не е виновен и застрахован никой.Извършителитге по всяка вероятнос са хора решили да го направят и не е способен никой да ги спре.За Цветанов-не го харесвам и съм противник на тази персона,но за това той не би могъл да е виновен.Нека бъдем обективни.Според мен проблема е другаде в БГ има много араби с неясни мотиви на пребиваване-сирийци,пакистанци,др.
19
3
 
15
 
! Отговори
до 17 преди 11 години
хората от цял свят се изказаха, нашите още не могат да се опомнят явно. Няма пилот в самолета .
18
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** са направили атентата! Тъпите араби няма да си забият подобен автогол! Знаят, че ги чака много глад и мизерия извън властта и затова са готови на всичко...
17
2
 
22
 
! Отговори
коко преди 11 години
Защо мълчат УПРАВНИЦИТЕ?Има ли пилот в самолета България?
16
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хубаво е да знае че както при земетресение така и при терористичен акт реакцията на гербо-МВР е същата: никаква.
15
1
 
34
 
! Отговори
Интересно преди 11 години
Обама от САЩ се изказа. На другият край на света от Токио се изказаха. Предават в Австралия,Южна Африка и Бразилия.Къде е нашата първа глава да да се изкаже публично за този терористичен акт на българска земя?
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много жалко, ако бяха предотвратили атентата, нямаше да има жертви, пострадали и хората щяха да си летуват нормално. а сега една трагедия. президентът е там ок, дянков, другите мишоци явно се крият