Стабилизирано е състоянието на учителката, пила алкохол и лекарства

Отказ за работа сринал психически Илияна, предполага приятелката й
Обновена: 19 дек 2012 14:51 | 19 дек 2012 08:50,
256
Стабилизирано е състоянието на учителката, пила алкохол и лекарства
Снимка: архив, "Пирогов"

Състоянието на учителката Илияна Иванова, която влезе в час пияна и танцува пред учениците, е стабилизирано, съобщи TV 7.

Вчера тя беше приета с опасност за живота в токсикологията на "Пирогов", след като пила алкохол и лекарства.
 
Вероятна причина Иванова да опита да отнеме живота си е пълното отчаяние и безизходицата, в която е изпаднала, смята нейната близка приятелка Елена Лазарова.
 
След инцидента в училище тя загуби работата си и заради срама жената е претърпяла психологически срив, смята нейната близка.

Тя обясни, че Илияна е много борбен човек и с много труд и сама е отгледала трите си деца. Семейството живее в изключителна мизерия, твърди Лазарова и Илиева е правила всичко по силите си, за да отгледа децата си. Освен като учителка тя е работила и по ресторанти, миела чинии.

Още по темата
„Хвърляше се на всичко, само и само да спаси децата си от глад. Не мога да повярвам, че тази силна и борбена жена може да стигне дотук “, смята Лазарова.

В понеделник вечерта тя и Илияна били заедно.

„Добре изглеждаше, спокойна. Но направи един разговор със заместник-директорката на 130-о училище Катя Кючукова и разбра, че мястото е заето. Тя имаше все пак някаква надежда, че ще има една стабилна работа. Това е довело до окончателното й решение“, предположи приятелката й. 

След злополучния разговор със зам.-директорката едното от децата се разплакало и я попитало: „Мамо, ти отново си без работа, какво ще правим?“.

Децата на Илияна сега били в сравнително добро състояние, за тях се грижи леля им. Ходят и на психолог.

Според Лазарова прибързаната реакция на всички довела до този срив у Илияна. „Не може един човек да го изхвърлиш на улицата с три деца“, добави приятелката й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой позаинтиросова ли се от проблемите на тази учителка? Всички обвинявате учителите а не виждате как се справят с шепата стотинки които получават учителите. А и не само учителите. Докато не се вземем в ръце и не станем преди всичко ЧОВЕЦИ, то нещата не биха водили към добро. Осъзнайте се, преди всичко сме хора и сме равни. Не бъдете алчни. Никой няма вина какъв и къде се е родил, нито каква професия упражнява. Всички имаме еднакви нужди, а не едните повече, за сметка на другите. БЪДЕТЕ ХОРА
209
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега е моментът да покажем, че можем да сме единни и солидарни. Да накажем парцаливите "медии"- нека за 1 ден, примерно утре, да не си купуваме вестници, да не гледаме български новини и бълг. телевизия въобще, и да не посещаваме новинарски сайтове- само за ден.
208
4
 
30
 
! Отговори
Борисова преди 11 години
Дълбоко съм обидена, никога не съм била в такова състояние, че да се налага да викат полиция. Цял ден ме държаха с белезници в ареста, това е страшно унизително и недостойно. Първата мисъл, която ми мина, беше да се самоубия, не заради това, че съм си позволила да изпия една чаша вино, а заради отношението на колегите и обществото към мен, разказа за мъката си Илиана.
207
2
 
30
 
! Отговори
.. преди 11 години
Учителката ,майка на три деца с белезници , а шарлатанките на първа страница лансирани. ЗАТОВА ЛИ НИ ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ ОТ ДАНЪЦИТЕ ДА НИ СЪСИПВАТЕ И МАНИПУЛИРАТЕ. спирам да купувам вестници и списания !!!
206
3
 
7
 
! Отговори
съпричастна преди 11 години
Инспектората трябва да се погрижи за тази жена, но оставането й в същото училище е недопустимо.
205
2
 
19
 
! Отговори
jen преди 11 години
Хубаво е да направим нещо във facebook,за да подкрепим тази жена!!! Моля някой който има възможност пусне такъв линк, мисля, че по коледа стават чудеса дори в BG...........
204
1
 
30
 
! Отговори
ГЛАДНИЯТ. преди 11 години
ТОВА НЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА И ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СА ЖУРНАЛИСТИ. ТОВА Е ПИРАНИЯ СЪС ПИРАНИ. АЛЧНИ ***. СЕИРИ САМО ГИ ИНТЕРИСУВАТ И КУ*ВИ И *** СА ИМ ВИПОВЕ.. ДРУГОТО ВАЖНО И ЦЕННО ,МИНАВА НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ ТЯХ. ЖИВИ ЛЕШОЯДИ- *** И ИБРЕКЧИИ. ТОВА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ САМО. МОЛЯ ЗАРЪФАЙТЕ СЛЕДВАЩАТА ЖЕРТВА. ДА СЕ ЗАДАВИТЕ В ЛАКОМИЯТА И ЛА*НАТА СИ ДРАСКАЧИ АЛЧНИ.
203
1
 
12
 
! Отговори
23 преди 11 години
господа журналисти, милост
202
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тия бездушни чиновници е трябвало първо да я пуснат в отпуска, дори и неплатена, и след като жената се стабилизира психически, тогава да разглеждат случая и да я наказват. никаква човещина, никакво желание да се разбере, защо се е стигнало до това. дори обратно - с огромно наслаждение я разпъваха на кръст, и морализаторстваха, виждайки че е уязвима и в тежко състояние.
201
4
 
4
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
Хамсу,- Виждам, че си умен и благороден..., а относно децата вървиш по моя път...Великият Български народ е казал...:" - НЕ ВСИЧКИ СА МАСКАРИ..."НО... И..." - ВСЯКО СТАДО СИ ИМА И ***..."И НАКРАЯ... (господ обича троицата) " - Всеки народ си заслужава избраната ***..." (последната мисъл я пиша с малки букви, защото редакцията е моя... или това съм го чул от някъде...)
200
2
 
47
 
! Отговори
различна гл. точка преди 11 години
Вместо да плюете тази отчаяна жена дайте да видим как може да й се вдъхне вяра в бъдещето. Дали чрез някаква кампания за помощ, дали чрез някакъв друг начин ние трябва да помогнем на тази жена за да не губи вярата си. Отчаяната й постъпка би трябвало да ни стресне и да ни накара да се замислим колко много хора са на ръба и че е крайно време нещо да се промени...Тази жена е отгледала 3 деца.Борила се е и е оцелявала до момента в който отчаянието я е надвило.Грехота ще е ако не й помогнем някак.
199
3
 
47
 
! Отговори
до 209 преди 11 години
Точен и човешки коментар!Директорката, зам.директорката, журналЯта, които я нарекоха "пияната учителка" да ликуват!Погубиха една майка, за които добродетели се съди и по възпитанието на децата й!Не помислихте ли, г-да /дами ***, че убивате една БЪЛГАРКА мака на три дечица БЪЛГАРЧЕТА!Толкова ли сте безгрешни, че хвърляте камъни върху една майка? Дано не ви сполети трагедията на Илияна!Илияна, живей!А тези *** около теб дори не те опръскаха! Първият дъжд и ще ги измие!
198
2
 
48
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
защо на ромите - убийци им пишат имената само с първите букви, а тая жена я съсипаха ????
197
2
 
32
 
! Отговори
Хасму преди 11 години
Румене, то стана необичайно да имаш три деца. Аз също имам три и преди 2 дни ми се налагаше да обяснявам на средното, първолаче, че може и да няма толкова неща колкото приятелката си но има братче и сестриче. Как да и обясня, че с 3х35 на плюс и 3х300 на минус, толкова! А, за учителката - момчето и точно отсъди при Кеворкян "Просто е била като другите". Наистина, в обществена атмосфера в Бг, просто е била като другите. Така, че първо се вгледайте в себе си, после съдете!
196
32
 
3
 
! Отговори
румен221 преди 11 години
208-ми,НАИСТИНА, ОТГЛЕДАХ ТРИ ДЕЦА...И ЗНАМ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ...:- РОДИТЕЛСКА ОТГОВОРНОСТ И... УЧИТЕЛСКА БЕЗОТГОВОРНОСТ...ЗНАМ И ЧЕ...:- ВЪВ ВСЯКО СТАДО ИМА ***..., НО ТАЗИ ВОНИ... ОСОБЕНО ОТВРАТИТЕЛНО...И КАТО РОДИТЕЛ... И КАТО УЧИТЕЛ...!!! ПЪЛНА ОТВРАТ...
195
3
 
50
 
! Отговори
браво на вас медиите преди 11 години
браво на медиите, браво на директортака и нейната заместничка, назначени вероятно от ГЕРБ, браво на лицемерното общество -вие унищожихте не един човек с постъпката към тази жена, вие унищожихте живота на три прекрасни деца, които идеята ви е да ги дадете в домове и да ги направите, ***, наркомани и престъпници може би след това, вие не си задавате въпроса, защо тази жена изтрещя и е пила, вие не си задавате въпроса, как и с какво живеят учителите, вие,да вие гореописаните -искахте новина
194
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До РУМЕН221Отгледал си ти бабина ти трънкина. То по форуми лесно се пише.
193
23
 
2
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
199, 200,- ОТГЛЕДАХ ТРИ ДЕЦА...И ЗНАМ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ...:- РОДИТЕЛСКА ОТГОВОРНОСТ И... УЧИТЕЛСКА БЕЗОТГОВОРНОСТ...ЗНАМ И ЧЕ...:- ВЪВ ВСЯКО СТАДО ИМА ***..., НО ТАЗИ ВОНИ... ОСОБЕНО ОТВРАТИТЕЛНО...!!!
192
3
 
26
 
! Отговори
Чупакабра преди 11 години
Браво на журналистите. те успяха да сринат жената. Браво получихте си новината!
191
4
 
13
 
! Отговори
:) преди 11 години
Типичен пример до какво води некомпетентноста на правителството. Пълно с профани.

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe