Стабилизирано е състоянието на учителката, пила алкохол и лекарства

Отказ за работа сринал психически Илияна, предполага приятелката й
Обновена: 19 дек 2012 14:51 | 19 дек 2012 08:50,
256
Стабилизирано е състоянието на учителката, пила алкохол и лекарства
Снимка: архив, "Пирогов"

Състоянието на учителката Илияна Иванова, която влезе в час пияна и танцува пред учениците, е стабилизирано, съобщи TV 7.

Вчера тя беше приета с опасност за живота в токсикологията на "Пирогов", след като пила алкохол и лекарства.
 
Вероятна причина Иванова да опита да отнеме живота си е пълното отчаяние и безизходицата, в която е изпаднала, смята нейната близка приятелка Елена Лазарова.
 
След инцидента в училище тя загуби работата си и заради срама жената е претърпяла психологически срив, смята нейната близка.

Тя обясни, че Илияна е много борбен човек и с много труд и сама е отгледала трите си деца. Семейството живее в изключителна мизерия, твърди Лазарова и Илиева е правила всичко по силите си, за да отгледа децата си. Освен като учителка тя е работила и по ресторанти, миела чинии.

Още по темата
„Хвърляше се на всичко, само и само да спаси децата си от глад. Не мога да повярвам, че тази силна и борбена жена може да стигне дотук “, смята Лазарова.

В понеделник вечерта тя и Илияна били заедно.

„Добре изглеждаше, спокойна. Но направи един разговор със заместник-директорката на 130-о училище Катя Кючукова и разбра, че мястото е заето. Тя имаше все пак някаква надежда, че ще има една стабилна работа. Това е довело до окончателното й решение“, предположи приятелката й. 

След злополучния разговор със зам.-директорката едното от децата се разплакало и я попитало: „Мамо, ти отново си без работа, какво ще правим?“.

Децата на Илияна сега били в сравнително добро състояние, за тях се грижи леля им. Ходят и на психолог.

Според Лазарова прибързаната реакция на всички довела до този срив у Илияна. „Не може един човек да го изхвърлиш на улицата с три деца“, добави приятелката й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
2
 
33
 
! Отговори
АДА преди 11 години
,,Горките ученици,,-много са изстрадали,като са пяли!А знаете ли как се държат същите тези ученици със своите учители-отвратително,но имат,, дебеловрати татковци,,спонсори на училището.Познайте за директора кой е жервеното агне-парите са ценни за училището?
189
3
 
15
 
! Отговори
човек преди 11 години
ИНДИВИДЪТ , СТРАХУВАЩ СЕ ОТ ВСИЧКО / ОСОБЕНО НАПОСЛЕДЪК ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ / , Е ГОТОВ ДА СМАЧКА И УНИЖИ ВСЕКИ ПОДОБЕН НЕМУ , ИЗПАДНАЛ ПО НЯКАКВА ПРИЧИНА ИЗВЪН РАЗБИРАНИЯТА НА МНОЗИНСТВОТО ЗА НОРМАЛНО . МЕДИИТЕ ПОДПОМАГАТ ТОЗИ ПРОЦЕС , С КОЙТО УПРАВМЛЯВАЩИТЕ НАСОЧВАТ ГНЕВА ЧОВЕШКИ В ПОСОКА РАЗЛИЧНА ОТ ТЯХ .
188
1
 
10
 
! Отговори
Хасму преди 11 години
До 7А, кой бре нашия - само от покровителствената контрабанда колко губи българския народ и колко печелят мутрите и покровителстващите ги политици? Ами плоския данък, обърнаха България на *** п~~ка, кой от къде мине ръга ли, ръга бедния българин и печалбата навън. Какви са тези ВЕИ-та с по 70ст/кВтчаса и държавния АЕЦ с неговите 5 ст. да компенсира лакомията на Цецито и братята американци.
187
1
 
7
 
! Отговори
yyy преди 11 години
158, 159 и подобни, така свирепо просташки и по махленски, както разсъждавате, не знам защо, но си мисля, че СЪЩО НЯМА ДА ИМАТЕ ДЕЦА. Не дърпайте дявола за опашката. Човек никога не знае, кой отгоре следи думите му, и какви вълни излъчват те. Не е мистика. Преди 2 века и електричеството е било мистика, и още е. Така че ... първо помисли, после говори. И се бой от непознатото.А понеже говорите и за университет... може пък и да знаетеш, че май Маяковски беше казал по повод порицаваното от болшевишките културолози самоубийство на прекрасния Есенин Не всички дървета са дъбове, има и брезички....
186
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до румен 221 Цялото е част от единици. Когато гледаш само глобално на нещата, те препъват регионално - или както е казал народа: Малките камъчета преобръщат колата.
185
2
 
24
 
! Отговори
Хасму преди 11 години
До РУМЕН221Руменчо, в една Германия, въобще няма да споменаваме Скандинавията, една самотна майка с 3 деца би получавала достатъчно за да живее горе долу нормално, без да работи! И когато Тиквата докара къде там нещата, тогава можеш да плюеш. До тогава МЛЪК!
184
2
 
4
 
! Отговори
7 преди 11 години
До Хасму КОЙ ни докара до мизерията ПОЛИТИЦИТЕ,ИЗЕДНИЦИ
183
1
 
36
 
! Отговори
Оп-са преди 11 години
Хора, доколкото разбрах, жената е била пийнала и е влязла развеселена в клас и ги е карала да пеят на немски gangnam style. Е? Какво толкова страшно е станало? журналята я изкараха чудовище, останах с впечатление, че е пяла Градил Илия килия и т.н.!Жената явно не носи на пиене и се е поизложила малко, та кой не е? Сега по фирмените партита какви свинщини стават! Диреткора е трябвало да обясни на децата, че учителката не и е добре и да я прати вкъщи! После да и се скара малко и това е!
182
2
 
22
 
! Отговори
Прасолог преди 11 години
До 186 Прасето - много точно си си избрал ника. Напълно подхожда на акъла и на преценките ти за хората. Жената е изпаднала в депресия поради невъзможността нормално и достойно да отгледа трите си деца, независимо от работата и усилията, които полага. Направила е глупост, ясно, но не може така прибързано и жестоко да се отнасят с нея, предвид семейното й състояние. Как ли би постъпил ти - не ми се мисли. Заради такива прасета и скотове като тебе обществото ни е на това дередже!
181
1
 
15
 
! Отговори
Хасму преди 11 години
Лошото и мрачно време води до депресии и самоубийства - това ще обясняват сега психолозите. А за некадърни и крадливи политици-разсипници, виновни за мизерното ни битие, нито дума. Онзи ден, на 50 от нас, едно момче на 25 г. се обеси, вчера учителката, днес някой друг, утре.... Стягай, Бойко, финансовата дисциплина, стягай! Пък който оживее, оживее!
180
25
 
7
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
НЕ СЕ ЛИГАВЕТЕЗАРАДИ ТАЗИ ***...- В БЪЛГАРИЯ ИМА 800 000 БЕЗРАБОТНИ С 1 000 000 ГЛАДНИ ДЕЦА...- И САМО ТАЗИ ДРОГИРАНА АЛКОХОЛИЧКА БИЛА ВАЖНА...- ДА МИЕ ЧИНИИ, НО МАЙ И ЗА ТОВА НЕ СТАВА..., ТА ЩЕ УЧИ ДЕЦАТА НИ ... И НА КАКВО...???
179
2
 
41
 
! Отговори
Светльо преди 11 години
Лична драма, жестока човешка съдба. Извинение ли е това за постъпката й? Най-вероятно не, но вместо да й се подаде ръка на въпросната учителка, медийте направиха едно гнусно публично очерняне, и малцина бяха тези, които бяха готови да подадат ръка... Несправедлив живот, неправилна постъпка, още по-голяма несправедливост... и накрая опит за самоубийство. Позор за българските медии. И това не им е за първи път...
178
1
 
21
 
! Отговори
Светльо преди 11 години
Понякога е невероятно колко зли стават хората! Трябва да ви кажа, че аз съм от хората, които най-много ги е грижа за науката, популяризирането на науката и за образованието като цяло. Може ли една учителка да е пияна на работа? Недопустимо е, естествено!!! Само дето, след като я хванаха, се получи типично българската медийна кампания по очерняне на въпросната учителка, без да погледнат въпроса от двете страни. А тя имала съпруг, който я биел, не давал на децата да се къпят и гасял цигарите в нея
177
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е убила човек, не е откраднала, влезнала е пияна в клас. И казва за първи път. Що съдите като касапи? Трябва ли да е уволняват само за едно провинение? Ако е системно-ок. Но само за едно и да тръбят така. Като че ли има кампания срещу учители, учени, лекари и знаете ли с кава цел? За да оправдаят ниското финансиране, т.е. обществото да ги подкрепя, че труда им не струва и какви типове има там. Само където аз не искам да съм от това общество, искам тези хора да са за уважение.
176
1
 
4
 
! Отговори
до 184 преди 11 години
Престани да тиражираш свободни съчинения.
175
3
 
12
 
! Отговори
KOM6IATA преди 11 години
Uvajaemi kom6ii , taz jena kakvo e napravila ? Ubila li e niakoi 4ovek ? Krajba li e napravila? Vidite li izpadnal 4ovek , haide i az da mu butam edin 6ut , taka li ??? V haraktera na bulgarina niama edinnost , niama vzaimopomo6t , tova razbiram az. v GARTSIA horata ot 4-5 godini sa v goliama kriza , no vse o6te jiveiat po dobre ot vas. A ZA6TO ? Ami 6toto sa edinni , a ne kato vas , deto izlizate po ulitsite samo po 100-200 4oveka. TAKA E !
174
1
 
17
 
! Отговори
do167 преди 11 години
Никой не казва, че трябва да и се размине. Стига сте бъркали. Хората казват само, че степента на наказанието не съответсва на степента на провинението. Това е. Ако е за първи път- има подходящо наказание, което да и даде възможност да се поправи, а не да гонят и тръбят по медиите, както и да и помогнат с консултации има повече шанс да се спаси жената ...но пример трябва, дрън, дрън....Примерите други ги дават...дето ви водят за носа 20 години и ви учат, че за милиони няма закони, а за кокошка...
173
14
 
7
 
! Отговори
Прасето преди 11 години
Брееее голям герой я направиха тая алкохолизирана даскалка. Която медия да погледнеш все тя на първо място.Само тя е в трудно положение в Бг , останалите сме добре...........................
172
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
KVI SA TIQ ZAM.DIREKTORI DA Q E IZGONI6 V TOLKOVA TEJAK MOMENT ZA NEQ NQMAT LI MILOST TIQ HORA I TE OT NQKAKVA 4AST SA VINOVNI NE ISKAM D A SAM SADNIK AMA E TAKA.........
171
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз имах един такъв печен класен - страшно алкохоле,ама много симпатичен.На бала ни дори се напуши с нас и шмърка кока.С него беше голяма забава,а и какво да го правиш,съжалявахме го,защото беше беден и изстрадал.Нямах нищо против този човечец,който ни спасяваше от неизвинените,но с него пропаднахме..