Европарите идват у нас като асфалт и силикон, ядоса се Шамара

Рапърът се възмути от сумите от Брюксел за "Пайнер"
Обновена: 15 яну 2013 14:45 | 15 яну 2013 14:19,
152
Европарите идват у нас като асфалт и силикон, ядоса се Шамара
Мишо Шамара. Снимка: архив Булфото

"Европарите влизат в България основно като асфалт и силиконoви цици", възмути се рапърът Мишо Шамара, който напоследък се подвизава като Big Sha, в профила си във Facebook.

Повод за недоволството му е излязлата днес информация, че “Пайнер Медиа“ ще получи 1 918 233 безвъзмездна финансова помощ.

Още по темата

Общата стойност на проекта е 3 197 324 лева, като 1 630 498 се отпускат по Оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика", 287 735 идват от национално финансиране, а останалите трябва да бъдат осигурени от компанията.

"В криза не се строят магистрали, а се подкрепя реално производство, за да е конкурентно и да ангажира безработните. И европари за конкурентоспособност би трябвало да се дават на новите и малки компании, а не на най-големия монополист", пише още в профила си Шамара.

Той не спестява и критиките и пиперливите си думи към управляващите и пише “ГЕРБ=Чалга“.

Името на Шамара нашумя отново, след като стана ясно, че има образувано производство срещу него заради текста на парчето „Бяло, зелено, червено”. В него има сериозни критики срещу ГЕРБ и неприлични сравнения на цветовете на флага ни.

В действията на прокуратурата Шамара видя цензура, а опозицията – грубо погазване на демокрацията. Варненецът предизвика широка политическа дискусия и в парламента. Стигна се и до цитиране на рими в пленарната зала. В Националната следствена служба да дава показания по случая беше привикан и друг рапър – Сарафа.

Вчера Шамара обяви във Facebook, че отново е призован в НСлС, този път с друг свой колега – Конса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Рап музиката е по-*** и глупава и от чалгатаСамо неориентираните деца ги слушат тези смешници
125
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
рапърите се славят с смислените песни , спомням си една песен на друг български рапър , в която се пееше ,,и поздрав за Мишо Шамара , да еб. *** проста ,, и неговите песни са също толкова ,,смислени,, да си изпее ,, И дим да ме няма,, и бегом да смръкне една линия , жалък наркоман.
124
1
 
0
 
! Отговори
юмрука преди 11 години
Мишо го видяхме с кой ходи по телевизии и в Брюксел да се оплаква от Бойко..... Архонт Славчо Пенчев Бинев.... Мишкоооо, за някой лев ще продадеш и майка си.
123
1
 
1
 
! Отговори
Доко, доко преди 11 години
Според последната статистика 50% от българите са с психически проблеми поради пораженията нанесени на мозъка им от чалгата и безсмъртни творби като "Напипай го" на Азис, "Тез червени домати кой ги мама разклати?","Тирбушона врътка, врътка, "Боц-маане, "Искаш ли ме бейби, Ъха Ъха!", " Ун дос трес, тя ме фана с интерес", "На теслата дръжката", "Купи ми бате сателит" "Предната седалка", "Ти си само 8 клас", "Забравени бикини", "Сто патрона", "Смукача", "Синя прашка", "Гаси тока" и т.н.!
122
0
 
0
 
! Отговори
С. Манев преди 11 години
това е българската култура vbox7/play:626da954
121
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Той пък Шамара има повече акъл от която и да е силиконка... Айде моля ви се!
120
1
 
0
 
! Отговори
Пачо преди 11 години
"Чалгата" никога не е падала толкова ниско ( дори по времето на "Камъните падат" ) колкото Мишо Шамара и подобните изкле..... недоразумения.
119
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прав е шамара и всичко налапаха тези ГРЕБ ,Пайнера ако не знаете е един от първите от ГЕРБ ,много ясно ,че на него ще дадат парите другите да го духат! Кога ще свърши този кошзмар
118
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малееей, как ги разбира нещатата и тоя...да вземе да се зарови някъде, най-добре ще направи.
117
0
 
0
 
! Отговори
gogo преди 11 години
shto ne vzeme da se skrie nqkade toq smeshnik kakvoto my e peeneto takova i govoreneto boklyk
116
1
 
0
 
! Отговори
РАП преди 11 години
Мишо я се наведи ,за палците се хвани и рестартиран ще бъдеш ти.
115
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
може да е ***, но реално да финансираш монополист за да е конкурентноспособен е тъпо
114
0
 
0
 
! Отговори
Anti 4alga преди 11 години
Wow, наличието на чалгарски коментари is too damn high!
113
1
 
0
 
! Отговори
palma преди 11 години
Този *** си проси шамара.Няма ли кой да го ошамари наистина, че да кротне.Ама и журналята и те много ***-само токива герои си намират да пишат за тях, сигурно са от една порода ***!
112
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОВА Е МИШО *** ....
111
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МишУ Шамара е АДАШ ,на ----МишУ Бирата ......!?!?!?
110
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв беше тоя *** ? Виде че с музика нищо не може да направи и да пробие и се захвана с политика. Пълен клоун и ***. Явно е и голямо приятелче с *** на Ковачки в Перник
109
1
 
1
 
! Отговори
Niakoi преди 11 години
Тоя *** лично ще го финансирам с 500 лв да си купи един краден макаров и да се гръмне. Всеки път като се появи по тв и после повръщам цяла седмица и имам киселини.
108
0
 
3
 
! Отговори
Baceto преди 11 години
И да добавя...по онова време *** не ходеха по дискотеки защото се изприщтваха от музиката. Хората се забавляваха без да шмъркат ефтини амфетки, и си слушаха Нана, Си Блок, и тем подобни...и никога не съм и вярвал, че някогашното посмешиште ще се превърне в КУЛТУРАТА НА ЕДИН НАРОД. Но и на Хитлер са се смяли...а е избил 15 милиона.
107
0
 
3
 
! Отговори
Baceto преди 11 години
Само да светна непросветените селкси бекстъре-мекстъре...когато шамарчето изкочи с Гумените Глави, тия селкси пръчки не съществуваха...имаше тук таме - Тошко с камъните падат, некви попове, некви шишарки, но предимно за ***! По дискотеките НЯМАШЕ , подчертавам НЯМАШЕ ФОЛК...Фолка (Сръбежи предимно) се пускаха по таверни и селски кръчмета, и предимно се дистрибутираше ъндурграунд от тираджиите. Фолка беше посмешище за пияната компания, а не НАЧИН НА ЖИВОТ И КУЛТУРА!!!!

Спонсорирани публикации