Отворя ли си устата преди изборите, Борисов ще е с белезници!

Бареков избълва огън и жупел срещу ГЕРБ, ще съди партията
Обновена: 8 май 2013 13:58 | 8 май 2013 11:12,
793
Отворя ли си устата преди изборите, Борисов ще е с белезници!
Николай Бареков Снимка: БТА

Ако аз си отворя устата сега - преди изборите, Бойко Борисов със сигурност ще получи белезници на ръцете, защото да се опитваш да кадруваш в частни национални медии, да се опитваш да бъдеш фактор в тях, това е нелепо. Това заяви изпълнителният директор и тв водещ на TV7 Николай Бареков. Коментарът му беше по повод декларацията на ГЕРБ срещу Бареков от вчера, в която от партията твърдят, че Бареков е бил освобождаван от няколко медии.

„Аз през живота си не съм работил в няколко медии, работил съм общо в 3 или 4 медии за 20-годишна кариера. Никъде не съм бил освобождаван.  Що се отнася до напускането ми на една друга телевизия през 2009 г. Борисов много добре знае какво направи тогава“, категоричен беше Бареков.

"Г-н Борисов, Вие нямате работа в българските медии“, каза още журналистът и призова експремиера да стои далеч от тях.

Вчера по време на живото предаване от центъра на София кандидат-депутатът на ГЕРБ Доброслав Димитров беше замерян с яйца от граждани. Едно от тях го улучи в лицето и той слезе от трибуната под възгласите на хората "Довиждане". Димитров се ядоса на водещия Николай Бареков и с думите "Ти нормален ли си, бе!" хвърли в краката му порцеланова чаша. Инцидентът беше последван от декларация на ГЕРБ срещу Николай Бареков и TV7.

Бареков обяви, че ще подаде жалба срещу Доброслав Димитров и срещу представяната от него политическа сила.

Водещият категорично отрече някога да е получавал пари, за да оказва медийна подкрепа на партия ГЕРБ.

„Търся някой от ГЕРБ да коментира защо съм наречен сребролюбец, взел ли съм пари от ГЕРБ, колко ми е платил Борисов, колко ми е платил Цветанов, да обяснят“, призова Бареков.

„Борисов в типичния си стил взе да ми пише SMS-и снощи. В единия SMS ми каза, че нищо не знаел за инцидента и декларацията, бил научил от други хора, разграничи се буквално от декларацията на партията си.  По-нататък ми каза, че би ми се извинил публично, което е абсолютна нелепица. Той много добре знае, че ще стигна до края с него. На няколко пъти съм се спирал, но този път – до края!“, посочи още водещият.

Още по темата
Бареков изтъкна, че е обещал на хората, че ако ГЕРБ спечелят изборите, ще им бъде основна опозиция. И без това ме нарочиха за враг номер 1, имам ли какво да губя, разясни журналистът.

Относно обвинението в декларацията на ГЕРБ, че "законът и нормата са последното, от което се интересува свободният журналист", Бареков коментира, че за него те са първото.

"За разлика от вашия лидер Бойко Борисов, аз знам какво е Апелативна прокуратура и знам къде се намира Апелативна прокуратура в йерархията на държавното обвинение", каза още журналистът.

Няколко основни въпроса е оправил Николай Бареков до главния прокурор Сотир Цацаров, премиера Марин Райков и президента Росен Плевнелиев. Сред тях са дали действащият шеф на разузнаването Драгомир Димитров е ходил на тайна среща в Банкя с Бойко Борисов и кое е четвъртото лице, което участва в изтеклия разговор между Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


793
Още по темата: Николай БарековTV7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
590
0
 
1
 
! Отговори
BG преди 10 години
Barekov e edna alchna prostitutka , toi naistina suche pari ot turskite koalitsii ,iska da si vdiga imidja sega naverno 4aka povi6enie v slujbata.
589
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков - ако си добър журналист ще си отвориш устата... и ще кажеш истината. Всичко останало е тънки сметки, които си правите четвъртата и първата власт помежду си!
588
1
 
2
 
! Отговори
Ванчето преди 10 години
Ей голяма *** се оказа тоя човек. Кво ли не правят хората за много пари и г*за си ще дадът
587
2
 
8
 
! Отговори
България преди 10 години
Ей Бареков, сега от турската етническа противоконституционна партия ли цоцаш ?
586
0
 
10
 
! Отговори
BG преди 10 години
Ами отваряй, що само се пениш. Ако имаш нещо за казване, казвай. Иначе излиза че само се говори и Барека е един от многото плюеши без доказателства. Тъпо !
585
5
 
7
 
! Отговори
отвратен преди 10 години
от оптановки , компормати и лъжи.колко ли пари скътаха за Черни дни социолози и поръчителине им ?!?сега могат няколко "Студени " зими да изкарат на Карибите , докато ги изхарчат.Само ГЕРБ имаха наистина позитивна предизборна кампания и ще гласувам с 15!
584
0
 
10
 
! Отговори
Скептик преди 10 години
Що чак сега бе, Бареков? До скоро беше най-верният лакей, а сега враг 1. Ами сега накъде?!
583
0
 
4
 
! Отговори
бареков преди 10 години
бареков защо чакаш изборите
582
9
 
6
 
! Отговори
емо преди 10 години
престъпник номер 1 -това е герб
581
4
 
13
 
! Отговори
ДЯДО преди 10 години
ЩОМ ТОЛКОВА МНОГО СЕ ПЛЮЕ ВЪРХУ ГЕРБ ЗНАЧИ МНОГО ДЪЛБОКО ИМ Е ЗАЕГНАЛ ИНТЕРЕСИТЕ, ТЕЗИ МОШЕНИЦИ НИКОГА НА ВЛАСТ. ГЕРБ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ РАЗТУРВАНЕТО НА КРАДЦИТЕ И МАФИОТИТЕ . ЕЙ , ХОРА ИСКАЙТЕ МОНИКА ДА ВЪРНЕ ПЕТТЕ МИЛИОНА. ЗАЩО НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ ГИ СПОМЕНАВА. ИШИ НА СПИНОЗНИТЕ ВСИЧКО ИМ Е РАЗРЕШЕНО
580
4
 
7
 
! Отговори
Пич преди 10 години
ИМАЛИ СПИНОЗНА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА СПОКОЙСТВИЕ. КРАДЕНЕТОЩЕ ПРОДЪЛЖИ БЕЛЕНЕ Е ГЬОЛ ВЕЗ ПРЕСЪХВАНЕ ТЕ ЗАТОВА ИСКАТ ДА ГО СТРОЯТ.САМО ГЕРБ ЩЕ ГИ ВКАРА В ПЪТЯ ТЕЗИ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ.
579
2
 
4
 
! Отговори
Human преди 10 години
... сега конците на Бареков дърпа не омерзеният вожд на ГЕРБ, а новият еснаф на ДПС, презаситения Пеевски. Но Бареков да внимава, защото ако ГЕРБ вземат по някаква врътка властта, бате Гойко няма жал и ще бъде бъде отмъстителен! Народа вече не е толкова наивен. Хулиганите на БСП от футболните агитки само чакат знак, затова бате Гойко трае, но в опозиция се готви да прекърши вратовете на враговете си! Филмът продължава! Борбата не е за постната пица, а за парите които още не сме похарчили!
578
0
 
6
 
! Отговори
До платените комунис преди 10 години
Стига сте "яхали" народната тегоба. На всички е ясно, че нестабилност след изборите води до съсипване на България и Българите. Ние, родолюбците, не желаем това. ГЛАСУВАЙТЕ УМНО! За България, за себе си, а не за газпром и мангалия. Ясно е че всички са маскари, но някои плъхове са по-големи :)
577
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименБареков да вземе вече да млъкне, защото той и целия му екип подклаждаха множеството самоубийства. не им е виновна ГЕРБ на хората. Крайно време е журналистите да отразяват обективната истина, а не да подклаждат агресия в хората. Щял да си отвори устата, ами да не си отворят устата и пловдивчани, че тогава ще стане много лошо за него!
576
12
 
5
 
! Отговори
Rummy__ преди 10 години
До наблюдателАйде стига с това, че Бареков е *** ***, така ви отърва, господа Герберисти!Неее, Бареков хич не лиже ***! Той никога не е казвал, че Боко е най - качествения политик в Бг и никога не е обръщал рязко палачинката. Той е принципен журналист и търси правдата! Хахаах, ааа и тв7 няма нищо общо с Дпс! Да живее бг журнАлистиката!
575
9
 
10
 
! Отговори
ДА!!! преди 10 години
ГЕРБ Е РАВНОСИЛНО НА МАФИЯ!!!НАЧЕЛО С КРЪСТНИКА БОКО!!!
574
5
 
11
 
! Отговори
абе, Гербери мръсни преди 10 години
толкова ли сте се ояли, че не виждате как майките и бащите ви гладуват!П9големи *** сте и от ***!
573
8
 
13
 
! Отговори
днес преди 10 години
Мизерията на хората дойде с Герб.Да ги махнем от живота си тези мутри,да се успокои България,стига света ни се е смял от тези прости муцуни.
572
6
 
10
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
Айде стига с това, че Бареков е *** ***, така ви отърва, господа Герберисти!Преди година Бареков извади с разследване золумите за лекарствата и спонсора на Бойко Огнян Доневи Любо пъпката с имотите по Ривиерата, и паднаха министър и зам. министрипосле беше разследването за Енергетиката и монополите на Иво Прокопиев - също от хранилкатана Герб, ама файда нямаше, къде бяхне вие тогава, да е жив и здрав РБареков,ще ги пометем герберите, барабар с вас платените им плювачи!
571
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледам и не вярвам на ушите си !!! *** се обърна като фурнаджийска лопата. До вчера им ближеше задните части а сега ? Явно корупцията в герб и техните глашатаи е до такава сепен омешана , че няма да се размине без прокуратурата.