ВМРО призова: Не узаконявайте циганските катуни!

Войводите против готвен мораториум за събарянето на незаконни постройки
12 юни 2013 18:17, Красимир Ангелов
116
ВМРО призова: Не узаконявайте циганските катуни!
Снимка: Архив Булфото

Неприемливо, срамно и дискриминационно е налагането на мораториум върху събарянето на незаконни постройки, който се подготвя от Народното събрание, се чете в позицията на ВМРО – Българско национално движение. То е във връзка с решението на временната парламентарна комисия по правни въпроси, която е приела проектозабраната, внесена от Сергей Станишев и група депутати.

"ВМРО настоява предложението да бъде незабавно оттеглено. Незаконосъобразно е, защото оправдава и узаконява противозаконно и противоправно поведение на ползвателите и обитателите на катуните", смятат войводите.

Според тях мораториумът дава опора и увереност на нарушителите, че и други техни незаконни дейности и действия ще бъдат „узаконявани“.

"Искането на сформираното с подкрепата на БСП, ДПС и „Атака“ парламентарно представителство да узакони незаконните цигански катуни, коптори, кашони и прочее е скандално, незаконно и дискриминационно.

Това е акт на дискриминация към онези български граждани, чиито постройки са били премахнати като незаконни или собствениците им са били глобени за изграждането им", заяви заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
35
 
! Отговори
пишман-националисти преди 10 години
А какво ли мисли по въпроса предателя Сидеров?
71
1
 
29
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
Честито!!!!! Още някой да се съмнява в акция "да поциганим България"? dnes.bg/politika/2013/06/12/finansiraneto-na-uchilishtata-shte-e-spored-postijeniiata.190660Ега ти деня, нищо чудно че големия ми син иска да следва в чужбина
70
1
 
24
 
! Отговори
жеко преди 10 години
яяяя виж ти...лека по лека почвате да се поусещатееее....всички тези които си ги менкаме до сега ни водят към закриване и изобщо не им пука кой ще изгаси лампата..късно е да виете за българия ..тя я няма.всеки да се спасява по единично..това е
69
11
 
4
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
А да, остава и една революция да им спретнете да изкарат на ваш гръб някой лев, оставили по площадите човешки жертви. Само това ни липсва.
68
0
 
39
 
! Отговори
Кубрат преди 10 години
Българи спомнете си какво ни каза Канас ювигий Кубрат(примера с пръчките) казва го на Аспарух т.е. на нас , защото аз съм потомък на Аспарух какато и вие скъпи българи. Трябва да се убединим и да ликвидираме заедно всички пречки. На оръжие братя , революция трябва не думи в форуми.Обичайте България като за последно защото скоро няма да я има ако ние гражданите и не направиме нещо силно радикално за нашата обща майка!!!!!!!!!!!!!!
67
0
 
26
 
! Отговори
1 преди 10 години
кажете го в неделя
66
0
 
25
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
Цялата тая шмекерия е дане им съборят скромните "барбекюта" като на Доган навремето.
65
0
 
44
 
! Отговори
БГ преди 10 години
До 60 - политологНима досега не си го знаел? Ако е така - жалко.Първите стъпки на червените кхмери - да узаконят пушенето - подкрепят цигарената мафия. Подкрепят олигарсите - да не декларират имущество и доходи - било популистко. Подкрепят избирателите си . *** - детски, майчински. Одобряват незаконното строителство. другарки и другари комунисти - вие сте престъпници. Българите няма да ви го простят.
64
0
 
46
 
! Отговори
българин преди 10 години
Новото правителство прави всичко за ***. Нали трябва да осребри гласовете им от изборите. Увеличава майчинските .....кой има най много деца в България. Във всеки случай не са българските майки. Сега и катуните.... Бог да прости България!!!
63
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно държавата е на олигарсите от БСП, *** и турците.
62
0
 
46
 
! Отговори
ACA преди 10 години
Сега триглавата ламя си плаща купените гласове. От нашата родина, от нашите джобове!
61
0
 
33
 
! Отговори
пол до 65 преди 10 години
Как ще се освободим? Системата е ттакава, отдавна; докопа някое алчно чиляче власт, натресе ти куп гадости и страдаш и мреш а то граби ли граби? Бог високо цар далеко. И вместо хората създадени да спрат / МВР, СЪД, ПРОКУРАТУРА, НС/, това зло което им е предназначението; те стават слугинаж за облаги на властта, узаконявайки неправдите така. Сидеров и това ли одобряваш? Май електората сме трамплин към власт и пари? Ами да си строим и ние като ***; Закона трябва да е 1 за всеки! До стената....
60
2
 
41
 
! Отговори
"БЪЛГАРИН" преди 10 години
Вече не се чувствам "българин"(за това е в кавички). Та аз не живея в България. Гледаме новини и учиме турски, по улиците ни има само сапуни , тук има и българско малцинство , като в мн др държави. Добре дошли в ББР(бивша българска република) или известна като *** Мека , държава притегателен център за бездарници , *** , въшлиовци, които се издаржат от работещото общество,раята,робите(българите).Стани стани юнак бълкански, хаиде драги българи , да отвърнем на удара, да се усвободим!!!
59
0
 
42
 
! Отговори
BG.BG преди 10 години
Как няма да ги узаконят, та нали това са им гласоподавателите?
58
0
 
43
 
! Отговори
висок преди 10 години
И аз скачам срещу промяната защото някоя сутрин дядо на село ще се събуди с две *** бараки в двора и няма събаряне и гонене. НО, промяната не е толкова за ***, а за всички имения, хотели, вили в язовирите, цели комплекси в полите на Витоша и .... които ББ снима от високо и се закани да събори. Сега ще ги узаконят, а после който иска да се бори с тях. Спомняте ли си акцията с хеликоптерите на НАП, колко имения лъснаха, обжалваха заповедите за събаряне 2-3 г. и ..сега законни.
57
0
 
40
 
! Отговори
Политолог преди 10 години
От днес официално се знае, че цветът на простотията е червеният.
56
0
 
29
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До ВМРОСамо дето България вече не е наша...........
55
1
 
46
 
! Отговори
ВМРО преди 10 години
Не желая да узаконяваме катуните на ***! В МОЯТА БЪЛГАРИЯ *** ще живеят в незаконни катуни!!!
54
1
 
25
 
! Отговори
ШУКАР преди 10 години
КОМУНИСТИТЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА ЕЛЕКТОРАТА СИ , ЕВАЛА БЕ, СЕГА ИМ ПУСНЕТЕ ЕФФФТИН ТОК И ПО НЯКОЯ САЛМОНЕЛОВА МРЪВКА ТА ДА ИЗКУПИТЕ НЯКОЙ ОТ БЕЗКРАЙНИТЕ ВИ ГРЕХОВЕ!
53
0
 
24
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До gwsxxxСпоко, вече не трябва - разбиваме един палатков лагер на плажот и посуе чакаме багери да додйт. Ама те няма да додат по новия закон.После ще отменят и присъдата 20 години затвор за заливащи жените с киселина и ще го върнат на от 1 до 3 условна присъда. После ще съдят работодатели ако не взимат неграмотен *** за менеджър средно ниво понеже ще е расова дискриминаци. Чакай, българино, чакай... това е само началото.