ВМРО призова: Не узаконявайте циганските катуни!

Войводите против готвен мораториум за събарянето на незаконни постройки
12 юни 2013 18:17, Красимир Ангелов
116
ВМРО призова: Не узаконявайте циганските катуни!
Снимка: Архив Булфото

Неприемливо, срамно и дискриминационно е налагането на мораториум върху събарянето на незаконни постройки, който се подготвя от Народното събрание, се чете в позицията на ВМРО – Българско национално движение. То е във връзка с решението на временната парламентарна комисия по правни въпроси, която е приела проектозабраната, внесена от Сергей Станишев и група депутати.

"ВМРО настоява предложението да бъде незабавно оттеглено. Незаконосъобразно е, защото оправдава и узаконява противозаконно и противоправно поведение на ползвателите и обитателите на катуните", смятат войводите.

Според тях мораториумът дава опора и увереност на нарушителите, че и други техни незаконни дейности и действия ще бъдат „узаконявани“.

"Искането на сформираното с подкрепата на БСП, ДПС и „Атака“ парламентарно представителство да узакони незаконните цигански катуни, коптори, кашони и прочее е скандално, незаконно и дискриминационно.

Това е акт на дискриминация към онези български граждани, чиито постройки са били премахнати като незаконни или собствениците им са били глобени за изграждането им", заяви заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
24
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
Хора, айде на морето там да си направим по някоя колибка на най-сладките местенца. В Русалка, в Яйлата, по Синеморец. Иха, къв купон, и няма да имат право да ни ги съборят дори да е на свлачища и да ги даваме под наем като "движимо" имущество! Пфу бе, дори не ми е смешно.
31
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
войводи, защо не се събрахте с петата поред политическа сила от избори 2013.Щяхте да сте в парламента и да не позволите сегашното статукво.Мислете за следващите избори
30
0
 
32
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До Romul i RemНаправи и една ливадка за мен там, фонтанче ще си направя да си топкам петите по Обед с едно старо електрическо грилче до нас с крадения ток. *** да работят и да им плащат заплатите, да ги видя.Егати подигравката.
29
1
 
42
 
! Отговори
Romul i Rem преди 10 години
Още утре заграждам 200 квадрата в паркчето и си правя зеленчукова градинка и бунгало. Само да смее някой от общината да ме дискриминира и да ми прави бележка. Това ми е необходимо за да живея пенсията ми е 200 лева, а лекарствата 120. И ми трябва чист въздух, без никотина на съседите. Щом и на собствениците на автомобили се дава да паркират на общинско място, без да плащат поне 10 лева на месец, значи и аз имам право да си обсебвам обща собственост. Нали сме равноправни. Или не!
28
1
 
33
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
Че те до сега *** коптор не са съборили - само български къщи. Като са незаконни, защо не изринахте *** от Баталова воденица? И от МВРо нищо не става!
27
1
 
35
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До ДимитърЕдин ли? До мен има две запустели къщи, където всяко лято се настаняват тумба роми. До сега с триста зора стопаните на имота са успявали да ги пропъдят, какво ще стане съвсем на скоро? Или не сте го гледали тоя филм?80% от тях са гласували за атака-бсп, а другите малолетни им майки с чаавета аз ги издържам чрез данъците си. Айде моля ви се, един катун бил. И това е само началото на новия кабинет...кво ни чака не ми се мисли.
26
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До гио 20Имам усещането че станишев и бсп изпитват търпението на българите, това значи че се подготвя много голямо крадене!
25
1
 
31
 
! Отговори
wasp преди 10 години
Как пък едни свестни политици не се намериха в тази държава, всички до момента работят против българският народ! Да горите в ада дано, до един!
24
0
 
33
 
! Отговори
Димитър преди 10 години
Той парламента беше избран в нарушение на закона, вий за един катун сте се завайкали! Първо трябва да се преборим с покварата на хората които гласуват за тези ***.
23
1
 
29
 
! Отговори
Десен преди 10 години
80% от братя *** гласуваха за педито Станишев. Статистика-може да се провери/ако не си бетонна комунистическа глава,естествено/. Как няма да се грижи за тях-нали го ихбрисчийсват редовно...
22
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
aloooooooooo imate si edni voivodi ot ataka sea vtori li si namerixte a6kouuuusun elalla GANIO GANIO AKAL NEMA DA SE NAU4I6 TOVA SA SA6TITE PARAZITI KAT ATAKA VE LUNPENIIIIIIIIIIIII
21
0
 
32
 
! Отговори
гном преди 10 години
Еми война на всичките политици и това е.Видя се,че от добро не разбират!
20
1
 
38
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До АнонименНе само с катун да се настанят - съседи във входа да им станат, защото ся тия от кабинета на ПочешиОрехчета ще им раздават общински жилища.А сега хак да им е. По селата и без това вече реват от наглите им кражби и ограбвания, сега и градовете ще напълнят с тях.Браво, Волен. Да гориш в ада дано.
19
0
 
42
 
! Отговори
гио преди 10 години
ако това стане правя революция, мамка им. Заради тия скапани *** гласове. Аз сума ти проблеми си построя една пристройка. Ходих 3 месеца каде ли не докато ми разрешат, а на тия скапаняци ще им узаконяват е така колибите без канализация и даже шахти.
18
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До всички *** които са гласували за тази пасмина бсп,атака,дпс дано всеки *** си опъне пред меризливите ви панелки или къщи по един катун и това да му е основно жилище.Безмизъчни същества.
17
0
 
37
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
Ей, премиер ПочешиОрехчетата, ами ако ми се настанят в моя имат няма да имам право и да ги изгоня щото ще ме съдят за расова дискриминация? Ама те да ви работят тогава и да плащат данъци, да видя през кой крив макарон ще видиш заплатата си тогава. Боже Господи, слез и си прибири верисиите...не е истина просто.
16
2
 
10
 
! Отговори
katun преди 10 години
karakacan - ПО ДОБРЕ У ВАС ГИ ПРЕБЕРИ
15
0
 
51
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
Бах ***`а му, какво стана тука?! Зип сип турски, ромски, насърчаване на посещения 4-7ми клас на бягащите роми, сега и забрана за събаряне на незаконните постройки? Узаконяване на тока, платен на катуните от българите ли ни чака? Ей, аз до кога от данъците си ще им плащам 12 пръкналите се чаавета с техни майчински? Честито ви държава ***.Левски, Ботев... Обърнахте ли си се в гроба вече?
14
0
 
35
 
! Отговори
jo преди 10 години
Нека ги узаконят и по три пъти на ден да ги пръскат с ДДТ,при затворени врати и прозорци и всички обитатели да дишат с пълни гърди.
13
0
 
24
 
! Отговори
Ситинг бул преди 10 години
джеронимо, ти *** ли си?Парите са намесени навсякъде, що си мислиш, че в Бургас трите гета - Победа, Меден Рудник и Горно Езерово не са хубава хапка - особено първото - на 15 мин. пеша от Морската градина. Земята под тия коптори е общинска - далавера няма.Димчо Михалевски отправи нашто дередже, че отиде да оправя ***. Дано триста гладни и крадливи градешки *** да му изсекат градината в двора , да му крадат от тока и водата и да му разбият вилата.