Безсилието на "Атака"

Камъни в бутилки пред централата на националистите
Обновена: 18 юни 2013 09:45 | 18 юни 2013 09:45,
183

Протестиращи показват камъка, долетял от отсрещната страна. Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
5
 
29
 
! Отговори
rOBIN HUD преди 10 години
Мани го тоя продажник Болен, поема турските буби и се крие под маси,най-накрая си показа истинската същност още преди 7 години го финансира Доган с 1.6 млн. за кампанията му. Само дето неговите хора първи хвърляха шишета по протестиращите, който не е гледал снощния репортаж на БТВ да гледа и слуша по-добре.
107
2
 
0
 
! Отговори
weiss преди 10 години
До БицкоНаучи се да пишеш без грешки поне името на страната, в която живееш.
106
3
 
20
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
Болен Рубльов Фесов - не трябва да му позволяваме да си харчи рублите.Волен в пандиза с конфискация на цялото му имущество.Национализация на имуществото на олигарсите,забрана на БСП,отнемане Българското гражданство на Сергей и изгонването му от страната като заплаха за националната сигурност.Същото и за Местан.
105
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Болен съвсем е изплякал!
104
19
 
5
 
! Отговори
Естет преди 10 години
Колко сте прости всички, не е истина...Вниманието от БСП и ДПС се прехвърля върху АТАКА, а вие се хващате...Сидеров може да е продажник, но поне е мъж - излезе пред протестиращите! Къде са Станишев и Местан? А Бойко? Кунева? Костов?
103
5
 
22
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Волен Сидеров ми прилича на ***, който прави скандали непрекъснато, непрекъснато се продава за пари-първо на ГЕРБ, а сега на БСП и ДПС. Той не прави нищо без пари и винаги плаща на хора в негова защита, както и хора, които да гласуват за "Атака". Сидеров не е турчин, а ***, защото турците са възпитани, културни, умни, работливи и честни хора за разлика от Сидеров.
102
4
 
26
 
! Отговори
а-така преди 10 години
На Болен му лъсна червения продажен г.з .
101
4
 
24
 
! Отговори
маче преди 10 години
Болен трябва да се лекува.................това е другари....
100
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АТАКА! ЩЕ ви СМАЧКАМЕ!!!
99
2
 
21
 
! Отговори
патилан преди 10 години
До mario.punchevСнощи гледах репортажа на тв Алфа - най-смешното и жалко нещо след номинацията на Пеевски! Опитваха се истерично да ми пробутват некачествени и *** коментари и да ме убеждават, че "бомби летят над тях"...Май шизофренията е и заразна...Познавайки интелекта на атакистите, съм сигурен, че дълго са обмисляли мизансцена за снимките! Ако не беше лудостта, щеше да е наистина смешно - сега ми е жал...
98
3
 
1
 
! Отговори
KLINGON преди 10 години
До Анонимен 106Teb Volen taka li ti go nabutva hahaha
97
33
 
1
 
! Отговори
Бицко преди 10 години
Много хора идваме от цяла Балгариа и ще пазим нашият лидер Волен от платените провокатори на ГЕРБ и ДПС.
96
4
 
26
 
! Отговори
КОСЕБОСЕ преди 10 години
А бе какво му обръщате внимание на този ***. Оставете го да си умре сам и в немилост. Да си събира *** гейчета и да си лае по микрофона. Духльо. Та той си е бита карта отвсякъде.
95
41
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на АТАКА! Най-великите!
94
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Б.Т.Специалисте , така ще ти го набутам че очите ти ще фръкнат в *** ти 1
93
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
104, каква е тази маймуница?!
92
6
 
35
 
! Отговори
обективен преди 10 години
Хатака- та на Болен е създадена от БКП кадри с цел да заеме традиционната за всеки народ националистическа ниша. Партията е проводник на руските интереси в региона и е финансирана от руската страна, а нейните лидери са чести посетители на руското посолство! Поредната предателска "партия" в Бг. нищо повече! Колкото до сътрудничеството и с ДПС/ БСП, това е напълно естествено и резонно с оглед кои са "националистите". Постановките с "протурската" ДПС безвъзвратно отминаха в миналото, а БОлен е труп
91
5
 
32
 
! Отговори
Б.Т. преди 10 години
Като специалист твърдя - Волен е вече затворник на параноята. Вече всяка пиратка, всяка нова година, заря, чупене на клонка ще носят риск за живота му, такива ще са параноидните му интерпретации. Целта е да се свали правителството, което дойде с преврат и престъпни методи и намерения. Протестите не бива да утихват, а свалените лидери на прехода задължително съдени с осъдителна присъда, за назидание на следващите и да знаят каква е цената на властта.
90
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Иначе Волен прави, грешката, че вместо да се покрие, като другите мишоци и да се появи пак, като мине огъня, както направиха и Бойко, а и другите на предните протести...той ходи по улицата сред протестиращите-изчакай ги да се накрещят и да потръмбоват и тогава, се изказвай или върши нещо, ...другите така правят:)))
89
42
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а защо не показвате и камъните на т.нар "мирни протестиращи" ? Или и вие сте се заели да манипулирате хората