Задържаха Найо Тицин на протеста

Журналистът беше с усмирителна риза и маска на Волен Сидеров
Обновена: 3 юли 2013 14:02 | 3 юли 2013 10:33, Камелия Цветанова
390

Снимка: Булфото

Полицаи отведоха журналиста Найо Тицин в кабинката за получаване на пропуски до Народното събрание.

На поредния ден на протест пред парламента Тицин дойде облечен в усмирителна риза и с маска на Волен Сидеров и така премина през металните заграждения пред парадния вход на парламента, което накара полицаите да реагират.

Той обясни, че полицаите са му съставили протокол, защото е преминал зоната за сигурност. В него пише, че прикрива самоличността си с поставянето на маска и че нарушава обществения ред по време на протестни шествия.

"Предупредиха ме да спазвам закона и разпоредбите и да не нарушавам реда при протестите", обясни журналистът.

"Най-хубавото от задържането ми беше да илюстрирам как извеждат Волен Сидеров от Народното събрание с усмирителна риза", добави Тицин.

Той благодари на служителите на реда, защото са се държали добре с него въпреки нарушението, което е направил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
264
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако го нямаше Волен нямаше да говорим днес за Тицин.По този начин според мен се налива вода във воденицата на Сидеров.И на следващите избори пак ще е сред избраните, за съжаление.
263
21
 
21
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
Нещастникът Тцин, наистина е за психиатрията!!!
262
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази статия ми оправи настроението за вечерта... Браво Тицин ! Но трябваше с някой колега преоблечен ,като полицай да направите сценка ,как полицая налага Болен с палка по празната кратуна...
261
2
 
2
 
! Отговори
mia преди 10 години
OT ,,PSIHOTO PAK SA IZBQGALI PACIENTI,6TOM SE PODVIZAVAT TUK,AIDE ,,ATA.....4EKIST4ETA" OBRATNO V DISPANSERA !
260
8
 
14
 
! Отговори
Бай Он преди 10 години
До 123А ти на кой се кланяш? На Лидеров?Поклони се на моя тогава! Повече заслужава внимание от Лидеров.
259
19
 
23
 
! Отговори
123 преди 10 години
Тицин, Тицин жалък *** на конци си и ти не знаеш на кои да се кланяш!
258
15
 
18
 
! Отговори
Бай Он преди 10 години
Браво Найо, браво Тицин! ХАХАХАХАХА
257
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
цицин,цицин..защо не протестира когато боко провеждаше политика на геноцид спрямо българите....тицин,цицин..как ли беше!!!!
256
3
 
7
 
! Отговори
до 269 преди 10 години
до жестокост 2 - благодаря ти за информацията. аз как съм останал с грешното впечетление , че индустрията ни я заграбиха червените олигарси като Гергов(свинаря) , комсомолеца Банев , гущеров , прокопиев , и мн. други.
255
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Българинти не си българин,ти си гадно,мазно същество,вземи си волен да си го гушкаш.да го духаш ***.
254
16
 
24
 
! Отговори
ss преди 10 години
Волен, фес долен! В лудницата ти е мястото!
253
18
 
14
 
! Отговори
акуд преди 10 години
странно до вчера дпс, бсп и атака викаха че по времето на ГЕРБ България се е превърнала в полицейска държава. А КАКВА е днес тогава??????????????????????
252
11
 
17
 
! Отговори
РР преди 10 години
Цицин не се прави на луд, той си е такъв...
251
27
 
22
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Този *** трябва да го вкарат в "панделата" ,че там при ***" да му излезе късмета"До кога ще ги търпим такива като него-"меки китки"Не съм фен на Сидеров ,но по- добре той ,отколкото такива като Тицин.
250
8
 
20
 
! Отговори
martin.3361 преди 10 години
Руми.Всичките 100'000 които ходят по протести (вкл и аз) сме платени от Герб.По 50 лв взимаме и 2 френски кроасана.Куха лейка
249
7
 
21
 
! Отговори
Провинциалист преди 10 години
Известен като "момчето за всичко на Сорос" Тицин светкавично се издигна от плахо репортерче за дребни поръчки в "продуцент".Така е по-добре.Поне е безупречно ясно, от къде се финансират медийните атаки
248
11
 
36
 
! Отговори
Руми;) преди 10 години
Журналистът Найо Тицин - арестуван от полицията. Режисьорът Евгений Михайлов - просълзен протестиращ и т.н.Не е ли това протест на неуспелите на парламентарните избори десни и на спечелилата ги, но с недостатъчно ГЕРБ.Някой може би иска да употреби протестиращите.
247
2
 
23
 
! Отговори
Жестокост-3 преди 10 години
Уважаеми протестиращи, посочете немафиоти, смели, честни, образовани без закупени дипломи, които желаят днес да поемат управлението на държавата ни.
246
5
 
25
 
! Отговори
Жестокост-2 преди 10 години
Напоследък виждам, че сме подготвяни да убием Волен, защото говори и действа различно от повечето политици. Говори емоционално, смело, открито, честно и ясно. Нима всеки от нас не си е мислил понякога че Европа ни излъга, ограби, разби индустрията и единството ни като народ? Пресилено е да казвам Европа, истината е, че това направиха продажните ни и алчни политици и управляващи през изминалите 23 години. Но те са едни от нас, като нас са. Да сменим мафията и законите й! Да ги осъдим, реално!
245
6
 
5
 
! Отговори
Жестокост-1 преди 10 години
Мисля си, че за да спрат протестите, някой трябва да бъде обесен. Който е нагласил протестите, отдавна настройва хората към различните, защото вижда, че вече не може да ги спре. Но трябва ли обикновените хора да поддават на жестокост. Позволява ли това моралът и възпитанието им. Възможно ли е днес, в 21 век, някой да посочи грешника и тълпата да го убие ? Не искам да съм в такава тълпа. Вярвам, че всеки може да изразява свободно словото си, дори и да не ми харесва. Но без жестоки обиди, моля.

Спонсорирани публикации