Ценоразпис за протеста: 30 лв. за пенсионер, 100 лв. за семейство

„Много хора така си обезпечиха лятната почивка“, твърди Мая Манолова
Обновена: 13 сеп 2013 14:08 | 13 сеп 2013 09:48, Камелия Цветанова
409
Ценоразпис за протеста: 30 лв. за пенсионер, 100 лв. за семейство
Зам.- председателят на НС Мая Манолова. Снимка: Булфото, архив

Хората, които участват в протестите, са платени, убедена е Мая Манолова, заместник-председател на Народното събрание от БСП.

„Сумите през лятото са 30 лв. за пенсионер, 50 лв. за гражданин, за семейство с дете цифрата е над 100 лева и много хора се хвалиха, че така са си обезпечили лятната почивка“, заяви тя по Нова телевизия.

Според нея този ценоразпис е публично известен и има много свидетелства, че протестиращите са платени.

Освен това тя твърди, че много от хората, които са дошли с автобуси от страната, за да се включат в протестите в София, са организирани.

Като пример тя посочи Дупница, където кметът е от ГЕРБ.

Още по темата
„От община Дупница до София пътуват протестиращи, в случаите когато има подкрепа на протеста от хора с автобуси от страната. Протестният туризъм е стимулиран и организиран“, отсече тя.

В същото време Манолова категорично отрече участниците в контрапротеста да са стимулирани по какъвто и да било начин.

„Нито преди, нито сега някой от БСП си е позволявал да използва зависимост от работа или да плаща за контрапротестите“, увери тя.

По думите й на контрапротестите никой не получава пари от БСП, защото това са хора, които стоят зад собствена кауза.

„Защо да има кауза оставка на правителството, а да няма кауза подкрепа на кабинета“, риторично попита тя, но все пак тя призна, че структури на левицата са помагали за организацията на контрапротестите.

Попитана кой предложи Делян Пеевски за председател на ДАНС, Манолова отговори, че е тя.

„Ако това ще внесе спокойствие, приемете, че аз съм предложила Делян Пеевски за председател на ДАНС. Изненадвам се от повтарянето на темата, това стана преди 3 месеца, оттогава изтече много вода, за това действие беше поета политическа отговорност от партиите, които подкрепят правителството“, обясни депутатът. 

Относно промените в Изборния кодекс, Манолова разясни, че с тях трябва да се предотврати злоупотребата с бюлетини.

"Според мен трябва да се опитаме, това е предизвикателство пред мен, да убедя хората, че трябва да се предотвратят манипулациите по време на избори. За да не се случва повече случаят в "Костинброд", бюлетините ще имат уникален номер”, съобщи Мая Манолова.
 
Тя смята още, че трябва да бъде възприето и машинното гласуване.

„Това ще помогне и при преброяването на бюлетините. Ние залагаме на промени, които да осигурят една равнопоставеност на всички партии. Така и повече партии ще могат да се възползват от държавната субсидия за партиите”, добави още тя.

Манолова похвали правителството и настоя, че то е първото, което работи за интересите на хората.

„За 100 дни направихме за хората толкова, колкото Борисов не свърши за четири години”, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
2
 
8
 
! Отговори
Надъхaн бесепар преди 10 години
Надъхaн бесепар
252
0
 
6
 
! Отговори
259 преди 10 години
аууу викнаха писачите да контрират веднага ахахахах Днесбг - смешни сте, драскачи :*
251
13
 
9
 
! Отговори
До 266 преди 10 години
В сайта на МВР има снимки ,които са правени между 19и30 и 20ч.Толкова сте много ,че нямате и 200 човека.О тях половината са журналисти и репортери Я се скривайте вече ***,дотегнахте на всички
250
5
 
32
 
! Отговори
Kюстендилец преди 10 години
Най-лесно се купуват ***. Това Мая го знае от Кюстендил. Но как пък не видях *** на протестите срещу Олигарски. Те не пропускат авантата. Грешиш, Майче. Хората ви мразят безплатно.
249
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като знае тарифата, сестра Галева да сподели и къде става далаверата, а не да ни държи в напрежение!
248
11
 
7
 
! Отговори
До 261 преди 10 години
Ти сигурно си от ония 100-200 човека ,които се събират последната седмица пред Министерския съвет,а може би си от ония 10-15 ,които са сутрин пред Нар.събрание.Другите вече ги няма-толкова сте неплатените твърдо под 1000 човека .Останалите бяха платени
247
1
 
14
 
! Отговори
До всички Коковци преди 10 години
Хора, не разбрахте ли, че партиите са само , за да се караме ние?! Колкото ГЕРБ извадиха кирливите ризи на предишните и ги вкараха в затвора, толкова и сегашните ще го сторят с тях! Едни и същи хора им дърпат конците и гарван гарвану око не вади ! Затова протестираме, поне повечето от нас!
246
6
 
15
 
! Отговори
Един преди 10 години
Тя говори за ФЕВРУАРСКИТЕ протести
245
2
 
24
 
! Отговори
случайно НЕплатен преди 10 години
Моля Мая да бъде така добра да каже къде е КАСАта, и с какво работно време, за да се наредим всички, не че държа някой да ми плати, но след като е задължително ще се съобразя. Все пак да не стане грешка и да попадна на касата на контрапротеста, така че моля и за точен адрес!
244
2
 
23
 
! Отговори
Протестиращ преди 10 години
Много се говори за плащане, та вече се замислих - само мен ли ме пропускат и не ми плащат ?!... А Мая знае тарифите, защото по толкова плащат за измислицата "контрапротест" , без да броим кебапчетата...
243
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пред офиса през ден се събираха млади мутри-wannabes и си уговаряха срещите. Като ценоразписа бе малко по-различен - за младежи даваха 50/40 и едно парче пица, за пенсионер - 30лв (и пица), за жени с деца - 90(и пица). Мая Манолова може да си завре твърденията в ужасно грозния *** (не съм нито за герб, нито за мерб) защото въпросните срещи се уговаряха за пилоните на НДК, а всички знаем за какво протестират тези там. На 2 или 3 пъти виках и патрул, но ...някак си винаги закъсняваха тез патрули
242
4
 
33
 
! Отговори
Jack Sparrow преди 10 години
Г-жо Манолова, не разбрахте ли:МРАЗИМ ВИ БЕЗПЛАТНО!Жалка сте с лъжите си. Погледнете се сутрин в огледалото и си дайте сметка колко долно е това, което твърдите и колко низко сте паднала!
241
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До коментар 238Да, номерът на Мая с Костинброд беше висш пилотаж по манипулация и беззаконие.
240
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Манолова а на тебе какво ти е тарифата и ценоразписа ?? Или за другарите от партията може и с намаление ....и защо ти викат Мая Общата ??
239
0
 
18
 
! Отговори
Стършел преди 10 години
Мая Манолова, да не би да прави изводи на основание на собствените си методи и тези на партията си за купуване и плащане на ектората?
238
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За Мая или Орден "Стара планина", или "Почетен гражданин" или нищо! Та тя е червеният герой! Тя предложила Пеевски, тя излиза пред протестиращите, тя "разкрива" схемите за заплащане на протестите. Народен герой!!! С-с-с-с
237
0
 
2
 
! Отговори
Аз съм друг Koko преди 10 години
252
236
18
 
15
 
! Отговори
Koko преди 10 години
Скъпи исински протестиращи, не всички са платени , има хора с идеали като вас , но в момента има интерес единствено ГЕРБ , Бойко и Цветанов , иначе ще им се разкрият мафиотските далавери за четирите години на управление . Нали знаете , плаща се на овчаря и стадото тръгва. Извинявайте ако съм обидил някой.
235
1
 
12
 
! Отговори
Александър преди 10 години
До КокоТочно така Коко! мая се пише с малка буква, тя друго не заслужава.... ха ха ха
234
9
 
4
 
! Отговори
vechno ot bsp преди 10 години
GARANTIRANO OT MUTRITE BORISOV I CVETANOV I MUTRENSKATA IM GRUPIROVKA GERB.