Заедно можем да изведем каруцата, зове Сакскобургготски

Не познавам народ, който да преуспее разделен, смята бившият премиер
222
Заедно можем да изведем каруцата, зове Сакскобургготски
Симеон Сакскобургготски. Снимка: Булфото

Не познавам народ, който да преуспее разделен, заяви бившият премиер Симеон Сакскобургготски, който присъства на церемонията по случай 100-годишнината на ВАС.

"Не познавам нация, не съм срещал нация или народ, който да преуспее, който да постигне целите си, разделен. Това е нещо, което считам за много важно. Мисля, че има много начини да се постигне добруването на обществото", допълни патронът на НДСВ, цитиран от "Фокус".

По думите му ако започнем да търсим допирните точки, вместо това, което ни дели, можем да успеем като народ. "Ако има малко повече диалогичност, взаимоуважение, но и същевременно най–вече да се вслушваме в думите на другия, преди да се изкажем и въобще да положим толерантността", заяви още той.

По думите на Симеон Сакскобургготски  човек трябва да уважава всички, мнението на всеки един.

"И с това желание да видим едно общество, което се обединява, и което може наистина да изведе, ако мога така да се изразя - каруцата. Ако теглим всички в една и съща посока, съм твърдо убеден, че ще се постигне", каза още бившият премиер.

По време на церемонията за празника на Върховният Административен съд Сакскобургготски подчерта, че за него ролята на ВАС е гаранция за едно демократично общество и върховенството на закона е в основните на една държава и най-вече в държава-членка на ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
2
 
0
 
! Отговори
кирил преди 10 години
НЕВЪЗМОЖНО Е ДА ИМАМЕ ДОПИРНИ ТОЧКИ, АКО ЦАРЯТ ГОВОРИ ЗА КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ ГЕРБ И БСП ИЛИ ДПС ИЛИ АТАКА - НЯМА КАК ДА СТАНЕ- ТАМ НЯМА НИТО ЕДНА ДОПИРНА ТОЧКА. НЯМА КАК ДА ИМА ПРИ УСЛОЖИЕ, ЧЕ ГЕРБ ИСКАТ ДА ПОМОГНАТ НА БЪЛГАРИЯ, А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДА ИЗТИСКАТ И МАЛКОТО ОСТАНАЛО ОТ НЕЯ И ДА Я ЗАХВЪРЛЯТ СЛЕД ТОВА. ВСЕКИ ИСКА НАЙ-ДОБРОТО ЗА СТРАНАТА СИ, РАЗБИРАМ ГО ЗАЩО ТАКА ГОВОРИ, НО НЯМА ВЪЗМОЖЕН НАЧИН НА СЕГАШНИЯТ ЕТАП ДА СЕ ПОЛУЧИ ТУК.
175
2
 
0
 
! Отговори
куклата преди 10 години
Няма как да имаме допирни точки с управляващи, които всячески се опитват да извадят България от правия път!
174
2
 
0
 
! Отговори
Чочо преди 10 години
Каруцата в този момент може да я извади само ГЕРБ!
173
2
 
0
 
! Отговори
don_toni1979 преди 10 години
ТОЧНО ТИ ЛИ БРЕ ? ОСВЕН ЧЕ СИ ВЪЗВЪРНА ВСИЧКИ ИМОТИ И ПРОДАДЕ БТК И ЕНЕРГОТО И КУП ДРУГИ РАБОТИ НА БЕЗЦЕНИЦА КАКВО ОЩЕ ИСКАШ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ?
172
2
 
1
 
! Отговори
Е га ти държавата преди 10 години
Не знам за общата каруца, ама своята я извади, и то на наш гръб... Постигна си целите, които далеч не бяха патриотични- върна си имотите, а сега има наглостта съвети да ни дава... Или сме много наивни българите, или до там са ни смазали, че за сламката се хващаме... ( Друг е въпросът, че сламката обикновено се оказва среден пръст...)
171
2
 
2
 
! Отговори
Анди преди 10 години
Тоя пък. Моньо, с какви очи се обажда и се бърка в политиката на. България!!! Или се е върнал и ше се бута отново, че не успя да заграби всчките имоти! Вън от България!!
170
2
 
3
 
! Отговори
ив! преди 10 години
хахахах за 800 дни ли?? Абе я ходи се скрии!
169
3
 
2
 
! Отговори
didispasova преди 10 години
Това правителство раздели народа ни ! Оставка!
168
3
 
3
 
! Отговори
яна преди 10 години
Ти пък откъде изкочи?!? Изведнъж всички надигнаха глави. Не остана гора за сеч ли?
167
3
 
2
 
! Отговори
h преди 10 години
Тоя пак иска да ни оправя за 800 дни...
166
4
 
1
 
! Отговори
Цар Обединител преди 10 години
Обединение с мафията...?! Този потомък на царе е забравил що е морал. Как ще се обединиш с мафиотите!? До къде ще те докара такова "обединение" / ДА СЕ ОБЕДИНИШ С МАФИОТИТЕ ОЗНАЧАВА ДА капитулираш пред своя морал и да приемеш морала на мафията. Изкукал е този човек..Съвсем е изкукал. Или просто е бил и си е неморален.
165
3
 
2
 
! Отговори
Мая преди 10 години
Заедно с комунисти и турци, няма как да стане!
164
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато такива *** наричат България-каруца не чакайте нищо добро.
163
3
 
1
 
! Отговори
Драган преди 10 години
Нали взе много имоти , какво още искаш ??? Симеоне, нямаш срам и наяждане !!Твоите *** и теб , господ ще ви накаже !
162
2
 
2
 
! Отговори
mihaela85 преди 10 години
Царю няма място и за теб в тази Коалиция - няма да стигнат парите за да си ги разпределите и ще трябва нов заем да се тегли за да получиш и ти дял затова ,че ще помогнеш да съсипете държавата
161
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом опряха до горския явно режима агонизира
160
2
 
4
 
! Отговори
вервай си преди 10 години
АКО ТИ СИ НИ КОНЯ,ВЕРВАЙ СИ КАК ЩЕ БУТАМЕ КАРУЦАТА ....
159
2
 
9
 
! Отговори
дедо Йов преди 10 години
"Не познавам нация, не съм срещал нация или народ, който да преуспее, който да постигне целите си, разделен.Не познавам нация, не съм срещал нация или народ, който доброволно да подарят богатства от Родината си на някакъв който бил "Цар" , *** и хрантутници са били всички монарси в царство България след освобождението, нищо не става в тази държава защото пренебрегнаха завета за Чиста и Свята Република и се юрнаха да дирят кои да ни стане господар по вертепите в тогавашна Европа!!!
158
3
 
11
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Този трябва да бъде заточен в изгнание възможно най-далече от България....... Този не е никакв цар а национален предател и интересчия. Марш далече подлого ***!!!
157
3
 
12
 
! Отговори
дръжте айдука преди 10 години
кукловодите пак почнаха да тикат дедо симо крадецо напреде в последно време, нещо за нови кадри - крадци ли закъсаха, ЩО ЛИ? и послушния гол червей пак изпълзя от влажната дупка

Спонсорирани публикации