Заедно можем да изведем каруцата, зове Сакскобургготски

Не познавам народ, който да преуспее разделен, смята бившият премиер
222
Заедно можем да изведем каруцата, зове Сакскобургготски
Симеон Сакскобургготски. Снимка: Булфото

Не познавам народ, който да преуспее разделен, заяви бившият премиер Симеон Сакскобургготски, който присъства на церемонията по случай 100-годишнината на ВАС.

"Не познавам нация, не съм срещал нация или народ, който да преуспее, който да постигне целите си, разделен. Това е нещо, което считам за много важно. Мисля, че има много начини да се постигне добруването на обществото", допълни патронът на НДСВ, цитиран от "Фокус".

По думите му ако започнем да търсим допирните точки, вместо това, което ни дели, можем да успеем като народ. "Ако има малко повече диалогичност, взаимоуважение, но и същевременно най–вече да се вслушваме в думите на другия, преди да се изкажем и въобще да положим толерантността", заяви още той.

По думите на Симеон Сакскобургготски  човек трябва да уважава всички, мнението на всеки един.

"И с това желание да видим едно общество, което се обединява, и което може наистина да изведе, ако мога така да се изразя - каруцата. Ако теглим всички в една и съща посока, съм твърдо убеден, че ще се постигне", каза още бившият премиер.

По време на церемонията за празника на Върховният Административен съд Сакскобургготски подчерта, че за него ролята на ВАС е гаранция за едно демократично общество и върховенството на закона е в основните на една държава и най-вече в държава-членка на ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
3
 
12
 
! Отговори
Чеп преди 10 години
Не се ли налапа, изеднико, крадецо и агенте на комунистите от Русия? Ти ще ни вадиш каруцата, *** *** измекярски!Я да се скриваш в дупката, откъдето си изпълзял, че да не ти дойдем на гости!*** комарджийски, ибрик омазан, вън от България!
155
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Горите в Рила не стигат ли вече за залагания?
154
4
 
9
 
! Отговори
ИК преди 10 години
Като ни доведохте до каруцата,сега ще я извежда ме.
153
4
 
12
 
! Отговори
Цар - каруцар преди 10 години
Заедно можем да изведем каруцата, за да я продадем!
152
4
 
10
 
! Отговори
Манчо преди 10 години
Този пък откъде изпълзя? Нашият политически живот прилича на някоя сапунка, дето вървят по 20 и повече години. Минат се не минат 5-6 сезона, току се появи забравеният брат-близнак, дето всички са го смятали за мъртъв. И сюжетът се развихря с нова сила. Та и ние така - нас ни омайват от телевизора, а ние люпим семки или рупаме пуканки и чакаме какво ще стане в следващата серия.
151
4
 
9
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Докато царя държеше юздите на коня каруцата затъна за разлика от каляската му с неговите придворни.
150
4
 
7
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 10 години
Заедно можем да изведем каруцата, зове Сакскобургготски ::))..................... Зедно с руските агенти, с ДС- мафията , с БКП и ДПС - не МОЖЕМ ::))Факт- последните години ::))
149
4
 
8
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 10 години
КАРУЦАТА С ДЪРВАТА
148
5
 
2
 
! Отговори
666 преди 10 години
А бе така сме си добре!
147
5
 
8
 
! Отговори
ДА ВИ СВЕТНА: преди 10 години
С КОМУНИСТИ -НИЩО НЕ СЕ ПОСТИГА!/най-вече с хора "руски депедавци" и лакеи на Москва/АБСОЛЮТНО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ НА ПРОВАЛЕН ПОЛИТИК!
146
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде и тоя ще вади каруцата.И той предлага обединение.Но на народа му писна вече.Пак ще има 800 дни но алегорично не действителни.А хората действително трябва да работят да получават доходи и да се плащат сметките.Това ни Цара ни Падара го интересува.
145
6
 
6
 
! Отговори
ИСТИНАТА В ОЧИТЕ преди 10 години
"Не познавам нация, не съм срещал нация или народ, който да преуспее, който да постигне целите си, разделен"Е, най-после това влечуго да каже истината в очите. 24 години ни разделят нацията на сини/червени, мутри/обикновени, богато/бедни, за/против АЕЦ, пушачи/непушачи, граждани/селяни.. а не разбираме, че всички сме в същата *** и ако на Вуте му е зле и на мен няма да ми е добре.
144
4
 
13
 
! Отговори
възмутена преди 10 години
Като какъв присъства този необразован индивид , на празника на съдиите ? Вероятно от благодарност , че му помогнаха да си присвои чужди земи и с апетит за още !
143
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сигурно за каруците с дъвета говори...крадените!
142
5
 
2
 
! Отговори
az преди 10 години
aman ot umnici
141
5
 
15
 
! Отговори
Алоооооооо... преди 10 години
"...ако мога така да се изразя - каруцата..."БЪЛГАРИЯ НЕ Е КАРУЦА !!!За някои може и каруца да е. И нещо още по-лошо може да е.За мен е Родина и е най-хубавата и единственната.Т
140
6
 
10
 
! Отговори
учуден преди 10 години
защо не е в затвора ???
139
7
 
27
 
! Отговори
А нема нужда преди 10 години
Със Сакскобургготски вече веднъж изваждахме каруцата, но тя затъна още по-дълбоко... просто човечеца се беше обградил със солидно количество лапачи. Сега вече просто не му вярвам за разлика от тогава! А веднъж изгубиш ли доверието на хората си до там!
138
8
 
17
 
! Отговори
carq na meze преди 10 години
До 1111Тоя *** смотан да си събира багажа и да напуска държавата! Как има очи пък и пред камера да говори. Ще излезе по-нагъл и от управляващите. Той може и да е прав, ама да беше показал кадърно управление за тези 800 дни ,а не да смуче от народа и той като невиждал..... Трябва от социалния бюджет да направят една газова камера пред НС, и да ги подкарват всичките към едно "по-добро" място наречено АД.
137
10
 
15
 
! Отговори
Вервайте ми.... преди 10 години
Аз съм лъжеца от Мадрид......нееееее ...аз съм и крадеца от Мадрид...