Заедно можем да изведем каруцата, зове Сакскобургготски

Не познавам народ, който да преуспее разделен, смята бившият премиер
222
Заедно можем да изведем каруцата, зове Сакскобургготски
Симеон Сакскобургготски. Снимка: Булфото

Не познавам народ, който да преуспее разделен, заяви бившият премиер Симеон Сакскобургготски, който присъства на церемонията по случай 100-годишнината на ВАС.

"Не познавам нация, не съм срещал нация или народ, който да преуспее, който да постигне целите си, разделен. Това е нещо, което считам за много важно. Мисля, че има много начини да се постигне добруването на обществото", допълни патронът на НДСВ, цитиран от "Фокус".

По думите му ако започнем да търсим допирните точки, вместо това, което ни дели, можем да успеем като народ. "Ако има малко повече диалогичност, взаимоуважение, но и същевременно най–вече да се вслушваме в думите на другия, преди да се изкажем и въобще да положим толерантността", заяви още той.

По думите на Симеон Сакскобургготски  човек трябва да уважава всички, мнението на всеки един.

"И с това желание да видим едно общество, което се обединява, и което може наистина да изведе, ако мога така да се изразя - каруцата. Ако теглим всички в една и съща посока, съм твърдо убеден, че ще се постигне", каза още бившият премиер.

По време на церемонията за празника на Върховният Административен съд Сакскобургготски подчерта, че за него ролята на ВАС е гаранция за едно демократично общество и върховенството на закона е в основните на една държава и най-вече в държава-членка на ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
6
 
22
 
! Отговори
ined преди 10 години
Тоя крадливия рептил откъде изпълзя и той съвети да дава?Само да ми падне в ръчичките така хубаво ще му сменя чипа....
115
12
 
7
 
! Отговори
Шшшшт! преди 10 години
Мълчи бе ! Ако не беше ти, досега да се бяхме оправили! Заради твоите лъжи Костов падна и разтурихте всичко каквото беше постигнал! Като си се оакал поне си трай и не се обаждай, наивник!
114
2
 
16
 
! Отговори
художника преди 10 години
Прав е дедото, ама не уточнява че точно те, горе във висините ни разделят. Така че тия думи първо да ги каже в парламента, в президентството и на правителството. ТЕ СА ТИЯ, КОИТО НИ РАЗЕДИНЯВАТ!!А колко е просто!!! Само трябва да не се лъжем и крадем един- друг и всеки да си работи, каквато му е работата. НИЩО ПОВЕЧЕ !!!
113
4
 
21
 
! Отговори
страшников преди 10 години
Що за наглост проявява този мадридски лъжец-ако стане баща му ще го пукне от бой!
112
6
 
25
 
! Отговори
аз преди 10 години
първо този не е цар !!!второ всички тези имоти са били собственост на институцията цар..по тая логика Първанов може да си поиска резиденция Бояна, защото е бил президенттака, че дъртия крадец да си затваря устата
111
5
 
22
 
! Отговори
Bolgar преди 10 години
Да де, ама още ни болят задниците от последния път, когато ползвахме височайшата му помощ. Мъдри, ама думи, делата му престъпни.
110
6
 
3
 
! Отговори
европеец преди 10 години
Браво 133!!!
109
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Царя си бил взел наследството. Защо да не си го вземе? Колко от вас не си взеха наследствата, а ги оставиха на държавата? *** народ... слаба държава....
108
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прав е. Народът в БГ е мозъчно скопен. Затова е на този хал.
107
2
 
6
 
! Отговори
:( преди 10 години
И комунистите изплуваха. ОТВРАТ
106
26
 
9
 
! Отговори
12 преди 10 години
Всички Вие , които плюете царя не може да му се намажете на пръста. Мъдри и верни думи. Човек, който най-много има право да мрази, но никога не го прави, човек, когото уважават в цял свят. Можехме да използуваме връзките му, но му завидяха простаците. Взел си своето, а колко взеха чуждото и още искат. Не може ли да направите разликата. Тези "млади" които го обиждат на възраст, на неговите години ще са *** старци,
105
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Царя се бил оправил. Взел си наследството. Е? А мавъра Костов? Дойде по бели чорапи и кожено яке, а сега е по богат от митичния Крез. При царя беше единствения икономически подем за прехода и бе уважаван по света. Мавъра подари 35 млрд активи държавни, от които постъпиха само малко над 1млрд. Е ми... сравнявайте. И не е само Костов.
104
6
 
17
 
! Отговори
Хоп шоп преди 10 години
Горския пак се показа.
103
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не ми давай акъл-такъв нямаш
102
5
 
18
 
! Отговори
Д-р МАХМУРЛИЕВ преди 10 години
На този баща му се е разхождал без охрана!А сега мишока и сестра му се оглеждат като лалугери!
101
7
 
16
 
! Отговори
m.markov преди 10 години
Това магаре веднъж тегли каруцата,и я обърна,мълчи магаре ,мълчи.
100
6
 
15
 
! Отговори
??? преди 10 години
Деде я си бутай твоята каруца, че на нашата и го набута !
99
3
 
13
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Дали пък случайно няма да се окаже, че всички прокурори, следователи и полицаи, които са работили по ' Октопод ', ' Наглите ' и ' Килърите ' , не ги отстраняват един по един за заличаване на следи и на тяхно място да сложат ' наши ' хора верни на кукловодите на ДС от кръга ' монтерей ' ?Да не забравяме, че Станишко назначи Трактора в ДАНС, а Пешо сумиста беше млад цоциалист !
98
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Парадокс! Това явно е последният крепител на демократическият режимНо чичо Сам със сигурност има запас от еничари
97
10
 
5
 
! Отговори
БГ-глупак като нас преди 10 години
Симеон Сакскобурготски не е никакъв *** а още по малко агент на КГБ или ДС!Това са пълни глупости дето ги разправяш!Още на изборите през 1998 и то когато власта на СДС бе непоклатима Симеончо призова БГ-народа да гласува за ДПС!Ти тоя "специалист по Германия" не го взимай за някакъв балама да работи за БСП!Симеончо и синове ще се завърнът в бъдещето на бял кон като истински цар на цигано-турската нова българия!Заради тоя рецидивист в САЩ вместо Кобургите наричат България:"държавата-разгром"