БФС: Да оставим политиката извън стадионите

Борислав Михайлов с писмо до Йовчев заради реда в столицата
16 ное 2013 11:39,
11
БФС: Да оставим политиката извън стадионите
Снимка: архив, Булфото

БФС призовава футболните фенове да се въздържат от агресивни прояви, да подкрепят любимия си отбор с чисто футболни средства и да оставят политиката извън стадиона поне в този ден.

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изпрати официално писмо до министъра на вътрешните работи Цветелин Йовчев във връзка с очертаващата се като взривоопасна ситуация днес, когато предстои вечното дерби ЦСКА – „Левски” за Купата на България, съобщи официалната интернет страница на БФС.

„Бих искал да изразя своята загриженост от факта, че почти по едно и също време и в непосредствена близост ще се проведат, от една страна - един от най-важните футболни мачове, който по традиция концентрира огромни емоции и привлича хиляди любители на футбола, а от друга - многолюдно политическо шествие. Надявам се да бъдат взети необходимите мерки за опазване на обществения ред и създаване на условия за безпрепятственото протичане на футболния празник в Борисовата градина”, се посочва още в писмото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: феновеБФСагитки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Само Левски
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе какви политики, какви митинги, какви индианци и пишещи машини.Събитието което цяла България чака е ГОЛЯМОТО ДЕРБИ.Както и да свърши, където и да са във временното класиране - това е ЦСКА- Левски.Да ме извиняват организаторите на митингите, зрителите пред телевизорите ще бъдат за мача. В повече пъти, ама много, много пъти.Хайде със здраве!
6
1
 
4
 
! Отговори
гешев преди 10 години
бфс предупреждава, че поради огромния брой навалица заради митинга на прегладнелите и опасност от метежи, мачът няма да бъде игран както е предвидено и заплатено, а както дойде! на вниманието на заинтересованите: пари не връщаме!
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Искам да попитам министъра, писмото с боя за коса ли е написано?
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а защо покриха малката перука, който пиян като казак уби човек на пътя?
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ченгетаат решиха да спестят некой лев, и вместо да се организират на два пъти решиха всичко наведнъж, икономия от мащаба.
2
13
 
7
 
! Отговори
обикновен запалянко преди 10 години
ултраси=най-долната гмеж
1
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цяла България е с вас Ултраси! В името на България се обединете сини и червени и смачкайте скапаните турци на Орлов мост!

Спонсорирани публикации