Четирима задържани заради протеста в София

Полицай е пострадал при възникнало напрежение
14 дек 2013 21:36, Петя Славова
44
Четирима задържани заради протеста в София
Снимка: Булфото

Полицията задържа четирима души заради днешните протести в София, съобщиха от пресцентъра на МВР. Поводът за това е, че демонстранти направиха няколко опита да преодолеят загражденията около Народното събрание, а други хвърлиха около 20 запалени факли към парламента.

Още по темата
14 дек 2013 11:06
53

Също така срещу униформените служители са използвани спрейове със сълзотворен газ. При възникналото напрежение е пострадал полицейски служител, който е отведен за преглед в медицинско заведение.

Срещу трима от задържаните ще бъдат предприети административни действия по Закона за МВР за неизпълнение на полицейско разпореждане. Наказателно производство ще започне срещу четвъртия нарушител, който е използвал сълзотворен спрей срещу полицейските служители.

Както Dnes.bg писа, на 14 декември хора се събраха да отбележат шест месеца от ДАНСwithme. "Раннобудните студенти" направиха призив към сънародниците си да се съберат днес на голям митинг  на площад "Независимост".

Началото бе обявено за 18.00 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
До Ани: Ако в това, което си написала замениш "Станишев" с "Бойко Борисов" ще си напълно права.До "от страната": Бойко Борисов не е спечелил нищо, а попадна в собствения си капан. Той си мислеше, че като подаде бързо оставка през февруари ще спечели следващите избори. И това, което пиша не са само предположения. По време на изборите участващите от ГЕРБ в комисиите вече разправяха, че следващите избори ще са през октомври. Да, ама не се получи. А и парите за протести са на свършване. На зле..
26
7
 
5
 
! Отговори
Ани преди 10 години
Основната задача на СтаниШеф е да раздели и противопостави Българите. Целта е да се нанесе максимална щета на България и Българския народ. Засега се справя успешно. Наш дълг е да се осъзнаем и изметем тази *** която чалгизира/лумпенизира България. Висока активност на изборите!
25
4
 
6
 
! Отговори
МИГ преди 10 години
До от странатаПолицаите да не бият демонстрантите а да ги оставят да им пръскат спрей в очите и да подпалят Парламента. Море не ще ги гледам и ще стискам зъби ами ще ги трепя докато мърдат.Абсолютни *на , които са насъскани от ББ и кликата му- един абсолютен ***, който всичко прави , за да има гражданска война.Не спря с мрасутийте си ББ. Ама ще дойде ден когато много ще плаща този мафаиот.
24
4
 
5
 
! Отговори
от страната преди 10 години
Не съм от София и не мога да присъствам на всички културни мероприятия, но за мен:Бойко спечели тази битка преди шест месеца като каза че полицаите няма да бият демонстрантите.И тогава имаше провокатори и може би младежи които се увличат, но Бойко назначи избори и ги спечели.Това Народно Събрание няма авторитет пред народа защото е съставено в нарушение на законите на България.
23
6
 
1
 
! Отговори
Бай Ганю преди 10 години
На Пърлъмента 2-3 шашки динамит му требва и шъ съ гътне
22
4
 
5
 
! Отговори
До боко-кратуната преди 10 години
Много хубаво и поучително написано. Абсолютно съм съгласен с всяка дума. Освен това си личи, че е писано от човек, който явно разбира от тази материя. Адмирации. В бъдеще ще коригирам речника си и вече ще използвам определението кратуна. Това е наистина най-правилното определение за такъв празноглавец като Боко.
21
7
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
До "Преподавател в СУ": Моралът ти е много съмнителен. Вместо да се занимаваш с "назначената жена с деца на Сатанишев от ДС" (по просташко определение за семейното положение на някого отдавна не съм чел) ти си се заел да манипулираш младите хора, на които би трябвало да преподаваш (ако изобщо си преподавател). Държавния бюджет, за твое сведение се приема от Народното събрание и за всеки лев разходи от него се води отчетност. Така че никакви милиарди от правителствен заем не за "приватизирани".
20
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гербаджиите за има няма 3-4 години настигнаха с бързи крачки онези другите крадци от прехода. Много алчни тия бе.....
19
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поохарчиха спечеленоот по 8 декември, сега събират за Нова година. Всичко е толкова съшито с бели конци,че трябва са си сляп или много заблуден за да не го видиш.
18
14
 
12
 
! Отговори
Преподавател в СУ преди 10 години
Другари, вие които изпълнявате като роби опорните точки на Моника-назначената жена с деца на Сатанишев от ДС, защо пищите от студентите , които протестират те ли ви са проблема. Вижте какво става всеки ден-убийства, грабежи, банкови обири, стрелба по улиците като в Сирия. ТЕГЛЕНЕТО НА ЗАЕМИ ВСЕКИ МЕСЕЦ. ВЕЧЕ СА БЛИЗО 3 МИЛИАРДА. КЪДЕ СА. . КЪДЕ СА. . ПАРИТЕ. Престъпното правителство на БСП-ДПС-Атака-ДС краде 24 часа в денонощието, а Лидеров си пече *** в Куба, а сега си пият водката в Китай и там мислят как да помогнат на социално слабите. И какво да правят студентите нали те ще плащат тези д
17
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Генади А ТВОЯТ БОКО С ТАНКЕТА И ОХРАНА ОТ 30 ЧОВЕКА СЕ ДВИЖИ ПО УЛИЦИТЕ--ТОЗИ ПОНЕ БЕ САМ---А ПИЧА--КАРУЧКА ЗА 300000 БОНА--КУПИЛ СИ Я С НАРОДНИ ПАРИ ДА СЕ ПАЗИ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ.ХАХАХАХААААА-***,***--ВИЕ СТЕ НАХАЛНИ И ***...П....ТИ!!!!
16
12
 
24
 
! Отговори
kit chelin преди 10 години
*** студенти отново се оляха. Искат демокрация, а създават анархия. Така не се печелят последователи. Не можеш да блокираш пътища, хора, хвърляш запалени факли и да мислиш, че по този начин ще постигнеш целите си. На хората вече им писна от техните глупави действия. Все едно сега някой да призове окупирай окупаторите. Остави ги само на вода и им гледай сеира. И това да се приеме за нормално и демократично. От тяхна страна би изглеждало може би по този начин. Съжалявам за тези млади хора
15
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДО КОГА ФАШИЗОИДИТЕ НА БОРИСОВ И КОСТОВ ЩЕ ТЕРОРИЗИРАТ ДЪРЖАВАТА--ШОРОСОИДНИ И!!!!
14
13
 
26
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Тези, които са хвърляли факли срещу парламента да ги издирят сега по записите от видеокамерите и по късата процедура да ги одрусат с по една яка глоба за да изкарат по-весело празниците.
13
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тия гербави *** им се иска хората да се мразят и да се бият а те да събират парсатадокато не ги заврът в кауша все ще е така авсеки ден нови разкрития са прилапани милиони по време на криза как се ставало богатмнго са се увеличили милионерите и още повече бедните по време на кризаи спад в производството - е те това искат да запазят гербавите и ще има протестищото те самот това могат да правят - зулуми
12
9
 
34
 
! Отговори
боко-кратуната преди 10 години
Мутрата е сериозно надценен с прякора Тиквата . По-подходящ за него е Кратуната по следните причини:Тиквата (Cucurbita) е полезно растение и спада към така наречените плодови зеленчуци. Тя се използва най-често за приготвянето на десерти. А семките ѝ се консумират, след като се изпекат. Има много полезни свойства и се препоръчва при някои здравословни проблеми.А кратуната (Lagenaria vulgaris) е растение, плодовете на което по време на узряването вътрешната месеста тъкан изсъхва и се получава празнина / кухина /.
11
17
 
41
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Тиквата пак се е активизирал - предсмъртно може би и ето го резултата.Тия четиримата веднага в панделата иначе никой да не се чуди защо стават сакатлъци.
10
14
 
24
 
! Отговори
walking dead преди 10 години
Гърция, сега Италия :)........ протести в Белгия..........вие наистина сте безочливи.РЕФЕРЕНДУМ и в България за излизане от ЕС..............
9
11
 
51
 
! Отговори
Толерастия преди 10 години
"Също така срещу униформените служители са използвани спрейове със сълзотворен газ"В белите държави за това се яде бой и се ходи в затвора.
8
12
 
34
 
! Отговори
walking dead преди 10 години
Б Е Л Е Н Е Е Е Е Е Е Е Е