63-годишна жена твърди: Полицаите ме пребиха!

Към момента се води разследване, а жената е в болница
19 юли 2015 14:54,
38
63-годишна жена твърди: Полицаите ме пребиха!
Снимка: Нова телевизия

Разследват полицаи от Симеоновград, тъй като срещу тях е подадена жалба от възрастна жена. Тя твърди, че полицаите са я пребили.

Оплакала се е 63-годишната Неда Митева. Жената от няколко дни е в хасковската ортопедия със счупен крак и посинени ръце. Според нейните обяснения в понеделник вечерта тя била извикана в полицията в Симеоновград. Два месеца се грижила за възрастен мъж, който починал, но преди това й дал 3000 лева, които след смъртта му били потърсени от децата му. Полицаите я обвинили, че ги е откраднала. А заради кражбата, жената твърди, че униформените са я пребили. 

Последствията от побоя се оказали доста сериозни и Неда била приета в болница. Впоследствие тя е оперирана, а в полицията вече е започнало разследване, пише Нова телевизия. 

Във връзка със зачестилите оплаквания от полицейско насилия в МВР предстоят мерки.

"Имаме план за едно повторно допълнително обучение на служителите по техните задължения, разработен е този план със всички необходими изисквания, за да можем да повторим това, което вече трябва да се знае”, коментира вътрешният министър Румяна Бъчварова.

Неда Митева от своя страна не очаква дори и извинение от полицаите, които твърди, че са я пребили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
ynota преди 8 години
BG SI PISHE ROMSKATA ISTORIA !
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МинкаЗа два месеца 3000 лева направила си е жената прилична заплата по 1500 лева на месец за гледане на стар човек
15
12
 
4
 
! Отговори
www преди 8 години
До МинкаЯвно проблемът е, че не ги е дал на децата си да ги изпият. А пък те след това са предложили на полицаите да рекетират жената за три бона, които после да си поделят. Това вече обяснява агресивното и безцеремонно поведение на полицая (засега само един). Чакал си е рушветът човека.
14
4
 
14
 
! Отговори
Минка преди 8 години
Ако е истина, че дядото е дал парите на тази жена, която се е грижела за него, какъв е проблема. Но явно това не се нрави на неговите деца, ето това е проблема. Но защо тези деца не са се грижели за баща си и не са се интересували от него, но когато става въпрос за пари и имоти тогава се интересуват. Дядото така е решил и мисля, че нямат право децата да се сърдят и да искат парите обратната. Знаете ли, колко наши българки работещи в Гърция наследяват дядо- грък, но никой не оспорва завещанието.
13
3
 
6
 
! Отговори
www преди 8 години
Не трябва обучение, а арести. Какво означава, въоръжена от държавата и овластена от нея група лица да не си знаят правата и задълженията? Арести, утежняващи вината обстоятелства и така ще се реши проблемът...И тук искам да припомня оня случай, отразен от "Господари на ефира". Група лапета с полицейски униформи се наговарят да лъжесвидетелстват в съда срещу варненски бизнесмен. Лапетата са седем на брой. Седем броя!!! Ако такива са лапетата, то какви ли са старшите им?
12
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е тази Неда лъже,колкото и да са загубени полицаите няма да я бият така ,че чак да я потрошат .
11
4
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 8 години
Като я гледам тази гледачка парите на стареца е свила ,ами и лъже ,че полицията я е била.
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно ми е защо журналистите не вият,когато се докаже поредната лъжа за полицейско насилие и тормоз? А какво прави държавата за да защити своите служители от несправедливи обвинения?
9
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега стана модерно всеки,който е стъпил накриво и е бил извикан в полицията,да се оплаква,че е бит,че му е нанесен полицейски и психически тормоз!Конкретно за тази ми е интересно,за какво да я бият полицаите,какъв им е мотива? Дали ще върне парите или не,на тях им е все едно! И защо да и вярваме? Като я гледам,не е от тези които винаги и на всяка цена казват истината!
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДОБРЕ Е ПРИБРАЛА 3 БОНА :D
7
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе тя, че лъже, лъже... Ама така да я пребият...
6
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това обучение си го заврете! Поредните пари хвърлени в нищото!
5
20
 
0
 
! Отговори
Kalo BG преди 8 години
Psetata na ba `t boiko sa mnogo veliki i směli , istinski m4ge .....skapani politici , skapana police ... Ot 5godini sám v čugbina i poviarvaite tuk horata ne givejat taka
4
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не са полицаи - това са милиционери! Няма как да си легнеш милиционер и да се събудиш полицай!
3
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Na taq vazrast krakat na staricata, mojebi blizkite 5 godini hich nemise vqrva da zarasne!
2
20
 
27
 
! Отговори
ако преди 8 години
Ако е истина, че млади мъже са пребили 63-годишна жена по време на носене на полицейска цлужба, НИЩО добро не ги очаква в ЛИЧЕН план ; представете си КАКВО правят с по-млади мъже и жени.Пребиването е похват на милиционери , чекисти,от времето 1945-1990. Същата школа?
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
krav povrashtam pari ne vrashtam