Клипът с холивудските звезди ще се върти, върти...

Щастлива съм, че се съгласиха, радва се Ангелкова
Обновена: 12 окт 2015 13:48 | 12 окт 2015 13:15,
21
Клипът с холивудските звезди ще се върти, върти...
Снимка: архив, БТА

Идеята на клипа, който от вчера се върти в медийното пространство, и в който световноизвестни киноактьори рекламират България, е изцяло свързана с промотирането на страната ни като кинодестинация, каза пред Нова телевизия министърът на туризма Николина Ангелкова.

Още по темата

Тя коментира разпространения вчера клип, в който звезди от световна величина като Силевстър Сталоун, Антонио Бандерас, Салма Хайек, рекламират България.

Идеята се роди в края на ноември миналата година, обясни Ангелкова и допълни, че това е пример за публично-частно партньорство.

"Щастлива съм, че изобщо актьорите се съгласиха пред камера да кажат какво мислят за страната ни. Това беше най-трудно – да убедим тези хора и техните продуценти, че си заслужава, защото освен че струва много, не всичко се купува с пари при тях", каза министърът.

В следващата година 2-минутният клип и 30-секунден спот ще бъдат излъчвани във всички рекламни инициативи на министерството. Рекламата ще се излъчва и като промо клип преди представянето на номинирания от нас за "Оскар" филм "Съдилището” след няколко седмици при старта на кампанията в Лос Анжелис.

"Има договор между "Ню Бояна филмс" и министерството да излъчват този клип във всички наши рекламни кампании", добави министърът на туризма Николина Ангелкова.

Преди ден министърът на туризма обяви, че клипът показва тясната връзка между туризма и киноиндустрията и обясни колко много туристи се привличат благодарение на киното. Превръщането на България в кинодестинация ще донесе допълнителен ръст на туристите, смята Ангелкова.

"Аз вярвам, че с общи усилия фокусираното върху България и превръщането ѝ в кинодестинация ще ни донесе допълнителен ръст на туристите и ще ни помогне в усилията за намаляване на сезонността на туризма", допълни тя.

Още икономически новини четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Знаех, че сме негативни, но чак пък толкова... Идва ми в повече. Отпуснете се, доколкото разбрах, клипът са го заснели безвъзмездно, от добра воля. Пък вие, типичните българи, все си въобразявате, че някой ви краде. И вместо да ви стане драго, че някой, независимо кой, казва добра дума за прекарването си в страната ви, вие почнахте да плюете. Няма такъв народ, честно.
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И това недоразумение, тип " грознушка", кой ни го монтира за министър? И какво направи през лятото за да покаже, че туризма у нас има добра страна, че не навсякъде има анаболни гардове с по три гънки, че може да се сервира прясна и чиста храна, че може да се къпем в чисто море, че хотелите са професионално организирани, че не се пие фалшив алкохол, че простотията е намаляла до минимум. Мисля. Че събираше парите от концесионерите за партията и ....нищо съществено.
16
2
 
11
 
! Отговори
+++ преди 8 години
Е*аси сивя и депресиращ клип.. Аз не бих дошъл ако го видя това.. 10 месеца снимки за сивият пейзаш?? Пролет пролет къде сте спали??
15
2
 
12
 
! Отговори
Lora преди 8 години
Хубаво, че ни рекламират. Рекламата е важна, но още по-важно е да гарнираме, че това което се рекламира е това, което се предлага. Сигурна съм, че Силвестър Сталон не е бил на претъпканите плажове, с кафеникави води, не се е хранил в ресторант със 100 маси и 2ма сервитоьори, където трябва да чакаш с часове за храната си; не е чакал по един час на опашка за лифта в Банско; не е общувал със сърдити хотелиери, които смятат туристите за досадници...
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво означава клипа е хубав?! Вие дето твърдите това вдигате ли глава от земята, поглеждате ли напред и нагоре - цветя, планини, пролет или само гледате сивите плочки на тротоара целогодишно?! А извън населеното си място излизали ли сте?! Много са Ви паднали критериите!
13
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Клипа е хубав, но се дават пари от джоба на данакоплатците за да ходят чужденците в хотелите ни а ние българите заради чужденците да плащаме повече.
12
6
 
6
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Който може да снима по-добър клип безплатно! Самият факт, че истински световни звезди като Сталоун, Бандерас, Стейтън, Хайек са се съгласили да кажат по някоя добра дума за страната и хората, с които са работили и срещнали в България безплатно, трябва да се оцени !Защото *** от Куйнаре и шедьовър да заснеме, като не го знае никой, никой няма и да му обърне внимание.
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България и София са много по-красиви, отколкото са показани на този клип. Дори и да е само реклама за филмовата индустрия в Бг, пак не е на ниво. Ако имаше малко по-малко дрънканици на светилата, щеше да е добре. Б-ия е красива, не безлична и не защото ни е родина! Поредното доказателство, че в администрацията се подвизават некадърници, а хората с акъл са се изнесли или просто не са удобни!
10
3
 
21
 
! Отговори
Съгласен с Елемаг преди 8 години
Клипът е посредствен, показва София в лоша светлина, а Сталоун като че ли е застанал пред сметище. Няма значение, че куп звезди говорят позитивно за страната, по-важна е визията, а тя е далеч от нужното ниво. Не разбирам, защо министърката е толкова щастлива от това недоносче...
9
1
 
24
 
! Отговори
Честен бизнес преди 8 години
Идеята е добра, реализацията посредствена, а като цяло се е получила реклама на NU IMAGE, която ще плащам аз (и вие) с данъците си. Да съм жив и здрав (и вие) да бачкам и глупав (и вие) да си плащам данъци.
8
3
 
15
 
! Отговори
Оставка! преди 8 години
А на тая п+а+ч+а на Фил Димитров, няма ли кой да й извърти оставката? Това е пълна некадърница-номенклатурчица.
7
1
 
27
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Всъщност това е реклама на филмовата студия, като в него влизат няколко софийски забележителности. Дотук нищо лошо, но чак пък реклама на България....
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Представете си момата от снимката как отива при Вожда и му вкарва офертата:- г-н Вожде, що не приказваш с твоите авери Сталоун и приятели и т.н. - КЛИПВожда се подмокря от блаженното натягане и казва:- Може! Тия на мен вода са ми носили...Поуката: Ибрикчиите ще тънат в блаженство с такива Вождове!
5
5
 
25
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
Да бяхте снимали други природни забележителности през пролетта.Вие сте ми снимали сива София и тролейбусни стълбове през 80% от времето.Да не говорим,че тия треторазрядни и еднопланови актьори от 10 год.насам,едва ли не казаха ,че сме евтинджос страна за снимане на филми.Просто,не го казаха в прав текст, а заобиколно!!
4
2
 
12
 
! Отговори
Des преди 8 години
Идеята е добра, но рекламата трябва да се върти по чужди телевизии, за да има ефект.
3
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
само като зърнеш комплексарката и всичко ти се изяснява
2
11
 
22
 
! Отговори
....мамата! преди 8 години
*** клипче ще се върти, ще се върти, ще се върти .... и това ще струва на нас данъкоплатците десетки милиони лева - а ефектът ще е .... мамата!Тая на картинката трябва да се лекува от щастлив дебилизъм и липса на мозък!
1
6
 
14
 
! Отговори
HollyHood преди 8 години
Лоша реклама - НЯМА!