SMS до Панов за "двете каки", препратен от номера на Борисов*

Премиерът "на крака" във ВСС: Всеки ден ми спрягат името, без да имам общо
Обновена: 14 яну 2016 15:02 | 14 яну 2016 13:50, Веселина Йорданова
39
SMS до Панов за "двете каки", препратен от номера на Борисов*
Снимка: БулФото

Заседанието на Висшия съдебен съвет беше прекъснато, след като председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов огласи съдържанието на есемес, препратен му от номер, записан в телефона му като номера на премиера Бойко Борисов.

Още по темата
Съобщението е във връзка с дебатите в Съвета по проверката срещу съдия Владимира Янева.

Съдържанието му гласи: "Лозан Панов пак предложи да ви викаме за двете каки. Не го приехме".

Междувременно премиерът Бойко Борисов дойде на заседанието на ВСС. Единственото, което той каза пред журналисти, беше: "Всеки ден ми спрягат името с нещо, с което нямам нищо общо".

Той покани журналистите да се качат на заседанието на ВСС и добави: "Нали искат да говорят с мен, орган, който няма никакво право да ме вика", предаде БТА.

По-рано Лозан Панов настоя компетентните органи да проследят пътя на това съобщение, като не се нае да коментира защо според него премиерът му го е препратил.

Този случай стана повод шефът на ВКС отново да постави въпроса за бързия начин, по който ВСС се опитва да приключи проверката на разговорите между Владимира Янева и Румяна Ченалова, в които става дума за недопустими отношения между изпълнителната и съдебната власт във връзка с конкретни висящи дела.

По време на днешното заседание на ВСС Лозан Панов изказа мнение, че министър-председателят Бойко Борисов трябва да бъде изслушан от членовете на ВСС по казуза "Янева гейт".

Той добави, че е показал есемеса и на главния прокурор Сотир Цацаров, който го прочел и единствената му реакция е била, че се е усмихнал.

Лозан Панов заяви, че преди е разговарял с премиера на този номер. По случая с "Янева гейт" Панов посочи, че продължава да настоява, че трябва да се направи обективна проверка. По думите му, за да се покаже нормална институционална реакция в тези казуси, е необходимо да се действа по по-разумен начин.

Информацията е обновена към 14.01 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: ВССЛозан Панов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
15
 
7
 
! Отговори
ЦИРК преди 8 години
Той и от Обама утре може да получи. Толкова ли не разбрахте бе хора, телефон и имейл са НАЙ-несигурния начин за комуникация. Никога не може да си сигурен от къде идва наистина. Айде напишете в google "fake call id" и за $5 ще се обедите на всеки от телефонния номер на Обама......СМС-и циркове....айде пак 1 седмица глупости ще има по новитите
8
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лозан Панов е достоен човек. Той не просто е достоен, той е аналог на хората, които някога са вдигали въстания против робията, заставайки с гърди срещу опасността. Дано издържи на натиска, докато има хора като него, има надежда за клета майка България.
7
0
 
32
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Доколкото разбирам, някой във ВСС се подмазва на Борисов, като му доносничи. От друга страна някой подслушва Борисов и е препратил SMS-а към Лозан Панов. Това е вече познат сценарий.Като е показал SMS-a Лозан Панов демонстрира, че не той го е искал(нареждал подслушване), а и няма реален контрол над тайните служби, които го правят.Същевременно отново се повдига въпросът за независимостта на съдебната система и кога тя ще се бори с корупцията във властта.КОЙ Е ДОНОСНИКЪТ ОТ ВСС? КОЙ ПОДСЛУШВА?
6
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баце има къртица в ВСС, която му докладва какво се случва на заседанията, получил е този SMS и явно нещо натискайки по телефона, го е препратил без да иска до Лозан Панов, така ли излиза?!
5
6
 
1
 
! Отговори
дан преди 8 години
До Анонимен -БЕЗ ИМЕ.......ГЕЙ--МЪЖ......ИЛИ П..А......
4
1
 
32
 
! Отговори
гошко преди 8 години
Ако не беше жалко, щеше да е смешно.
3
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БОРИСОВ Е ОТЯВЛЕН ПРЕСТЪПНИК И СИ ГО Е ПРИЗНАЛ ПУБЛИЧНО И СЪС СЛУЧАЯ БИРАТА И СЪС СЛУЧАЯ ЕГН ДО ТАНОВ!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ В МОМЕНТА ПРОДАЖНИЦИТЕ КАТО КУНЕВА СА ДОСТА В ПАРЛАМЕНТА ИНАЧЕ ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ!!!!
2
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия мазнюги си бъркат по дупките се държат един друг с компромати. Какво очаквате, да правят промяна и реформа ли?
1
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Странности в нашия SMS живот ??? Заблудени SMSи хвърчат от къде ли не ???