Футболните фенове скочиха на Плевнелиев и БХК

"Там, където президентът получава награди, за нас няма смисъл да ходим"
28 мар 2016 14:37, Красимир Ангелов
54
Футболните фенове скочиха на Плевнелиев и БХК
Снимка: БТА

Сдружението на футболните привърженици в България отказа участие на европейския фенски турнир в украинския град Лвов, който се провежда всяка година. Българският отбор е шампион на Европа по футбол за запалянковци в последните три години, но тази година ще пропусне надпреварата. Решението е взето на 26 март, събота, по време на Общото събрание на сдружението, проведено в Пловдив.

Още по темата

"Там, където президентът Росен Плевнелиев получава награди, за нас няма смисъл да ходим”, аргументират решението си футболните фенове.

"Взехме решение да не участваме тази година поради следните причини. И през трите години бяха получени забележки за "крайно десни" прояви на българските участници и за твърде сериозното отношение към представянето си, защото "турнирът бил само за забавление". За българските състезатели-фенове отношението няма как да не е сериозно, щом се играе с фланелки на българския национален отбор и се свири химна на България пред българското знаме", се чете в позицията на сдружението.

"Войната в Украйна превръща всяко спортно събитие в пропаганда на политиката на управляващите сили, които влошиха драматично положението на украинските граждани, включително и на многобройното българско население, а това прави невъзможно нашето участие. Жалко за украинските патриоти, които не разбраха за какво ги използват", смятат още футболните фенове.

Те съобщават още, че сдружението започва "непримирима борба срещу антибългарската и противодържавна организация - Български хелзински комитет".

"Въпросното псевдо НПО има дейно участие в очернянето на Николай Йовев и останалите следствени момчета от Сандански, дейно защитава престъпния цигански клан Рашкови и се бори за връщането му в Катуница, номинира за "Човек на годината" убиеца на левскаря от Южна дивизия Андрей Монов, а в последно време тормози и един доблестен мъж от Ямбол – Динко Вълев, който взе да защитава нашата Родина от нашественици", се чете още в позицията на футболните фенове у нас.

Сдружението изразява морална подкрепа за Динко Вълев от Ямбол и изразява готовност да организира поход до граничните райони на България, за да му помогне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
38
 
11
 
! Отговори
щот тези фенове са преди 8 години
Пълни бунаци!!!
12
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен До 12Като ти дойдат на вратата брадатите майки или още джихадистите както им викат, няма да те бият като футболните фенове защото си изкукал ами направо ще ти резнат главата.
11
53
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква е разликата между футболните фенове и джихадистите?
10
8
 
57
 
! Отговори
Некъф луд преди 8 години
Тия пичове ми напълниха душата!
9
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Офшорнелиеф трябва да бъде изгонен с импийчмънт! Достатъчно изложи българския народ, досега пропагандира само за хомосексуални ценности и ислямизира България! Махай се!
8
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подкрепям! Махай се, Роско, стига си срамил България!
7
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Благодаря!Такова удовлетворение от прочетено скоро не бях изпитвал.Плевнелиев видно не споделя всенародната воля,а някакви си свои възгледи различни от тези на суверена му.Това го превърна в най компрометирания и нежелан държавен глава откакто има държава България.
6
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На американската *** *** му е през у* какво мислят феновете, обикновените граждани, или целия свят за него! Плювнята е милионер, а след като сдаде властта, ще се намести на някоя скатана службичка, ще говори за "Руската заплаха" и "за хибридна война", и пак ще получава привилегии и много долари от американските си приятели.
5
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на феновете. Плевнелиев е СРАМ за България!
4
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Правилна позиция. Плевнелиев е просто една нелегитимна гн$да. Той не представлява никого, тъй като не е избиран от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, а бе поставен на този пост от Борисов. ГЕРБ пък като цяло фалшифицират всички избори, откакто са създадени. Браво за позицията на ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ !
3
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на феновете! Плевнелиев е срам за България, а БХК са отявлени родоотстъпници!
2
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все още има достойни и честни български патриоти. Присъединявам се към всичко написано от феновете.
1
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на феновете ! Плевнелиев е срам за България. Добре че най-после мандатът му свършва. Няма да бъде запомнен с друго освен с гафовете си.