Гроздето кисело ли е... Габи откровено за хорската злоба

Пловдивската абитуриентка от приказките с гневен статус във Facebook
Обновена: 30 май 2016 15:04 | 30 май 2016 15:00, Петя Славова
294

Снимка: Facebook

"Не може без завист и злоба. Типична народна черта е. Тъжното е, че тези озлобени хора живеят в заблуда, че ако имаха тези възможности, щяха да са по-различни", написа във Facebook абитуриенката Габриела Якуб, която стана известна с пищния си бал, на който дошли 250 души.

Тържеството й бе удостоено и с огромно медийно внимание, а самата Габи сподели, че е имала 3 рокли за вечерта и се е подготвяла за този ден цели 2 години.

Още по темата
29 май 2016 12:06
185

На въпрос какво би станало на сватбата й, момичето отбеляза, че може би ще е като втори абитуриентски бал.

Габриела коментира злобните коментари под статиите за нея на страницата си в социалната мрежа.

Оставяме го без редакторска намеса:

"И да от 12 годишна ежемесечно си плащам за ПР на всичките 32 медии, които ме спрягат, баща ми ме подготвя за продан, в Дубай ходя за същото, а за произхода ми да не говорим.

Цялата съм в корекции и силикон и се чувствам много нещастна,защото съм емоционално празна барби кукла, която едвааам е завършила училище хахаха? Та за това празнувам така и живея така, както вие не може да си позволите! Не за друго, а защото сте злобни и завистливи! И само да питам-гроздето кисело ли е?..."

Момичето допълва, че има най-грижовните родители, които не спират да се трудят, за да задоволяват всяко нейно желание, но също така обяснява, че никога не е злоупотребявала с това. А що се отнася до известността й, то тя била благодарение на нейната красота, ум и упоритост.

"Пробивността ми и всичките си качества, никога не ми е било фикс идея и не съм дала 1лв за ПР, най-добрите неща стават случайно, не отричам, че славата ме радва, макар и популярността ми понякога да е нож с две остриета".

Госпожица Якуб отрича да има корекции в тялото, тъй като залага на спорта. Гордее се с арабския си произход и има амбиции да изглежда красива. И макар да има самочувствие, сърцето й е добро. Момичето завършва поста си така: "БЛАГОДАРНА СЪМ за всичко на БОГ,семейството ми и на мен самата! Не всичко е пари! Стига злоба, бъдете добронамерени, полагайте усилия - живейте щастливо!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
18
 
! Отговори
Nobody преди 7 години
Още колко време смятате да ни занимавате с таз персона? Я по-добре нещо за Кардашияните.
24
1
 
10
 
! Отговори
от 23 преди 7 години
* Утре пуснете статия-възхвала на някоя МУТРA...
23
0
 
19
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Гледам я тази как смотолеви на края на интервюто й жалко в Нова, че искала да има телевизионна кариера. Няма лошо. Има порно индустрия. Да я препратя някъде или сама ще успее да си пробие път?
22
0
 
25
 
! Отговори
мазна муцка преди 7 години
Добре бе,тези кифли не ходят ли в Европа да се видят колко са жалки и бедни духовно и финансово в сравнение с Запада. Тая с това облекло в Париж ще е като клоун. Само див чалгар и *** мутра би си харесал подобно женско слабоумие да го придружава.
21
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре пуснете статия-възхвала на някоя утре...Вдруги ден статия за някой футбУлист...а после защо затъпява нацията и всички момичета искат да са кифли, а момчетата - тарикати
20
1
 
14
 
! Отговори
Жена преди 7 години
17, моята паничка, не можеш да я видиш, драги. Беснееш ти, защото бяс в мен няма. Не знам защо го виждаш и къде го виждаш? Може би ти се иска? За съжаление...няма такава емоция в мен.ГабИту е чела само етикетите по смесите, които са й набутали в майнумуподобните джуки, Не ме занимавай с неща, които не са ти ясни, ок?
19
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Млада, богата, красива и на всичкото отгоре арабела...ами как да не я оплюят завистниците.
18
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да е жива и здрава, обаче нито ме интересува нейният бал, нито "известността ", нито мненито ѝ, по който и да е въпрос!Писна ми да ме занимават с житието и битието на всяка втора кифла в БГ!
17
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предния път не коментирах статията, защото не знаех нищо за нея, но вече разбирам що за човек е. Мама и тате са ми осигурили всичко и се самозаблуждавам, че съм известна, защото съм умна, красива и успяла, а не защото парадирам с тяхното състояние, в своя защита ще кажа, че сте злобни към мен, защото ми завиждате...Не, просто на хората им е втръснало да им пробутват мамини синчета и дъщерички, които шумно парадират с нещо, което не са го постигнали със собствен труд.
16
1
 
25
 
! Отговори
Жена преди 7 години
12, някой ПЛАЩА, за да я прави известна. Има лека разлика между тази публичност и новините за момчето със сивия костюм, което отиде с метрото. Една тъъънка парична ....разлика. Чудя се колко струва.
15
0
 
55
 
! Отговори
LethianDream преди 7 години
"Невежеството е сила" -Джордж ОруелДевойката цитира баснята за киселото грозде, ама ако я питаш кой я е писал, ще ти каже нещо от сорта: "Вий ся, и книги ли четьете бе, вий сте мноу зле" :DСимпатяга е, няма да я върна за един бърз кекс, нищо че е арабела (и не пишете хейтърски неща, гледайте позитивно на живота) :D Имам един въпрос към нея- колко от тея 250 човека са ти ИСТИНСКИ приятели, само над това се замисли, то е ясно, че сега има кинти, ама живота е като крива- днес си горе, после долу.
14
0
 
52
 
! Отговори
гроздоразбирач преди 7 години
най- естествените силиконови устни, които съм виждал... на-естествената изрусена коса... мечтата на татураното добиче... не знам, на фона на статуса й и демонстрацията на зародиш на мислене и знание /все пак знае клишето за гроздето/ се сещам за онзи клас нейни връстници, които вместо за наем на коли и тоалети за няколко хилядарки, вместо за естествен силикон по разни телесни части заделили 90 000 лева за сираци... сега вече нещо киселее, но със сигурност не е гроздето...
13
50
 
1
 
! Отговори
Ани преди 7 години
истинска млада дама с позиция, поздравления. Такива хора трябват на България!
12
0
 
36
 
! Отговори
Тодор преди 7 години
А ти коя си? И интересува ли ме изобщо съществуването ти?
11
0
 
59
 
! Отговори
Драго преди 7 години
Вие я правите известна - иначе си е обикновенната *** празноглава руса кифла.. Пореден номер 4423
10
0
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Расте бодрата смяна на Николетка Лозанова и Антония Петрова....
9
10
 
4
 
! Отговори
Кандидат преди 7 години
Искам да се оженя за теб.
8
1
 
64
 
! Отговори
nina преди 7 години
Ама на кой му дреме за някаква празноглава кифла с напомпани устни,която се била готвила за бал 2 години?Вкарайте новината в Съботния бис и пуснете нещо интересно за четене.Горният коментар е поредното доказателство колко е куха девойката.
7
37
 
2
 
! Отговори
Коко преди 7 години
Габи прекрасна си !
6
25
 
1
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
ейй ама мн завистници бе, има момата квфи се, вий нямате и цъкате с езици. Аман ,казано по комшийски с тез моралисти.