Забранете гей парада, разрушава ценности и морал!

София прайд нарушава правата на останалите хора, смята ВМРО
158
Забранете гей парада, разрушава ценности и морал!
Снимка: Булфото, архив

Забрана на насрочения за 18 юни гей парад в София поиска общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера със сигнал до кмета на София Йорданка Фандъкова, директора на СДВР ст. комисар Младен Маринов и председателя на Държавната агенция за закрила на детето Офелия Кънева.

Още по темата

Аргументът, който Контрера посочва като основен за забрана на провеждането на такъв парад е, че в него участие вземат непълнолетни лица, което е в противоречие не само с морала и традиционните ценности, но е в несъответствие с българското законодателство.

Той се позовава на текстове от Наредбата за специализирана закрила на деца на обществени места, според които е забранено допускане на деца, там където се представят програми с еротично или порнографско съдържание, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Друг мотив на Контрера срещу провеждането на София прайд е, че органите не биха могли да гарантират опазването на обществения ред.

Той цитира текстове от Закона за събранията, митингите и манифестациите, според които е законосъобразно и целесъобразно мероприятието да бъде забранено.

Според него забраната може да бъде наложена и заради нарушаване на правата и свободите на другите граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно как таз "медия" ни цензурура и ни трие коментарите, а пък онези ще парадират насред столицата ни и тях никой не цензурира! Значи да използваш дума като П*Д*А*Л е по лошо от колкото да си такъв и да си въртиш з*дника пред деца насред центъра на СФ....
85
6
 
4
 
! Отговори
ПОЗДРАВИ ЗА БКП/бсп. преди 7 години
ВСИЧКИ НА ГЕЙ-ПРАЙДА ПРЕД ПАМЕТНИКА НА СЪВ.АРМИЯ!ЛЮБИМОТО МЯСТО НА ВСИЧКИ ХОМОСОЦИАЛИСТИ!!!!!!ЕЛАТЕ , ДРУГАРИЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ......
84
1
 
12
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@@ преди 7 години
За 26 години демокрация, в родната ни България направиха така, че останаха само роми и гейове! Едните ще крадат звукоизолиращите пана сложени по магистралите, а другите могат да си парадират по магистралите... Ето какъв е бил големият план.... :D
83
2
 
17
 
! Отговори
_______________ преди 7 години
Щом може гей парад, не виждам причина за парад на П*дофилията?!И двете са противоестествени с*ксулани наклонности!
82
0
 
6
 
! Отговори
до 101 преди 7 години
Те и за това много се изнесоха от тука и ще останат само тези които са на хранилка.
81
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 95ако не развращават достатъчно е да отвръщаваткато искате да се събирате направете си го в НДК като пленум на партия защо трябва да се навирате в очите ами ако и ромите искат -ромпарад , или националистите -националпарад тогава ще ревнете та ще ви чуят в Брюксел
80
1
 
5
 
! Отговори
до 98 преди 7 години
Питаш каква е разликата между едното и другото ми няма разлика ,но педофилията се предполага ,че заблуждава невръстните които не са наясно с въпроса докато другите са възрастни и знаят какво правят.
79
5
 
2
 
! Отговори
СТИГА ЛЪЖИ.... преди 7 години
"ПРАВОТО НА ТРУД"----------НЕ Е "ПРАВО" .....ДА СЕ ТРУДЯ ЗА , "БЕЗ ПАРИ"!!!!!!АЗ---НЕ СЪМ "РОБ НА ТРУДА"......по комунистическите разбирания....!ВСЯКА "ЗАПЛАТА "----------ПОДЛЕЖИ НА .."ЛИЧНО ДОГОВАРЯНЕ""!СТИГА -----КОМУНИСТИЧЕСКА ЕКСПЛОАТАЦИЯ И РЕКЕТ......!!
78
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При соца тока беше 2 ст. водата 5 ст. Парното 12 лв. ,НО не бяхме равни ДНЕС всичко е СКЪПО но свободно може да си парадираш по прашки!
77
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видите ли агресивен обратен веднага му кажете ТИ СИ МЛАД МЕРИНГЕЙ!
76
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Търся партньор да отидем заедно на парада като гей двойка обаче ще викаме ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА да видим полицията дали няма да ни прекъсне .
75
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали изкахте равенство !На ви сега равни сте
74
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако някой успее да ми даде един конкретен пример на човек, който се е извратил след посещение на гей парад (доказано с психологическа експертиза), веднага ще се съглася, че те "разрушават ценностите и морала".В противен случай тези обвинения звучат кухо и безсмислено, точно като безумната националистическа идеология.
73
1
 
8
 
! Отговори
до 89 преди 7 години
Всички освен работещите в тая държава имат права Работещите имат само правото на труд което е право само да се гърбят залудо.
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПОЗДРАВИ ЗА БКП/бсп.ти да не си мислиш че това са същите дето им говорите с тези имена не ограничини човече тези ти даже не ги знаеш чул си за тях от някой малодушникискам да знам като сте гейове всички колко от вас имат собствено жилище , кола и банкови сметки - тогава какви гейове сте та вие сте си чисти п гей е Е Минчев защото има всичко това
71
0
 
1
 
! Отговори
проста работа преди 7 години
До Анонименти от пещерата идваш, нали?
70
9
 
4
 
! Отговори
ПОЗДРАВИ ЗА БКП/бсп. преди 7 години
БОЛШЕВИКИТЕ --ЛЕНИН И ЗИНОВИЕВ------СЪЩО СА БИЛИ ГЕЙ -ДВОЙКА!!!НА РУСКИТЕ КОМУНИСТИ И БОЛШЕВИКИ ---ТОВА ИМ Е ЗАКОДИРАНО В ИДЕОЛОГИЯТА!СПОМНЕТЕ СИ ...КАК СЕ ЦЕЛУВАХА БРЕЖНЕВ И ЖИВКОВ....."УСТА -В-УСТА"!!ВСИЧКИ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ!!!!!!!!!!!!!!!
69
2
 
15
 
! Отговори
Варна преди 7 години
Не искам някой да демонстрира и да ми натрапва *** си сърбежи..
68
0
 
12
 
! Отговори
зов народен преди 7 години
значи какво се получава в тази страна гей обществата - имат праваромите - имат правабежанците - имат праваУПРАВЯВАЩИ МОИТЕ ПРАВА И ПРАВАТА НА МОИТЕ ДЕЦА КЪДЕ СА
67
2
 
11
 
! Отговори
рускиня преди 7 години
До СТИГА ГЛУПОСТИ! А какво точно на тебе забранено? Някой да те пита ,при кандидатстване на работа дали си гей? или при покупка на жилише, кола? При пътуване в самолета , някой да те затваря в клозета? Или пътуваш яхнал елерон? Какво точно се забранява на вас? Единствено какво ви се забранява но от самата ПРИРОДА - НЯМАТЕ ДЕЦА, защото гена ви е дефектен, изроден и не способства на продължаване на род. Всички оплаквания и тръшкания към Природа или към Господ, ако вярвте в него.

Спонсорирани публикации