Забранете гей парада, разрушава ценности и морал!

София прайд нарушава правата на останалите хора, смята ВМРО
158
Забранете гей парада, разрушава ценности и морал!
Снимка: Булфото, архив

Забрана на насрочения за 18 юни гей парад в София поиска общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера със сигнал до кмета на София Йорданка Фандъкова, директора на СДВР ст. комисар Младен Маринов и председателя на Държавната агенция за закрила на детето Офелия Кънева.

Още по темата

Аргументът, който Контрера посочва като основен за забрана на провеждането на такъв парад е, че в него участие вземат непълнолетни лица, което е в противоречие не само с морала и традиционните ценности, но е в несъответствие с българското законодателство.

Той се позовава на текстове от Наредбата за специализирана закрила на деца на обществени места, според които е забранено допускане на деца, там където се представят програми с еротично или порнографско съдържание, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Друг мотив на Контрера срещу провеждането на София прайд е, че органите не биха могли да гарантират опазването на обществения ред.

Той цитира текстове от Закона за събранията, митингите и манифестациите, според които е законосъобразно и целесъобразно мероприятието да бъде забранено.

Според него забраната може да бъде наложена и заради нарушаване на правата и свободите на другите граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
7
 
6
 
! Отговори
ПОЗДРАВИ ЗА БКП/бсп. преди 7 години
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ХОМОСОЦИАЛИСТИ В БЪЛГАРИЯ!!!НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ДА СИ ГО ПРИЗНАЕТЕ ,БЕ.....ЛЕНИН И ЗИНОВИЕВ ----СЪЩО СА БИЛИ ГЕЙ-ДВОЙКА!ПОЛЗВАЙТЕ /..братския руско-болшевишки опит/.....ДРАГИ ДРУГАРИИИИИ.....ТО ВИ Е В КРЪВТА .....СПОМНЕТЕ СИ ЦЕЛУВКИТЕ.... "УСТА--В УСТА ".....на Л.БРЕЖНЕВ И ЖИВКОВ!ЕЛАТЕ ПРИ НАС!!!!!!
65
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТИГА ГЛУПОСТИ! Стига натрапване на гейщината, гейовете искат да осиновяват деца и да издевателстват над тях, те няма откъде да вземат деца освен от хетеросексуалните. Освен това са и опасни за съжителство, тъй като много от тях са носители на СПИН и други венерически болести. Престанете да ги натрапвате на всички останали!
64
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ще ви кажа какво да анаправите ако искате да го забранят парада отивате и участвате в него ,но искате оставката на правителството и ще го забранят като ТВ АЛФА която я няма вече в Ефир.
63
21
 
4
 
! Отговори
СТИГА ГЛУПОСТИ! преди 7 години
ВСЕКИ ЧОВЕК ---ИМА ПРАВО НА ЖИВОТ, ПРАВА И ИЗЯАВА!!!КОЙ Е.... Т.Н. КАРЛОС ......ТА ДА ЗАБРАНЯВА НА ХОРАТА ДА СЕ ИЗЯВЯВАТ И ТЪРСЯТ ПРАВАТА СИ..??!!!ДОКОГА ---СЪС "ЗАБРААНИ" и " ЗАПЛАХИ "....в този живот!ВСЕКИ ЧОВЕК---ИМА ПРАВО НА ЖИВОТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както се вижда има голям интерес към парада от много хора за това отидете и се правете на *** за да не ви арестуват пък вие си знаете ,че не сте такива а само се правите заради управляващите които ни направиха на такива с техните милиардни заеми.
61
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето станалото в Орландо не ви ли навежда на мисълта ,че имено управляващите правят така ,че да се случват такива неща за да може посл да се покажат колко големи демократи са като осъдят извършителите.Ако на всеки му беше позволено да си живее живота без да пречи на останалите на никои нямаше да му пука за гейовете да ама управляващите ни разделят за да ни владеят.
60
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека правят паради ама защо ги е страх и ги пазят хиляди полицай след като са свободни !?
59
4
 
11
 
! Отговори
до 77 преди 7 години
Значи за едни затвор за други разврат на площада това ли е демокрацията !!!
58
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свободната любов е на мода Днес важното е да се спре размножаването на потенциални врагове на глобализация а както повечето знаем мъжката любов не може да даде потомство.
57
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имам информация ,че 3 *** от участниците са добре познатите на вснички ТУК Василев ,Странджата и Сиднито които ще доиде специално за парада
56
3
 
11
 
! Отговори
Орландо от Орландо преди 7 години
Дано командироват някой джихадист за нашият парад и той да дефилира като в Орландо!
55
2
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
До НасоНе знам защо ти не се съмняваш в хората след като доказатаствата аз всенародната тъпотия буквално ни заливат ежедневно. А аз съм спокоен, просто е доста смешно да гледах как форумните войни се надъхват. Как да не им изпуснеш въздуха малко? :)
54
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С тоя парад на Черешова Задушница май някой умишлено цели да се конфронтират хората и да се стигне до ексцесии! Да си правят шествията и да се гологъзят когато си искат, но не и на такъв ден за траур и помен на покойните!!!!!!!!!!!
53
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажете ми може ли да направят нещо гейовете на власта !? НЕ може и за това власта ги подкрепя виж другите могат да им направят революция и за това е МВРто да ги държи в робство да пълнят Бюджета а те да крадат.
52
1
 
5
 
! Отговори
Минко 47г. ерген преди 7 години
С Одисей ще се напразнуваме!
51
7
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
До до АлексТц, не са. Никой от гейовете не въши нищо незаконно, нито причинява вреда на други хора с тия паради. По нищо не се различава от всяка друга манифестация по какъвто и да е повод. А тъ.панари като тоя в Орландо под път и над път. Нямат друг начин света да научи че са живи освен ако не отнемат освен ако не свършат подобно мал.оумие. В щатите проблема е че оръжие може да си набави всеки ненормалник.
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Орландо БУм Бум и после бдения по цял свят Баси и светъ които ни направи на маймуни
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Акенцията за закрила на дупето си пипа....ушите.
48
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е върха на нахалството - за втори път този парад се насрочва на Черешова Задушница! И ако Фандъкова допусне "парадът" им да се проведе на този ден, в който православните християни почитат своите покойници, направо да си подава оставката!!! Не може да искаш някой да зачита правата на *** и лесбийки и в същото време да не зачиташ правото на християните да отбележат "денят на мъртвите"!
47
0
 
3
 
! Отговори
Насо преди 7 години
До АлексВсеки според заслуженото, не се съмнявай в хората, а ти се успокой, това е просто дебат.

Спонсорирани публикации