Клиничен психолог не открил сериозни проблеми при Цвети

Такова поведение обаче се отключвало изведнъж
31
Клиничен психолог не открил сериозни проблеми при Цвети
Снимка: Facebook

Психологът на националния отбор по художествена гимнастика проф. Татяна Янчева е водила състезателката от ансамбъла Цветелина Стоянова на преглед при клиничен психолог.

Още по темата

Във вторник грацията бе приета по спешност в "Пирогов", след като падна от шестия етаж на жилищен блок в столичния квартал "Надежда". Една от версиите за инцидента, по която МВР работи, е опит за самоубийство.

Часове преди това ансамбълът на България замина за Европейското първенство в Израел, а на мястото на Стоянова бе заето от резервата Любомира Казанова.

"Цвети искаше да се откаже и имаше проблеми със съня, за това я заведох и я консултирах с клиничен психолог, който ме убеди, че няма сериозни проблеми", каза Янчева пред bTV.

"Заведох я според мен при най-добрия в България. Но не търсете и там вина. Такова поведение се отключва изведнъж. Моля хората да запазят достойнството на това дете и да дадат поне мъничко подкрепа, една истинска човешка подкрепа. В такива моменти човек трябва да сведе глава и ако може да подкрепи, ако не да не създава допълнителни проблеми", допълни тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
2
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Преглед ? Диагностична дейност по можехте да кажете ....
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 29Невежеството води до преждевремена смърт в подобни случаи. Който не го е разбрал ще пати. Форумът е точно за това - обмен на информация и опит.
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А спрете малкоКойто иска да чете учебници по психийтрияКойто иска - по криминалистикаТоя нет го превърнахте на " народен съд"
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 17Може да не се отнася точно за теб но ти препоръчвам да прочетеш книгите на Сам Вакнин. (Sam Vaknin) Горе главата и много успехи!
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ima i silna negativna energia ot koiato moge da se stigne do tam no i sredstva s koito da se reagira kato leene na kur6um protiv stres e minimalnoto znaem kolko hodgi tur4alia povrediha i navrediha na dosta hora za pari
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До при мен 16Това което не те убие те прави по-силен, по-състрадателен и по-мъдър. Успех във всичко!
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 21На нея вече не но на други като нея - да. Простотията в този случай не е Богупомазание! Хората трябва да са на ясно с психическите разтройства за да могат да са по-полезни на себе си и околните.
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 22Първо здравето а после отбора. Дано никога не си в нейните обувки но ако не дай Боже ги намъкнеш, спомни си за това твое 'адекватно' мрънкане.
20
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега я искарват героиня, та и други болни хора се очаква да почнат да й подражават.Достатъчно разстроиха отбора.
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А спрете се с тия глупави статии. Какво точно помагат на нея, или е важно да си начешете крастата. Стрина Пена дето хвърля бобо няма ли да питате и нея. А какво стана с Горсова? И там беше едно чесане на езиците.
18
2
 
7
 
! Отговори
До 16 преди 7 години
Така е. Родителите са го направили за твое добро. Това е парадоксът обаче. Живеем във време, в което трябва да си куче/***, за да оцелееш. Може да си остане една маска за пред социума, но може и да те промени изцяло и завинаги. Я тази връзка- евала, защото всеки отговаря за собствения си живот!
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи момичето страда от безсъние. Това само по себе си води до така наречените състезателни мисли които не ти дават покой вследствие на което човек се чувства като *** и няма никаква енергия в себе си. Това се получава от непрекъснатата дейност на мозъка вследствие на което се изгарят много калории. Кок така психолога не се е сетил за горе-написаното не ми е ясно. За простия човек тези фактори са непонятни и се характеризират с определението "мързелив и лигав."
16
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спомних си за Петя Дубарова. И тя е била с чувствителна и ранима душа. Самата тя е слънчево момиче, както изповядва и е един свой стих. Животът на един човек се измерва с аршини, които не всеки човек явно може да разбере.
15
1
 
13
 
! Отговори
да преди 7 години
Моите родители бяха като номер 9. Все трябваше да вземам пример от сестра ми, която е безчуствена и използва хората. Да, такива ми ти работи. Много ми бе трудно докато си изработя друга ценноста система,а тя бе че всички сме хора и искаме да ни обичат и уважават. Както и че хората е добре да сис сътрудничат, а не да се използват.
14
1
 
12
 
! Отговори
при мен преди 7 години
е така, когато си имам проблем родителите ми казват, че се лигавя и че не мога да се справя. Който може да се справи - той оцелява, останалите са или глезотии или слабаци. Така са ме учили. Е, научих се сама да с есправям и да оцелявам, но не беше лесно. Дори никога не корят хората, които са ме наранявали, това родителите ми. Според тях, който е по-силен и нагъл- той е прав. Та сега, като видях тази съпричастност, се сетих за близките ми. Добре че ИМА ДОБРИ ХОРА!
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 9Има една прослойка от човечеството на което мозъците са калцирани по рождение и на които им викат психопати. Те нямат чувства а само имитират любов и състрадание. При тях няма депресии и прочие. За съжаление обаче са страшно уязвими откъм егоцентричното си цяло което ги издава като такива.
12
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами на никой не му е направило впечатление,че поради някаква причина е в депресия.Всички са били прекалено заети с други неща.А сега и се правят на големите приятели.
11
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 9: Как можеш да говориш така?! Никога не можеш да си сигурен какво ще ти поднесе живота и как можеш да реагираш в дадена ситуация. Човек е безкрайна вселена с хиляди неизвестни! Както е казано: никога не казвай никога... Безкрайно се надявам да се възстанови момичето и да намери себе си с помощта на най-близките си и на тези, които са оставили нещо човешко в себе си.
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние българите сме психично много здрави. Никой не смее да се открие и каже какво точно му става в главата и оп....тряс! Не ми се вярва това да е станало изведнъж с това прекрасно момиченце. Имало си е симптоми (не може да спи) но никой не е обърнал необходимото внимание. Българина е майстор (в повечето случаи) на фалшивото/криворазбрано его за съжаление последствията могат да бъдат много жестоки. Също така нямаме опитни психиатри а повечето наши психолози са с анти-състрадателни наклонности.
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Raeva rusata treniorks vijte kakva sloba ima v tesi jeni kak mogat da ne vidat depresiata v tova hubavo krehko dete kak saminaha da se da se sastrsavat tova kakvo pokasva besrasli4ie kam tragediata ns zveti kak mogat kolejkite i i resevsta da saminat da se sastesavat tova e besobrasie no raeva i dr da ne ispusnat pari komandirovka besobrasie nikakva sram namat ostavka te sa vinovni raeva i dr kato neja. Sirskov e milioner a raeva oschte iska

Спонсорирани публикации