Сваленият шеф на "Козлодуй": Нямам ни фирма, ни офшорка

Според Ангелов Кадиев го атакува заради интереси на жена му
6 юли 2016 20:38,
15
Сваленият шеф на "Козлодуй": Нямам ни фирма, ни офшорка
Снимка: АЕЦ "Козлодуй"

Освободеният преди ден директор на АЕЦ ”Козлодуй” Димитър Ангелов отрече обвиненията срещу него за участие в офшорка и за нагласени търгове.

”В живота си не съм имал никакви фирми, ама никакви и каквото и да е участие във фирма нито в България, нито в чужбина, нито в не знам кой край на света”, коментира Ангелов пред БНТ.

Още по темата
Обвиненията към него бяха отправени от независимия депутат Георги Кадиев. Той дори показа документ, който според него доказва участието на Ангелов в офшорна фирма. По искане на депутата днес темата бе коментирана и от премиера в парламента. Борисов обясни, че срещу бившия директор вече тече разследване по сигнала на Кадиев.

Според Ангелов обаче представените от Кадиев документи по никакъв начин не доказват участието му в офшорки. На въпрос знае ли за започналото разследване срещу него, Ангелов отговори, че не е запознат.

”Нямам информация да има такива разследвания, дори съм написал в свое становище, че атомната централа е отворена към всякакви проверки”, каза той.

Според шефа на АЕЦ "Козлодуй" Кадиев го напада, защото жената на депутата, която има две фирми за търговия с ток, е отпаднала през миналата седмица от търгове на АЕЦ-а.

Кадиев пък отвърна, че неговият сигнал срещу Ангелов е от преди фирмите на жена му да отпаднат от търговете.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЛОШОНе той, а някои други преди него. Четете внимателно преди да коментирате!
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
- "НЕ съм ял бе..." и гледа с невинните очи на Лупий...Майтапа на страна, от вътрешен човек знам че в козлодуй работите са Мнооого дебели - Яко се краде.
7
0
 
0
 
! Отговори
ББ преди 7 години
Разчистване на лични сметки, но от висотата на трибуната в народното събрание!
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този господин не го познавам, но съм склонен да му вярвам, защото на скоро "освободиха" от длъжност мой близък, изпълнителен директор на голяма компания, само защото отказа да подпише договор с никому неизвестна фирма, по проект който трябва да смени цялата IT структура на въпросната компания. И това при положение, че на обществената поръчка се явига куп други кандидати с доказан опит и инсталации в сектора. Ако си честен и работиш за благото на компанията, бързо бързо те разкарват....
5
1
 
15
 
! Отговори
ksarax преди 7 години
Като видя "бореца" за правда Кадиев от мултигруп спирам да чета.
4
3
 
6
 
! Отговори
ЛОШО преди 7 години
В други сайтове пише че този *човек* се е заиграл с Украинци , те са му бутнали як Подкуп и добре че ДАНС се намесила .Ако е реализирана сделката с Киев щяхме да се озъбим когато Козлодуй се Взриви .И си мисля - Държавноста в лицето на Институциите трябва да отговори на този Въпрос , за първи път имаме Новина че се е Подготвял Терористичен Акт от *бели якички * .Президента да не ръси тъпизми а да Отговори .
3
5
 
10
 
! Отговори
до 1 Коментирайте, д преди 7 години
Имам личен въпрос към вас. Да не сте с " нежни евроатлантически наклонности"?.
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарю Директор, защо не се обадихте на другаря президент Плевнелиев той има офшорки, можеше да ви окаже съдействие......
1
17
 
4
 
! Отговори
Коментирайте, де! преди 7 години
Хайде коментирайте, че нямам мнение и не знам кой крив, кой прав.Трябва да видя какво коментират русофилите в този сайт, за да разбера кое е лъжа и пропаганда. Обратното на коментарите на русофилите ще е истината.