Нека да санираме! Борисов иска всички партии да го подкрепят

В блоковете живеят хора с различни политически пристрастия, рече премиерът
Обновена: 8 окт 2016 18:46 | 8 окт 2016 16:55, Веселина Йорданова
255

Снимки: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов заяви, че би трябвало всички политически партии да подкрепят активно програмата за саниране, защото в ремонтираните блокове живеят хора с най-различни политически пристрастия.
Още по темата

Това са пари, които отиват пряко за българските семейства, коментира премиерът, който участва в откриването на саниран блок по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в Смядово.

Радвам се, че хората в Смядово се оказаха разумни и не се подведоха на лъжите, изричани срещу нас във връзка с програмата за саниране. Затова и ще живеят в обновени жилищни сгради, допълни той.

Наскоро премиерът пресметна, че лихвите за 2 дни за АЕЦ "Белене" са един саниран блок и допълни, че до края на годината около 1 млрд. лева ще бъдат вложени в програмата.

В Смядово има 13 панелни жилищни сгради, построени през периода 1980-1982 г.

При стартиране на програмата за саниране общината бе една от първите в страната, които подаде документи за сключване на договори за целево финансиране за 6 жилищни сгради.

Към настоящия момент вече има санирани 4 блока, а в други два се изпълняват строително-монтажни дейности.

В началото на годината общината подаде заявления за финансиране и на останалите 7 сгради, като по този начин ще се постигне 100% саниране на старите панелни блокове в Смядово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
1
 
0
 
! Отговори
анонимен от София преди 7 години
До анонимна от П-к. Би ли посочили какви документи сте попълвали и подписвали? Как стои работата с финансов въпрос? Направихте ли сдружение? Как и кой финансира в момента проекта?
187
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До extremist.Защо БСП не можаха,затова санират ГЕРБ!И тия лъжливи цифри си ги наври отзад!
186
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, красиво е в Европа. Но това тук не е саниране. Това е паниране със стиропор...В България нищо, ама нищо не се прави с добра мисъл. Целта и тук са ПАРИ! За огромно съжаление никой не вярва на никого. И то напълно основателно. След толкова лъжи и грабежи...
185
0
 
2
 
! Отговори
олигарх 112 преди 7 години
До АнонименДо като не повторим събитията от зимата на 1997
184
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно има проблеми с обслужващия политическия ни елит персонал!Някой ги тъпче "до дупка плюс" с "тъпотин"!Проблемът е,че не знаем кой е виновен- в депутатските кюфтета или в кафето им го слагат,или личните им лекари им ги дават!Но е явно,че тече номера с опита с отравянето на Сталин!То бива простотия,но с такива свръхдози е просто издевателство над личността! Все пак- живи хора са били!
183
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Напънете се и,Ти се напъна и роди МИШКА.Преди да седнеш и да плюеш,като дивак,седни и първо прочети,как стоят нещата.договорните отношения,между държава и собствениците.Няма такъв филм.Много жители на такива сгради,наеха юристи,които са учили европейско право,за да им разяснят нещата.Не мисли народа за глупав,като не правиш нищо добро за околните,за съгражданите си,поне не пречи!Я кажи умнико,като ги вземат тия апартаменти,на кого ще ги дадат?Частната собственост е неприкосновена!
182
9
 
2
 
! Отговори
анонимна от П-к преди 7 години
В момента санират и нашият блок в Пазарджик.Какво лошо има в това ?!Едно хубаво нещо да направи премиера и Вие и него не харесвате.Не пълнете главите на хората с глупостти. Никой на сила не Ви кара. Подкрепям тази дейност на премиера.Заповядайте да видите колко е красиво.Температурата в апартаментите се покачва с 4-5 градуса.Не се ли изморихте да плюете и хубавото, което е направено.До сега Ви бяха криви комунистите.
181
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Напънете се и,И кой ще ни вземе апартаментите ?
180
4
 
8
 
! Отговори
Напънете се и, преди 7 години
Мислете! " Безплатното " саниране ще ви излезе "безплатно",но ще си платите,като след време ви вземат апартаментите.Това е целта.Номерът на Праска Попова не мина поради сериозната разяснителна дейност,но злият демон не може да се помири с факта,че негова заповед не е изпълнена.Винаги ще се намери продажна партия,която да го подкрепи и ако не се противопоставите,купувайте си палатки ! Това ви чака
179
10
 
12
 
! Отговори
Аполитичен преди 7 години
Да е ясно:-никой не иска да ви вземе панелените хекатомби. -за сегашново състояние сте виновни вие ,които живеете /осирате/ въспросните блокове-из цяла централна и западна Европа санирането е вече направено и въпросните панелки не изглежда толкова грозно-за да живеете добре работете! Никой не ви е длъжен да ви намери работа, да ви дава минимална издръжка , с която да живеете без да работите!-имайте възпитание и се дръжте нормално!
178
4
 
25
 
! Отговори
Спиро преди 7 години
"Нека да санираме и всички партии да ни подкрепят", но с едно уточнение, саниращите фирми да са Гербави, за да може да влизат отчисленията в бездънния джоб на Кратуната.
177
2
 
18
 
! Отговори
халифаксоф преди 7 години
Нека да санираме Борисов. Искат всички партии
176
3
 
17
 
! Отговори
Baba ti преди 7 години
До учителЩе отпаднат от училище, защото не учат. Децата са прекалено задоволени и немотивирани. Проблема им не е в парите, а в простотията на родителите.
175
4
 
24
 
! Отговори
ха преди 7 години
кво саниране те гони бе боко? ...да те санират при баба ми.....
174
1
 
12
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
az se otkazvam da mi sanirat jili6teto neka parite otidat za nqkoi tejko bolen 4ovek nali vseki den sabirat pari po mediite
173
32
 
10
 
! Отговори
Гербер преди 7 години
Лайте тролочета жалки. Всичките лаячи в нета можете да го духнете само. Късата памет българска, колко се открадна преди 2008-***, забравихме вече, сега Бойко е виновен. За кое е виновен? Като сте неквалифицирани, няма как да взимате хубави пари. Работа в България има, квалифициран персонал, образовани хора - това няма... Така, че ЛАЙТЕ
172
16
 
1
 
! Отговори
198 преди 7 години
Ти си дребен примитив,по зле си и от бежанците,Много ясно ,че ще ги интегрират
171
3
 
15
 
! Отговори
апостола преди 7 години
Колко ти платиха поп бойко!?
170
1
 
16
 
! Отговори
берач на ягоди преди 7 години
Ще ме накара ли санирането на панелките да се върна и работя пак в Бг!?
169
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТЪПОУМЕН ИНТРИГАНТ !- СПИСАНИЕ ,,ФОРБС,,