BG просяк в Брюксел: Спиш си, хранят те, дават по 40 евро на ден

Младен е от Видин, но не мисли да се връща в България
Обновена: 16 окт 2016 14:00 | 16 окт 2016 13:50,
163
BG просяк в Брюксел: Спиш си, хранят те, дават по 40 евро на ден

До 40 евро на ден изкарва от просия в Брюксел Младен Желязков от Видин. От 13 години е напуснал страната ни и няма намерение да се прибира. Живее като бездомник.

35-годишният мъж е достатъчно откровен: "Между 20 и 40 евро изкарвам от просия. Аз спя до късно и като дойда, хората ми дават. Сега ми дадоха и два кроасана".

Младен се превърнал в просяк, след като бил измамен от българин, който го наел като строител. Работодателят го прилъгал да му стане поръчител на банков кредит, информира "Дарик".

"Подписах документите и това беше последният път, когато го видях", разказа Желязков. Сега той дължи месечно по 600 евро на белгийски трезор и така се озовал на улицата. Младен живее в сградата на ЖП гарата в Брюксел. Там дели покрив заедно с други бездомници.

Младият мъж, който се прехранва в сърцето на Европа с просия, не иска да се прибере в родината си. Категоричен е, че няма какво да прави във Видин и предпочита да изкарва с просия парите си от милостиня в Брюксел.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още по темата: брюкселпросякбългарин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видиш ли българин, сменяй тротоара! Ако няма как да направиш това, в момента в който влезе в обсега на ритниците и юмруците ти, почвай да го обработваш по системата "ритник по дзурлата, шамар по врата" в продължение на поне 25 мунити стриктно като превантивна мярка!
99
2
 
18
 
! Отговори
вера преди 7 години
DABIK, ти като можеш да пишеш на български /полуграмотно, но все пак ти се разбира/, явно си роден в България. Я ми кажи, майка ти носи ли бурка? Или до 89-та Аллах им беше дал разрешително да не носят. И изобщо знаеш ли какво е бурка, или трябва да си доучиш.
98
8
 
4
 
! Отговори
100%TURK преди 7 години
До ха ха хахахах...Дай някакъв смс адрес или нещо подобно да ти покажа колко много са белите жрици.....
97
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До "ТурчиHa"в какви Отношения" сте с баща ви г-н ром ХАХАХАХАААААА, УВАЖАВАТЕ ЛИ СЕ все пак сте турци
96
5
 
26
 
! Отговори
Ха ха ха хаааааа преди 7 години
Жриците ли?Българки?!Ти имаш ли представа колко ще ти струва една българка за такива услуги?40-45 евро ще ти вземе лилава, която е отишла там благодарение на българския си паспорт, а в личен разговор се представя за туркиня. Защото е от нашенските роми-мюсюлмани, те се турчеят, защото е по-престижно да кажеш, че си турчин, а не ром.Така че не спорете повече и не се излагайте. Виждали сте бяла "жрица" само отдалеч или само на кино. Не ви е по джоба такава.
95
4
 
4
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
До Dabiса герои и заслужават да бъдат възнаградени с 40 девици в отвъдното си е голяма глупост.Защо ли? Ами защото ако това е вярно ,те не могат се уреди от по вярващите от тях в Алах и на земчта не би останал и един мюсюлманин.Да ама не. Много от шас даве и не шчршат а само си молират заради имидва и париюките. Май съм праш а , амудва, Имам много приятели мюсюлмани , още от детските си години.така юе споко. Сшали малко гарда. И ние сме хора и вие сте . Та всички сме смъртни .То се и вижда.
94
4
 
13
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
До DabikСпоко бе амуджа. ти не знаеш ли че жената си е жена , независимо дали забрадката им е вързана зад ушите , под брадата или е под бурка. Ами че тя, като млада ако не си получи своята мъжка ласка от своя ще си я потърси от друг. И тук не религията има думата а природата. Жената амуджа е и майка а не само жена . А за изневерите да не започвам , защото под бурката ще им е по-лесно да изневери защото алах няма да разбере коя е. А ако си мислиш че тези дето избиват сънародниците си като се
93
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До DabikА за вас е нормално да си изоставяте "децата"
92
1
 
3
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
Айде стига толкова за днес ,че взех да прегрявам.Има още много за разказване, ама нека минат изборите.
91
54
 
10
 
! Отговори
Dabik преди 7 години
за булгарите е нещо нормално жените им да са правили тройки още в училище. За нас, чистите хора- мюсюлманитетаково поведение е харам. Никога няма да се откажем от бурките, само Аллах може да ни заповядва, не нацистите от София!
90
2
 
22
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
До АнонименМоже и да си прав . Ама надали. Ако нямаше други като него измамени , бих се съгласил с теб. Но не би , Като него са хиляди , имам напредвид измамените и от самата ни Държава. Защо например Държавата върна самочастните земите по чукарите а не върна частните гори? Защото в земята по чукарите няма АВАНТА а от дърводобива от невърнатите частни гори сега текат потоци от пари и в частни джобове и в държавни и партийни структори по места. че някой от това станаха и милионери бе българино
89
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимно 112А по околовръстното на София странно се разхождат само туркини, и просяците в София пак са само турциПрочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2016/10/16/bg-prosiak-v-briuksel-spish-si-hraniat-te-davat-po-40-evro-na-den.318846,2#comment-newest
88
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
доходите на бездомник в бяла страна два пъти по големи от на работеш в бг,сега ми се изяснява стремежа на мигрантите,хубаво обяснение на нашата действителност,вече на запад ще се появи нова ругатня--да живееш в българия дано
87
3
 
2
 
! Отговори
ЛОШ преди 7 години
Тоя от видин ли е- хах...
86
5
 
18
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
И по този"казус"Слави е прав.Стига държавна субсидия за партиите.Да се издържат от членски внос а не от държавна субсидия.То е много лесно днес да си партиен член Държавата ти плаща членският внос всеки месц,пък ти въртиш синджира по цял ден и като дойдат изборите се захващаш с шашмите,щото парите не са твои а държавна субсидия.Има хиляди просяци а Държавата дава субсидия на партии, партиики и сателитите им,вместо да се грижи за бездомниците.И парадокса е,че по Конституция е социална.Ама не.
85
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А туркините в Брюксел и Антверпен за 45 евро правят фак-енд-сак на всеки арабин и африканец а като бонус водят и дъщеря си
84
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимно 107Ами те проcтитутките в Брюксел и Антверпен са само туркини и и рускини ,за българкиникой не е чувал, а за туркините всеки знае, че са ***.
83
1
 
9
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
С кого всъщност се срещат партиините лидери на управляващата партия по места в другите градове и села ,извън София-окръг ,като слезнат от лъскавите държанвни мерцедеси? С Манчо и Манчовица и петте им деца от село Горнонанадолнище, а може би с какаПена и изоствените от родителите им невръстни деца ,заминали на гурбет в чужбина или с кмета и шайката слуижтели около него,че и даже и с местните църковни служители за тежест, като ги дават по телевизиите?А кои мислите им плаща вояажите, М?
82
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за съжаление повечето хора в Българя работят по 10-12 часа 6 дни в седмицата и не могат да изкарат 40 евро,какви 40 та те и 20 не могат да изкарат к
81
1
 
12
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
До МнениеВ БГ-то има твърде много " безработни" заемащи работни места в Държавните структори , структорки,структиризарани партиики и разни дублиращи се работни места на които работят хора,които не знаят какво всъщност работят и за какво получават по 750-850 лева месечно. А за агенциите,агенцииките и агентурите на политическите партии да не отварям дума.Прав е Слави че всяка длъжност в държавата трябва да е на изборен принцип. Стига хрантутници, гласоподаващи за управляващи, на държавна служба