BG просяк в Брюксел: Спиш си, хранят те, дават по 40 евро на ден

Младен е от Видин, но не мисли да се връща в България
Обновена: 16 окт 2016 14:00 | 16 окт 2016 13:50,
163
BG просяк в Брюксел: Спиш си, хранят те, дават по 40 евро на ден

До 40 евро на ден изкарва от просия в Брюксел Младен Желязков от Видин. От 13 години е напуснал страната ни и няма намерение да се прибира. Живее като бездомник.

35-годишният мъж е достатъчно откровен: "Между 20 и 40 евро изкарвам от просия. Аз спя до късно и като дойда, хората ми дават. Сега ми дадоха и два кроасана".

Младен се превърнал в просяк, след като бил измамен от българин, който го наел като строител. Работодателят го прилъгал да му стане поръчител на банков кредит, информира "Дарик".

"Подписах документите и това беше последният път, когато го видях", разказа Желязков. Сега той дължи месечно по 600 евро на белгийски трезор и така се озовал на улицата. Младен живее в сградата на ЖП гарата в Брюксел. Там дели покрив заедно с други бездомници.

Младият мъж, който се прехранва в сърцето на Европа с просия, не иска да се прибере в родината си. Категоричен е, че няма какво да прави във Видин и предпочита да изкарва с просия парите си от милостиня в Брюксел.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още по темата: брюкселпросякбългарин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ти ходи на майната си. Там е смрадливия ад.
59
9
 
5
 
! Отговори
толстолопов преди 7 години
ходете в маскве там е най краткия път за рая
58
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАИСТИНА БРЮКСЕЛ Е ОТВРАТИТГЕЛЕН ГРАД - ПЪЛЕН Е С АРАБИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ МЮСЮЛМАНИ, ЧЕ И С НАШИ И РУМЪНСКИ ШВЕДИ.
57
4
 
22
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
е кво се пънете,пак Русия ви виновна. Има една прослойка в Бг 500 хил души която е що годе добре и се блажи от благинките герберски. Тях ББ си ги даеа за пример кск препълвали магистралите и си харчели многото псри в Гърция. Ами другите 6 милиона, дето само знаят работа /ако я имат/ в къщи и ъака от ,заплата до заплата ако си я вземат.
56
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧЕ ТОЙ ПОЛУЧАВА ПОВЕЧЕ ОТ IT специалист в софия.
55
7
 
15
 
! Отговори
ПРОСЯК И БГ-КЛОЗЕТ преди 7 години
АКО ИМАШ 2 РИЗИ - ДАЙ ЕДНАТА НА БЛИЖНИЯ СИ, А НЕ НА КУЧЕТО СИ,НЕ НА КОТКАТА СИ, НЕ НА КРОКОДИЛЧЕТО СИ, НЕ НА ПИТОНА СИ, НЕ НА КАНАРЧЕТАТА СИ, НЕ НА КОКОШКИТЕ СИ, НЕ НА ЛЮБОВНИЦАТА СИ, НЕ НА ПЕДОФИЛСКИТЕ СИ МЕРАЦИ...АКО ИМАШ 2 ЛЕВА, ДАЙ 20 СТОТИНКИ НА ПРОСЯКА, ТИ НЯМА ДА ОБЕДНЕЕШ, А ТОЙ ЩЕ СИ КУПИ СЛЕД 40 ЧАСА ЕДНА КИФЛА ИЛИ ЕДИН ХЛЯБ И НЕ ЩЕ МУ БЪДЕ НУЖНО ДА КРАДЕ КИФЛАТА ОТ ДЕТЕТО ТИ ИЛИ ХЛЯБА ОТ ЖЕНА ТИ...АКО СИ БЪЛГАРИН В БЪЛГАРИЯ - ТИ СИ ПО ЗЛЕ И ОТ ПРОСЯКЪТ ПО СВЕТА И У НАС. ТИ СИ КЛОЗЕТ
54
7
 
20
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Юрууууш, сичкуту българ към Брюксела, има многу манджа и кашони, братя!
53
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До кво ни докара демокрацията - млади хора да предпочитат да са просяци в чужбина...
52
12
 
12
 
! Отговори
ГОСПОД Е С ПРОСЯЦИТЕ преди 7 години
...Искаме работа, за да се издържаме - не ни се дава!...Искаме хляб, защото имаме нужда - не ни се дава!...И рече Господ:-- Поискай храната си и ще ти се даде!Ако ли не - САМ СИ Я ВЗЕМИ!
51
8
 
23
 
! Отговори
Срам и позор преди 7 години
***, защо ми изтри коментара? Пак ще повторя - ЗАРАДИ ТАКИВА, КАТО ТОЗИ, ВСИЧКИ В ЕВРОПА НИ МИСЛЯТ ЗА НЕКАДЪРНИЦИ, КРАДЦИ, ИЗМАМНИЦИ!!! СРАМОТА!!!
50
3
 
30
 
! Отговори
Срам и позор преди 7 години
И между другото, за тези, които не знаят и не са видели с очите си - Брюксел е ужасно мръсен град, пълен с араби. Ромско гето е добро определение. Само един европейски парламент имат и това е. Жива глупост
49
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 47А каде пише, че работи организирано. Чист българин си е.
48
5
 
11
 
! Отговори
haha преди 7 години
До 1917Масква товариш....*********************На какьв език пишеш, не е английски не е бьлгарски... не те разбирам да не си от ромите пишешти на ново-бьлгарски ??? Товариш на български е глагол и идва от товаря... а масква не е българска дума.
47
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този в много зле - 40 евро на ден изкарвал от просия! Българките на свободна професия в Брюксел и Антверпен само за 20 минути изкарват 45 евро за един сак-енд-фак.
46
4
 
10
 
! Отговори
До 47 преди 7 години
А къде пише, че този не работи организирано?Ще ти се да е българин, ама не е!
45
7
 
8
 
! Отговори
миньори преди 7 години
олигарха президент плевелиев да му помгне с пари
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 54Ти си лилав, нали?
43
7
 
8
 
! Отговори
Злодеи СРЕЩУ ПРОСЯК преди 7 години
Всички зли хора, без значение от какъв етнос са, нека техните богове вземат наказателни мерки и ги лишат от здраве. Тогаз, когато затънат в мизерия и безизходица, нека боговете на такива нещастници им дадат духовна енергия и ги новеде по света като просяци.Господи, Исусе Христе, моля ти се от сърце и душа, хлябът твой, който ни го дават божиите люде По света и у нас, дай ни го и утре, както ни го даде днес...Но вразуми ЗЛОЗЕИТЕ атеисти, защо само атеист може да проклина ръката, която дарява!
42
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българска работа. Българите освен да просят и да чистят магазините на турците в западна европа друго не правят.
41
8
 
6
 
! Отговори
Просяк СРЕЩУ ЗЛОДЕЙ преди 7 години
Всички зли хора, без значение от какъв етнос са, нека техните богове вземат наказателни мерки и ги лишат от здраве. Тогаз, когато затънат в мизерия и безизходица, нека боговете на такива нещастници им дадът духовна енергия и да тръгнат по света като просязи.Господи, Исусе Христе, моля ти се от сърце и душа, хлябът твой, който ни го дават божиите люде По света и у нас, дай ни го и утре, както ни га даде днес...Но вразуми злите атеисти, защото само атеист може да проклина ръката, която дарява!