Кристалина ще съди тези, които разпространяват лъжи за нея

Оттук нататък ще защитавам името си в съда, отсече тя
19 окт 2016 14:22, Елка Василева
164
Кристалина ще съди тези, които разпространяват лъжи за нея
Кристалина Георгиева. Снимка: архив, Reuters

Заместник-председателят на Европейската комисия Кристалина Георгиева ще съди онези, които продължават да разпространяват лъжи по неин адрес. Тя заяви това в страницата си във Facebook.

В отговор на последните медийни атаки срещу нея Георгиева пише, че досега в повечето случаи е замълчавала въпреки постоянните спекулации и откровени лъжи, целящи да дискредитират както нея, така и институцията, в която работи.

"Не мога да продължавам да търпя тази кампания за разрушаването на образа ми, водена срещу мен в продължение на много месеци. Търпението ми се изчерпа", допълва Георгиева.

Тя отбелязва, че досега се е въздържала да предприема правни действия. "Тази страница е затворена, заявява Георгиева. Оттук нататък ще защитавам името си в съда. Много лъжи бяха разпространени за мен. Ще дам на съд онези, които продължат да разпространяват лъжи", добавя еврокомисарят.

По-рано тази седмица в сайта на американския Институт за външнополитически изследвания се появи статия, в която се твърди, че Георгиева "има тъмни страници в биографията си". Представени са твърдения за връзки на нейното семейство с "Мултигруп", както и че Георгиева била информатор на комунистическите тайни служби.

"Това са стари твърдения, които с течение на времето бяха оборени едно по едно, се посочва в позиция на ЕК, разпространена снощи по този повод. Те бяха неверни, когато бяха отправени за първи път, те остават неверни и днес, когато биват повторени в пореден опит да се опетни името на госпожа Кристалина Георгиева", се добавя в позицията. 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: кристалина георгиева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Яла е нервозни кюфтета с праз - това е нервна стрина Сталинка. Не послуша навремето съселяните си, които я съветваха:"Къде си ръгнала *** Сталинке по гурбет, стой си у наше село, виж мегдана пълен с момци-ергени!"
121
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
A taja selenka koi schte ja sadi kakvo napravi sa bg nischto kolko g e v usa i dr 4ujbini s knijkata na bkp i sekskata nudis na hiroto vijte bg ofze as sam demokratka. Kojato si jivee jivota s vidokata saplata a vie si laite po moja adres ovze ot bg i da snaete ne se kasvam stalenka a kristelina velika
120
1
 
9
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Като ги осъди, ще вземе на босия цървулите......
119
2
 
11
 
! Отговори
Azz преди 7 години
Мила Кристалинке, ти си тотална ГОЛА ВОДА!! Ха сега *** и целуни ръка за прошка на твоя работодател Сорос !!
118
1
 
7
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 7 години
Кристалинке, ти сама си затри политическата кариера.Оттук насетне, съдиш не съдиш хората - само надолу.
117
2
 
12
 
! Отговори
хехе преди 7 години
Кристалинка е типичен представител на българските политици ...продажнасметкаджийка кариеристка най лошото за българия и българския народПРЕДАТЕЛКА..!!!
116
2
 
16
 
! Отговори
майорски преди 7 години
това е персоната която продаде България когато в българия имаше земтресения ...те бе в Брюксел когато в България имаше наводнения ...тя бе в тайланд да гледа жерти от тайфуна когато България трябваше да се обедеби около Бокова ...тя вся раздора ..когато българия има/имаше проблеми с бежанците ....тя нищо не направи ...нито един лев ...нито една субсидия ...никаква помощ от нея ...ккато наблюдател от Варшавския пакт .само гледа и ..пее каквот европа и Америка и диктуват !Предател
115
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Късно е либе за китка. Време ти е да изхвърчиш и от тази длъжност, дето ти я осигуриха по грантовската линия.Не сме забравили как се изцепи, че мигрантите щели да ни подобрят генофонда и да ни решат демографската криза. Още тогава умря за българския народ!
114
1
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
До Анонимен(129)Какво е това място и по какъв повод сте го гледали?Или само се надуваш, като пуяк?
113
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая я предложи Боко Тиквата за комисар след като прeди нея една мутреска Румяна Желева я изхвърлиха от европейската комисия щото не знаеше тя самата колко офшорки пере кинти. Щом и тая я е предложил мутрата от СИК нема начин да е читава. Те хората от тия институции по принцип от Българгия ги слагат такива квито им ги пратиме а те се са от едни *** стока.
112
1
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Ми дай да я видим като е толкова курназ ще съди ли Foreign Policy Research Institute и швейцарския журналист или ще се ограничи само на българска територия, където може да тормози с дела понеже има достатъчно пари?Аз мисля че няма. С което ще си признае каквото е писано. Ама дай да видиме.
111
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен.133.Сталинка е баба ти.Чети ***,и кажи,кога и къде видя решение на съда,че си е сменила името с ново?
110
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Пловдив.Мафиотите ни управляват от 70 и кусур години,не само сега!
109
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лека вечер!Спете спокойно.Изкарахте ядът си.Оплюхте си компа.Станахте велики,големи,можещи,знаещи жени и мъже-няма що.
108
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бокова нямаше абсолютно никакъв шанс.Гледах всичките гласувания,и със всяко гласуване падаше надолу.Хайде,моля всички знаем,защо Боковица не успя,и никой не и е виновен.НИКОЙ!Дори и любимата и Русия е изхвърли.До кога ,ще ми пишете за червените баби-Яги?
107
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Работя на такова място,че аз и колегите ми сме виждали лично акта за раждане на Кристалина.Няма такъв филм,ей ментално увредени хора,за които клюката е нещо върховно в техния скапан живот.Името си и е Кристалина.Дори някои меди заснеха и показаха ,акта и за раждане.Като си е сменила името,кой съд и го смени,с кое решение под кой номер.Я кажете ся влечуги.КОЙТО ХВЪРЛЯ КАЛ СРЕЩУ НЯКОГО,САМИЯ ТОЙ ВЕЧЕ СЕ Е ИЗЦАПАЛ!*** народ,дай му клюки и мерзост.Недялко,ще ви назначи,ама малко плаща,има да връща
106
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
първо се засрами че тиквата избра теб пред Бокова която имаше 100 процентов шанс да вземе поста даже те надмина по преднина а ти остана доста назад същата си като тиквата трябва по твоята да стане айде стига вече скрий се смешна си
105
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ще съди толкова колкото ББ тръгна да съди някой за Симитли...
104
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нагъл мандолина е тая!
103
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не бойсе мигрантите са зад теб.нали им обеща пустеещи български къщи