Първата жена на ген. Радев - независима и далеч от суетата

Гинка Радева се вози в трамвай, пазарува без охрана
17 ное 2016 20:36, Петя Славова
64
Първата жена на ген. Радев - независима и далеч от суетата
Снимка: Facebook

Красива, независима и далеч от медийната суета. Гинка Радева - първата жена в живота на новоизбрания президент Румен Радев, се вози с трамвай и метро, пазарува без охрана и не иска и да говори за придобилия слава бивш съпруг.

Още по темата

Двамата се развеждат преди около две години, а от август Радев е с нова съпруга - Десислава Генчева, пише "24 часа".

Първата "първа дама" живее съвсем скромно, работи в голяма банка. Радева, която не е сменила фамилията си след развода с генерала, е там от няколко месеца, а преди това е била във финансова фирма, разказаха близки до бившата половинка на генерала.

Двамата с Радев имат две деца - Дарина - на 15 години и Георги - на 13 години.

Десислава Генчева има с бившия си съпруг - депутат от БСП - Георги Свиленски син на 20 години, който учи в САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
О.Р.БГ преди 7 години
Хайде, сложете се в неговите обувки, понесете ги 10..15..20 години и после приказвайте!
50
0
 
5
 
! Отговори
melinda.faella преди 7 години
До Nadia Nikolova язък ,за визията на генерала тая до него никога не може да първа дама по добре да не се беше показвала! тя е груба жена с нахално излъчване без всякакъв финес и облечена като ***!абе личи че е гадна.......
49
0
 
6
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Не знам за тази жена,но втората му съпруга ме хвърли в потрес.Като оставим настрана външния и вид съвсем искрено се надявам,че първоначалното първо впечатление ще се окаже погрешно (въпреки,че не ми се вярва).Една първа дама не следва да се държи като кифла и трябва да покаже поне малко достойно поведение,възпитание и класа.
48
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
какво значение има това бе мекотели нещастни или дай да си ровим в г...та защото ни плащат, ама че не съм на неговото място да ви завра от дето сте се пръкнали
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе ,ясно е какво ни очаква .
46
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Радев е висока летва. Висока топка. Колкото по-го черната, толкова по-хубавее. Млад снажен строен образован възпитан смел здрав."Брей, защо му завиждаш толкова на човека? Да не искаш да се омъжиш за него? А що се отнася за възпитанието искам да попитам: къде са го възпитавали да си назначава любовницата за секретарка на добра заплата ?
45
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До не е стокаАбе не била стока...Ти от къде я знаеш стока ли е или не?На мен ми направи впечатление съвпадението, че са разведени от 2 години, от колкото и генерала живее с настоящата.Бившата е сама в момента, той - с друга.Няма нужда от епитети, хората се събират и разделят.Не мисля че причината е в първата му жена, така че спрете да дрънкате глупости.Колкото до избора на господина, според мене е грешен, но това си е негова работа.Първата наистина е дама, втората ще се опитва да стане такава.
44
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Генерала е пич-мъж за две жени,ако поиска и за повече..."Аз съм с повече жени, но това не е повод да се кандидатирам за президент.
43
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Радев не бил стока..."Бе то и аз не съм стока, ама не си очуквам секретарката, не и пиша анекси към договора и не се правя на света вода ненапита.
42
2
 
1
 
! Отговори
Радева2 преди 7 години
До мелания тръмпИ вие трите сте хубави!
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе в тук само зомбита има .Вие не виждате ли на вън какво се случва.....
40
1
 
14
 
! Отговори
ВЪПРОС? преди 7 години
ВЪПРОСЪТ МИ Е КЪМ ПЕТЯ СЛАВОВА - А ВИЕ КОЛКО МЪЖЕ СТЕ ИМАЛИ ДО СЕГА И ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ КОЯ Е ПО УСМИХНАТА ЗА ВАС ТОВА СА ЛИЧНИ НЕЩА И ДАНО ГЕН.РАДЕВ ВИ СЪДИ ЗАТОВА ЧЕ СЕ ПЪХАТЕ КЪДЕТО НЕ ВИ Е РАБОТА ИСКАТЕ ДА НАСТРОЙВАТЕ НАРОДА ПРОТИВ ГЕНЕРАЛА НО НЯМА ДА УСПЕЕТЕ - И ДВЕТЕ ЖЕНИ СА ХУБАВИ И УСМИХНАТИ ПОЗНАВАМ ГИ ЛИЧНО - А СЕГА НАПИШЕТЕ НЕЩО ЗА БОРИСОВ ДАВИДИМ ДАЛИ ЩЕ МОЖЕТЕ/СТРАХ/
39
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, да, разбрахме го от хилядните постове, пускани от нейни дружки след балотажа! НО, тя не е и няма да бъде президентша, въпреки съскането на разни?!
38
4
 
14
 
! Отговори
мелания тръмп преди 7 години
и двете жени на генерала са хубави българки.
37
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев не бил стока! Добре че Борисов и Плевнелиев не са разведени,до колкото знам Бойко два пъти
36
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Злобейте,тролчета.Това ще ви оистане.Генерала е пич-мъж за две жени,ако поиска и за повече.Следващия път си изберете някой с обратна ориентация за да му се радвате и да си го обичате.Колкото повече го плюете толкова повече му вдигате самолета,нещастни дребни душици.
35
4
 
1
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
До 45Ей ***, така ще говори у вас!Тука като не ти харесва, подминаваш.
34
6
 
8
 
! Отговори
65 преди 7 години
оставете на мира жените на Радев Замислете се кой ,кой го накара да се ожени за тази Десислава,?Може ли бъдещият ни президент да е разведен-недоразведен ,пък и с любовница.Къде го има по света,а?
33
8
 
14
 
! Отговори
България преди 7 години
Казваха че България е райска градина. Ми верно е. Един бивш премиер си говореше с теменужките. Един сегашен ще си говори с магнолиите. И те така. Защо пишем това ли? За да ви подсетим кой поръчва подобни статии с цел злепоставяне. Не става. Не се получава. Радев е висока летва. Висока топка. Колкото по-го черната, толкова по-хубавее. Млад снажен строен образован възпитан смел здрав. Нема да вдига кръвно когато си поиска. И те така. И има с кого да си говори. Даже в спалнята.
32
8
 
3
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
Пнеже Бокич е резерва, трябва да се уважи новия презедент с еди хит.Румборак е черноработник на Дявола, Белобрад старец (Д.Бл.) е негов Бог.А побелелия Офчар му е дясната ръка!!!

Спонсорирани публикации