Булката беглец: Старозагорка избяга от сватбата си с... кума!

Прелюбодейците взели и парите от гостите и духнали към Англия
28 ное 2016 09:00,
151
Булката беглец: Старозагорка избяга от сватбата си с... кума!
Снимка: flickr

Млада старозагорка избяга от сватбата си заедно с кума, само час след като се врече във вярност до гроб на любимия си.

Случката в стил "Булката беглец" се разиграла в началото на ноември по време на пищно тържество в тузарски ресторант на брега на морето, разказа пред "Монитор" адвокат, нает от "сламения вдовец" да разтрогва брака.

Младата дама духнала от кръчмата, както си била с булченската рокля и воала, а в чантичката й били скътани паричните дарове, връчени от над 150-те гости. Заедно с нея изчезнал и кумът, състудент на красавицата.

Още по темата

Липсата лъснала, когато дошло времето за известното "кумско хоро". Първоначално двата рода сметнали, че става дума за неуместна шега. От последвал разговор по мобилните телефони обаче се изяснило, че кумът се оказал "необходим трети".

Новата двойка предварително си купила самолетни билети за Англия, където възнамерявали да се устроят на първо време.

Изоставеният жених, който е доста по-възрастен от бегълката признал, че пръснал над 30 бона за подготовката на празника. Само роклята на невестата глътнала 4 хилядарки, тъй като била изработена от известна дизайнерка. Харчът пък за кръчмата надвишавал 10 000 лв.

Родителите на бегълката категорично отказали да участват в покриването на харчовете. По думите им щерката била пълнолетна и сама вземала решенията за бъдещето си.

Изоставеният вече мъж е завел дело за разтрогване на брака. В хода на процеса той и адвокатът му възнамеряват да предявят претенции за половината от харчовете, като представят фактурите за роклята, обувките, аксесоарите, букета и луксозните покани.

Към тях прибавили документ от православния храм за венчавка на стойност 800 лева и нотариално заверен предбрачен договор. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: кумсватбабулка беглец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
1
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Сега да ги видя в Англия как ще я карат .Откраднали 20 тина хиляди лева ,8-9 хил паунда за 2-3 месеца пари след това ще им огладнее *** и ще видят как се хамалосва за 7 паунда на час .Всяко зло за добро.Младоженеца да не се терзае.Всичко се връща на този свят а и явно е богат.Сега ще разтрогни брака и таз *** нищо няма да успее да му вземе.
94
1
 
21
 
! Отговори
Вицоман преди 7 години
Живял някога един принц, който веднъж загубил ума си по една прекрасна принцеса и решил да я попита: "Ще се омъжиш ли за мен?"И тя отговорила: "Не!!"И принцът живял дълго и щастливо, ходел на лов и за риба, всеки ден се виждал с приятели, пиeл много бира, напивал се мощно, играел голф и покер, разхвърлял чорапи из целия дворец, не свалял дъската в кeнeфа, чукал слугини, приятелки и съседки, пял си под душа, и пъpдял когато пожелае, и гръмко се уригвaл, и си драпал топките.
93
2
 
3
 
! Отговори
Агент Мълдър -ФБР преди 7 години
Е сега кво .....Ами кво ...хотела ,Чантичката с парите под дупетo на булката и както е с булчинската рокля УДРИ ВУЙЧЕ ....... ДОДЕ ПОТЕЧЕ
92
2
 
16
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Да не губи време ми да фаща кумата
91
1
 
13
 
! Отговори
Арменския поп преди 7 години
До АнонименНяма кифла, няма сватба, няма пари, зет, кум, че е и адвокат даже.
90
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен
89
25
 
10
 
! Отговори
ж преди 7 години
Чрез съжителството без брак мъжете не дават права, а експлоатират и се подиграват с жените, че ги използват за всичко без обвързване- подобно на уличното поведение. Т.е. старата песен, на нов глас. И жената пак е унижавана, експлоатирана и повече права дефакто няма. Вратовръзката им е на широко лесно могат да и бият шута. Моят съвет е не им давайте нищо преди да се оженят за вас и ги възпитавайте към въздържание към жените до брака. Само така, ще намалим и психо тормоза, и насилието и разводите
88
15
 
14
 
! Отговори
ж преди 7 години
Никого не заблуждавайте,че има равенство.Защо след като една жена направи грях, обиждате всички жени,а когато мъж прави мн.по-големи грехове,дайте да мълчим или да приемаме.Особено,когато става въпрос за грехове към жените като насилие, изневери,безразборно хойкане и сменяне,тогава никакъв упрек към мъжете.А за демографската криза са виновни мъжете на 90% защото те до 50 год.искат само неангажиращи връзки и обвиняват пак жените, че ходили. Трябва да дадем бойкот на съжителството без брак.
87
8
 
21
 
! Отговори
Мучачос преди 7 години
Що е булка? Попитали радио Ереван.Отговора бил "дзвер доведен с музика".
86
2
 
24
 
! Отговори
Рв преди 7 години
Е те от 150 гости да са събрали най- много 20-25хил.лв. Сложи ги още 5-6 да е изтупали от дъртия-15 Хил. Евро. И кво ще направят в Лондон с тези пари? То квартирата и телевизора като платят няма да останат и за ядене.
85
2
 
31
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
Млада жена-много "приятели".
84
3
 
38
 
! Отговори
До младоженеца преди 7 години
Човек, не бързай с развода. Повярвай като нейн законен съпръг имаш възможност да предявяваш дълги години всякъкви притенции към нея. Нито ще може да се омъжи нито къща да си купи без да дели с теб
83
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая булка си е второ КТБ, басси пирамидата :)Възрастният младоженец да му е за урок, че млада булка не е за него!
82
4
 
39
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Преди доста години един жених по невнимание настъпил роклята на булката. Тя се обръща и му зашлевила един шамар. Той си замълчал , влезли в залата и той казал" Аз бях до тук". Излязъл от залата со кротце , со благо.
81
6
 
37
 
! Отговори
Изчетох коментарите преди 7 години
Забелязах, че никой не обръща внимание на един факт - "родителите на бегълката категорично отказали да участват в покриването на харчовете"!Техни близки не са ли присъствали на сватбения обяд? Кой е длъжен да плати кувертите на гостите, които те лично са поканили? Подхлъзват пишман-жениха да търси компенсации от дъщеря им, която вече може да е напуснала границите на ЕС и никога повече да не се върне в Европа! *** я гони!Щерката и родителите - един дол дренки. Крушата не пада далеч от корена.
80
1
 
27
 
! Отговори
До До 66 преди 7 години
Бате, ти ме трогна!Само че защо никакви не се виждат никъде такива мъже като теб, а ти твърдиш, че били много?Ако срещне такъв организиран и способен мъж, никоя умна жена не би го изпуснала.Да не би пък нарочно да се правиш пред жените на хаймана, та да не се опитват да те оженят за себе си? :)Мамините глезльовци обаче са под път и над път.Не им идва наум, че за да няма демографски проблем, отговорността не е само на жените. И мъжът на 30 г. трябва да е вече баща, а не до 60 г. - тийнейджър
79
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На сила хубост не става
78
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разводът си е развод, но преди него работата е за прокуратурата, въпреки комичния елемент. Това не е спонтанно мероприятие: уговорили са се предварително, подготвили са всичко, поддържали са заблудата, билети са купили за пътуването.
77
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много са такива като булката.Само че тези пари са откраднати и с тях няма да стигне изобщо далече.Както ги е взела така и ще си ги изхарчат с кума.А после?Ще търси друг чичко-паричко...Само че това е до време докато е още млада и атрактивна.Идва обаче видов ден когато никой няма да е погледне.Ни пари ни семейство ни деца (евентуално някое к0пеле от неизвестен баща),ни роднини ни нищо.Хората като е разберат(те са е разбрали вече) ще бягат от нея надалече.това е съдбата на подобни жени.
76
1
 
57
 
! Отговори
Теди преди 7 години
Определено много брутално са го изиграли ,много коварна булка си е взел горкият