Стояна – безспир, представленията я подмладяват

Дъщеря й казвала "спри", но това само я мотивирало
Обновена: 30 ное 2016 11:27 | 30 ное 2016 10:52,
13
Стояна – безспир, представленията я подмладяват
Снимка: архив Булфото

Темпото, с което майка ми работи, си каза лошата дума, заяви дъщерята на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева, по известна като Муки.

Според нея честите пътувания със самолет и многото ангажименти са се отразили върху здравословното състояние на актрисата, която в понеделник беше приета по спешност в болница.

В момента състоянието на Мутафова е стабилно, уверяват лекарите. Тя продължава да е под постоянно наблюдение след медицинска интервенция, която ѝ беше направена.

Още по темата

"Преди много години съм ѝ казвала "спри", но сега не го правя, защото става по-лошо", коментира Муки и обясни, че според нея работата в театъра е това, което поддържа майка ѝ жива и енергична.

"Аз я виждам, когато тя се връща от участие, от представление, изглежда с 10 години по-млада", разказа още дъщерята на Мутафова, която нарече майка си "Чарли Чаплин в рокля". Според нея огромната любов, която хората изпращат към майка ѝ, повдига духа ѝ и я прави по-щастлива.

"Бях излязла и тя ми се обади по телефона и каза, че ѝ е лошо", коментира Муки пред bTV и сподели, че веднага се разтревожила за майка си и повикала спешна помощ.

Всъщност в този момент Мутафова си помислила, че ще получи инфаркт. Актрисата разказа още, че причината за неразположението, което изпитала, било това, че предишния ден местила сама леглото си и вдигнала други тежки предмети.

"Усетих, че направих беля", коментира Стоянка и сподели, че в първия момент се уплашила, че ще умре.

Според лекарите към момента няма опасност от инфаркт. Въпреки това Мутафова прекарала една вечер в интензивното отделение на болницата, където ѝ била направена операция.

Още на следващата вечер актрисата се почувствала по-добре и дори споделила, че възнамерява да се включи в представление, което би трябвало да играе този уикенд в театър "Сълза и смях".

Вчера през деня министърът на културата Вежди Рашидов посети актрисата в болницата, за да изрази подкрепата си и да я окуражи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лоши хора сме. Може би затова е такава държавара ни.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стигнете и вие 90г, бъдете във форма да можете още да се дейни да правите това, което обичате и което ви зарежда.И ако случайно сте във форма, нека някой младеж ви разправя как трябва дасе покриете и да ***. Те някои от 30г са пенсионери по дух.
10
7
 
11
 
! Отговори
melinda.faella преди 7 години
Е стига вече с тая бабичка и мързеливата и щерка ни занимавайте! тая Муки седи и чака на майка си затова я е страх да не остане сама!хората си имат толкова проблеми хич не ми пука ни за Стояна ни за смотаната и Муки! боже!
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тъжно нещо е когато детето ти е некадърно. но когато е и мързеливо,просто става страшно ! на стояна защо не и спретнат някой епизод в болницата,все някой лев ще падне !
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От младите актриси има доста по-талантлива от С.Мутафова. Факт. Постоянната игра в театъра, до такава степен изкривява, че после като снимат филм имаш усещането, че продължават да рецитират на сцената.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
представленията я подмладяват? а пластичните операции тогава за какво са?
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от сатиричния обичах ПАРЦАЛЕВ ! също Никола Анастасов. с показването си на сцената и те напушва смях,понякога ти стане тъжно....ето,това са артисти. а не някой да фъфлоти и да се ***-гледаш ли на стояна едно представление, гледал си всички ! ама -останка от соца,държат си я. пък и някой трябва да хрантути грозната и бездарна муки.
5
3
 
20
 
! Отговори
до 3 преди 7 години
До Анонименаз също никога не съм я смятал за талантлива ! започва нещо да фъфли,и всички се заливат от смях,няма що,мнооого смешно....и все едно и също. а дъщеря и я мързи да гледа просто !
4
1
 
21
 
! Отговори
Име преди 7 години
Голям PR... включвания на живо от болницата сутрин, обед, вечер.. Ако й има нещо, оставете я да се лекува... Голяма трагедия стана...
3
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да е жива и здрава но не в намирам за талантлива актриса. Една и съща е като играе кралица и магарица. За социализма може би беше популярна защото беше до Калоянчев и Парцалев, до Гр. Вачков и др. Лигава, без дълбочина, елементарна, с изкуствено излъскан имидж. Всеки артист иска да е вечно на сцената но живота слага ограничения, тялото има лимит. Що не си стои удома? Има толкова млади и по-талантливи. Но славата, аплаузите подхранват егото. А за мързеливата и дъщеря да не говорим. Трагична е!
2
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стояно, спирай се вече, излагаш се на дърти години! Всички знаем, че го правиш заради мързеливата си дъщеря, но всяко нещо си има край
1
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еее, айде стига с тая бабушкера дето с единия крак е тука, а с другия другаде.