Стоянка Мутафова за състоянието си: Мъничък инфаркт!

Поставили са стент на актрисата, разкри дъщеря й
29 ное 2016 13:44,
11
Стоянка Мутафова за състоянието си: Мъничък инфаркт!
Снимка: Архив, Булфото

Стоянка Мутафова е претърпяла рутинна операция и й е сложен стент. Това каза дъщерята на актрисата Мария Грубешлиева-Муки.

Още по темата

"Чухме се сутринта, беше в много добро настроение и ме пита дали в неделя ще играе в "Сълза и смях", допълни Муки пред Нова тв.

Самата Стоянка също коментира здравословното си състояние и вече е превърнала в истинска шеметна история преживяването си вчера с прилошаването й в банята.

"Мислехте, че съм умряла? Ха! Ама я още не съм!", реагира тя пред "24 часа" по повод големия интерес към състоянието й. Тя разказва, че била сама вкъщи и се готвела за пътуването за гастрола си в Пловдив.

"Там, в банята, съм си сложила някои неща, пране до съхне, протегнах си ръката да ги взема, изтръпна ми палеца, после ръката, после ми се изви целият гръб... Хайде, Стояно, казах си, това е инфаркт. Точно така започна при Нейчо. (Покойният й съпруг и голямата любов на живота й – б.р.). Такива бяха симптомите. Малко преди това му целувах снимката. Сякаш беше знак отгоре! Вземай ме при себе си, където и да те има, казах му", сподели Стоянка Мутафова.

В това време актрисата Ирен Кривошиева дошла, за да тръгнат заедно за гастрола. Разбира за ситуацията и така спешно приемат Стоянка в болница.

"Абе, инфаркт май си беше, ама съвсем, съвсем мъничък и лекичък", шегува се Стоянка. Добре се чувствам! Около мен е тихо, спокойно. Всички са много грижовни. Чаршафите ми са небесносини. Сега ми слагат телевизор. Гледам само политика. И се смея", разказа още Мутафова.

Тя ще бъде в болницата няколко дни.

Няколко пъти министърът на културата в оставка Вежди Рашидов е звънял в клиниката и на дъщеря й Муки да се интересува от здравословното състояние на Мутафова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Коста преди 7 години
Елегантна като английската кралица, талантлива, жизнерадостна, един път човек. Да е жива и здрава.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Харесвам точно такива сърцати хора а не въздухари и лицемери,които правят всичко за пари.Стоянка е една жена,която заслужава уважение и възхищение.Дано Бог и даде още години живот.
4
4
 
3
 
! Отговори
Васко преди 7 години
До Анонимен На полето веки може да работи. Това, което Стояна прави е ГОЛЯМ ТАЛАНТ, дар от Бога, и тя дава на хората много повече от обикновения хляб.
3
1
 
12
 
! Отговори
scbg преди 7 години
До АнонименМи защо не стана артист тогава ? С тоя правопис, ще ти е добре на полето.
2
5
 
19
 
! Отговори
az преди 7 години
До АнонименНе те е срам!
1
7
 
11
 
! Отговори
До Анонимен преди 7 години
Бог да пази слепите които възприемат полето само като празна или пълна нива. Амин!