От МВР: Политическа криза и криминалните надигат глава!

Хванатият взрив и оръжие в Стара Загора били като за терористичен акт
Обновена: 3 дек 2016 17:12 | 3 дек 2016 17:07, Веселина Йорданова
68
От МВР: Политическа криза и криминалните надигат глава!
Снимка: архив, БулФото

По повод резултатите от мащабните операции на ГДБОП през последното денонощие, от МВР заявиха, че заради политическата нестабилност у нас, криминалният контингент се активизира.

Още по темата
Главният секретар на МВР Георги Костов бе категоричен, че в последно време се наблюдава възобновяване дейността на групи, които преди време полицията е разбила.

"В условия на политическа нестабилност, каквото има в момента, обективно, правителството е в оставка, има раздвижване на тези структури, които бяха дълбоко неутрализирани", каза Костов, цитиран от БНР.

Той уточни, че оръжието и взривните вещества, сделката с които е била предотвратена от ГДБОП в Стара Загора, са достатъчно количество за осъществяването на един действително голям терористичен акт.

По думите му е важно да има послание за сигурност в тези времена на несигурност.

"Най-значима като количество е снощната реализация на 80 кг изключително чист хероин в столицата, който е на стойност над 2,5 млн. лв. Ако се размеси и стигне до уличния пазар, би могъл да се реализира на двойно по-голяма цена", уточни той.

От началото на годината са иззети над половин тон хероин, над половин тон синтетични вещества, годни за употреба и близо 100 кг кокаин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Надя Николова! Ще ти задам само един въпрос. Мислиш ли че ако имаха възможност хората от провинцията нямаше да дойдат да ги погребат в София на жълтите павета? Знаеш ли колко милиона народ нямат пари да си купат хляб. Та тези хорица едвам свързват двата края а ти искаш да дойдат в София на протест!? Знаеш ли колко ще им струва това удоволствие? Питай ги те ще ти кажат! А тези в софия са страхливи селянжъри които ги е страх да дишат. А кореняк софиянците не им дреме те са си оплели кошницата
32
1
 
28
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Ееее, айде, айде! Тоя се изказа един път!То ще речеш, че досега нямаше дрога, а пък един изтъкнат български бизнесмен, който се укрива в Сърбия не е бандит, а наистина е бизнесмен?Досега всичко беше мирно и тихо, цареше вопиющо спокойствие, защото Бойко Борисов залавяше всичките бандити, те си пееха в арестите в до минор, а Цветан Цветанов ги водеше до местата където са заровили труповете и ги разкопаваше с един багер...Еееех, какви пасторални картини бяха!
31
1
 
7
 
! Отговори
Карпатски преди 7 години
Искаме си пак Микич червения нос да се пребори с престъпността.
30
4
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
оди си бойко!
29
0
 
15
 
! Отговори
сс преди 7 години
т.е. полицията в нестабилна политическа обстановка си трае, чака и не си върши работата, което дава въздух на криминаките
28
0
 
18
 
! Отговори
морски преди 7 години
До СтранноНа Морето нищо не е разбито.Толкова мутри станаха на клона, че се бият, стрелят...и т.н.Платежоспособни рускоговорящи си стоят в затворените апартхотелни комплекси и много внимават къде излизат навън.
27
1
 
27
 
! Отговори
Лошо преди 7 години
Явно някой групировки са били"замразени"за политически цели и сега умишлено се размразяват зада излезе че не може без ГЕРБ.
26
0
 
31
 
! Отговори
Странно преди 7 години
Нали са били неутрализирани! как пак се надигат?
25
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В последно време се наблюдава възобновяване дейността на групи, които преди време полицията е разбила.........По точно какво им е разбила качамака айряна супата таратора или ***!?
24
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до оня дето му СТИГА!Че нали Тиквата и плод точно на 90 те мутренски години!Нали от там тръгна ..мутра бияч с бухалка и наркодилър ве ..мой!После мафията която му беше колега но после хвърли анцузите облече костюми и стана "бизнес" постепенно го издигна за "премиер" да е лоби на мутромафията ве..мой!
23
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са чалъми и номера на СИКаджията от Банкя. Престъпниците не ги вълнува кой е на власт. Полицията е деполитизирана. Социоложката ли искат да кажат платените ***, че е възпирала престъпността. Сега обаче ще се внуши на народа, че по времето на Бай *** всичко е било цветя и рози, а сега видите ли него като го няма на власт каква престъпност има. хорицата са прости и ще се вържат и пак ще го докарат този мутраген селски.
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дълбоко неутрализирани
21
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МВР е най големия манипулатор на народа.
20
0
 
9
 
! Отговори
jendos преди 7 години
Да разбирам, че до сега не се е продавал хероин и сега с тези 80кг ще разработват софийския пазар ли ?!?
19
0
 
13
 
! Отговори
Васо преди 7 години
Ами това щото и полицията се политизира и, като следствие от това се, и криминилизира. Тя рибата мирише от главата, а главата на полицията се назначава от политиците. А тая в момента политическа класа криминилизира цялата държава.
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МВР САМО КОНСТАТИРА..РЕГИСТРИРА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И МАНИПУЛИРА НАРОДА!ЗАЩО НЕ СА ПО ЗАТВОРИТЕ А ГИ ОСТАВЯТ ДА СЕ СПОТАЙВАТ И ПОСЛЕ ПАК ДА СЕ АКТИВИЗИРАТ!?
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Надежда нема нужда от хапчета. Като малка си е падала на главата.
16
1
 
17
 
! Отговори
не си спомням преди 7 години
Не си спомням лятото на 2014 г., когато кабинетът на Пламен Орешарски работеше в оставка, да е имало подобни инсинуации като "политическа нестабилност"...
15
2
 
8
 
! Отговори
пфу преди 7 години
до 12 нЕква Надя На какви хапчета си халюцинираш на яве.
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наде пий си хапчетата редовно. Помагат и срещу герберастване.

Спонсорирани публикации