ГДБОП закопча нарко банда

Двама са спипани на границата с голямо количество дрога
2
ГДБОП закопча нарко банда
Снимка: Булфото, архив

При полицейска операция под наблюдението на Специализираната прокуратура са били задържани няколко души за трафик на наркотици, съобщи МВР.

На 27 ноември служители от София, Варна и Благоевград са организирали акцията, при която на ГКПП-Кулата са задържани двама от участниците, на 23 и на 27 години, при опит да излязат от страната.

При претърсване на лекия автомобил, с който са се придвижвали, са открити 500 грама хероин, 268 грама морфин, 26 грама амфетамин и 2 грама кокаин, укрити в резервоара на колата.

В София са били задържани двамата организатори на трафика на дрога. В колата, собственост на единия от задържаните, са намерени 1,5 килограма марихуана и 70 литра оцетен анхидрид, които са иззети от полицията. Претърсени са били и жилища и други автомобили в София и Ботевград.

На трима от участниците са повдигнати обвинения за трафик на наркотици, като на двама от тях е наложена постоянна мярка "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
16
 
! Отговори
не е за смЕх преди 7 години
Президента на Филипините показа как трябва да се действа с тези бандити които тровят децата ни всичко останало е козметика.