Баба Донка "нахрани" със 125 бона апашите, сега няма какво да яде

Останах без стотинка, тюхка се сега възрастната жена
Обновена: 8 дек 2016 17:16 | 8 дек 2016 15:07,
294
Баба Донка "нахрани" със 125 бона апашите, сега няма какво да яде
Кадър: Нова тв

Баба Донка не спира да плаче. Жената, доверила се на непознат мъж, му дала всичките си спестявания, които събирала в продължение на години от наеми.

Мъжът, който я излъгал, се представил за приятел на сина й. Обяснил, че спечелил от тотото, но му трябват малко пари, а в момента няма възможност да ходи до банката. Баба Донка му дала първите 5000 лева.

После наглецът предложил на наивната жена да си купи апартамент, на изгодни цени - като за нея. Жената пак не се усъмнила и дала останалите пари. И така на няколко транша възрастната жена дала общо 125 000 лв. на телефонните измамници.

Сега баба Донка кърши ръце и плаче: "Останах без стотинка! Не спирам да "превъртам" и да мисля как стана всичко", тюхка се възрастната жена пред Нова тв.

Вчера ви разказахме за удара на годината и премеждията на 76-годишната жена, която е от София и живее сама, тъй като синовете й работят в чужбина.

От полицията съобщиха, че бабата е собственик на няколко имота в столицата. Част от парите вероятно е държала у дома си, а друга е изтеглила от банка.

Случаят се разследва от второ РПУ и СДВР. Тепърва ще се проверяват и банкови транзакции за теглене на пари от жената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
добре де , все плачат че нямали пари пенсионерите , тая от къде ще извади 125 000 лева , това биле пари от наеми за няколко години , ами хубаво , значи ще вземе следващия наем и ще се стабилизира , тая изобщо не я мислете , тая е от рода на кръвопйиците
241
1
 
5
 
! Отговори
Препатил от хазяи преди 7 години
Тази като я гледам прилича на една моя стара хазяйка отпреди 15 години.Дърта алчна вещица.Типично е да ти дадат някаква одая по възможност -северна с обща мизерна баня .На къпане да си плащаш по левче.Да не каниш никой в квартирата.То не че щях да поканя.Смърдеше на старческо.Ако може да дадеш 2-3 наема предварително ,щото видите ли едвам изкарва с пенсийката си от 150 лева.Пък само лекарствата са 100 лева на месец.Но съм й благодарен че ме мотивира да събера някой лев и да си купя собствен дом
240
1
 
14
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
Аз като нямам и 5лв. в банката и пенсията ми е 180лв. що никой не ми се обажда да правим далавери?
239
1
 
14
 
! Отговори
Нико преди 7 години
Няма какво да яде,но след година ако й се обади някой друг за поредната ,,изгодна сделка,, пак ще изкара хилядарките. Като я гледам ,ако я срещна на улицата ще й дам 50 стотинки за чай да се сгрее,а тя раздава хилядарки.Искала да купи още един апартамент да събира пари от наеми.Щото 120 бона са малко пари за жалкия остатък от живота й.Поне да си беше купила чене.
238
1
 
4
 
! Отговори
Имала преди 7 години
Имала дала! Защо не е попитала децата си? Много оправна баба. Амо то в България е като едно време в казармата НИЩО НЕ СЕ ГУБИ, САМО СИ СМЕНЯ СОБСТВЕНИКА. Сега и да реве и да се оплаква няма смисъл. Глупостта е вечна, а някой се възползва от нея.
237
1
 
5
 
! Отговори
Изетбегович преди 7 години
Евала! Есега вече може да се жалва от пенсията 165 лв. Другия път да си даде и дъртия г**
236
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен273Тия статии са * ботове*Внушават , че не трябва да се дават пенсии на хората.Виждати ли, толкова са големи заплатите в България, че на стари години всеки човек има по 200000 в банката.Не са никакви ботове.Старците нямат по 200 хиляди в банката, но по около 20 000 имат.От години се вижда, че за никой старец не е проблем да извади моментално 7-8000лв и да ги даде ей така на непознат.
235
1
 
9
 
! Отговори
Айнщайн преди 7 години
Две неща са безкрайни: вселената и човешката глупост. За първото не съм 100 % сигурен.
234
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Банките са в схемата.Едва ли някой ще се обади на случаен номер, ще знае името на жената и че има 130хлд. в банката.
233
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия статии са * ботове*Внушават , че не трябва да се дават пенсии на хората.Виждати ли, толкова са големи заплатите в България, че на стари години всеки човек има по 200000 в банката.
232
1
 
5
 
! Отговори
ицо преди 7 години
Специално за този случай има много правилна поговорка:лакомо дупе,кръв ***.....
231
2
 
21
 
! Отговори
MAD преди 7 години
Бабката е проста и алчна то се знае. Но като се замисля от колко години са тези телефонни измамници а няма нито един разкрит и вкарам в затвора Някой чувал ли е телефонен измамник разкрит извършител на престъпление осъден и натикан зад решетките. Дали зад тези тел.измамници не седи някой политик, а само на бабички се обаждат
230
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как е възможно да имаш 125 000 лева в банката ,а да изглеждаш по този начин,тази жена няма зъби ,вижте изцъкленият и дементен поглед,тази е луда бе!
229
4
 
27
 
! Отговори
ff преди 7 години
Тя пък обира наемателите си. Кръговрата на живота.
228
1
 
16
 
! Отговори
Скитник преди 7 години
След 50 години комунизъм и 25 комунистически капитализъм неможе да е по различно ! Следващият път 200 000 да даде!
227
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Куха лейка , внуците ако има я чакат с тояга явно е продала некъв имот. Е дали накрая някой ще вкара ЗАКОНА в РЕД !... Всичко което имаш да е оправено де юре до 60г ... Отнемане правото за преписване на всичко на един наследник... Докато е жив човек наследниците носят отговорност, при отказ затвор.... ...
226
5
 
60
 
! Отговори
Ив преди 7 години
Ако някой попита тази как живее, отговорът със сигурност ще е "Едва оцелявам, пенсийката ми е 200 лв. и не стига за лекарства и ток, за храна не ми остава". Като показват измамените пенсионери, почти всички живеят мизерно, а дават на измамниците хиляди спестени левове. С тези пари могат да си направят ремонти на жилищата, да си купуват по-качествена храна, да си купят по-нови дрехи и въобще да живеят по-нормално, но те стискат парите и накрая хитреците им ги отнасят. Кой им е виновен?
225
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Таз бабка мноо контакти наредила по стената..гледам на снимката и трифазен май монтирала :) какво ли включва в него..?
224
2
 
41
 
! Отговори
Плюшкин преди 7 години
Това лице е лицето на алчността! Само тотално заслепен от алчност човек може да се излъже по такъв балъшки начин с такава сума.
223
2
 
33
 
! Отговори
Робин Худ преди 7 години
Всичко е много просто. Наемателите са си взели платените наеми. Познавали са добре хазайката си.