Евтаназираха 8-те питбула, които убиха стопанина си

Мъжът се опитал да спаси 20-годишен, който бил нападнат от животните
27 юли 2018 21:27,
85

Осемте питбула, които разкъсаха стопанина си, са евтанизирани. Инцидентът стана в сливенското село Сотиря. След смъртта на животните, хората в селото се успокоиха.

Според версията на близките на загиналия 34-годишен собственик на кучетата нападението се случило по време на разходка. Неочаквано край четириногите се появил млад мъж.

Още по темата

Питбулите се спуснали към минувача, стопанинът се опитал да ги спре, тогава те прехвърлили агресията си към него, съобщава Bulgaria On Air.

Момчето, което минавало по поляната, е 20-годишният Мартин. Нахапан е по пръстите на ръката и крака. А стопанинът на животните е мъртъв.

Кучетата били гледани с цел продажба. До момента в селото не е имало проблеми с тях. Според полицията, развъдникът в който били отглеждани е нелегален.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
ЛЪЖА ! преди 4 години
Поредната лъжлива новина !КУЧЕТАТА СА НАЙ-ДОБРИТЕ ПРИЯТЕЛИ НА ЧОВЕКА, ФАШИСТИ ТАКИВА !
65
0
 
0
 
! Отговори
Кане Корсо преди 5 години
"Гледал ги за защита" !!!! Обикновен човек не гледа 8 пита за защита, предполага се че щом са за защита и са озлобявани!Просто ги е дресирал така че да го изядат....Със същият успех можеше и да е друга порода
64
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо трябва да се случи нещо, за да има проверки.
63
1
 
13
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Убаво че за изручали чорбаджията !!! Добре че не е некое детенце !!! Оти кучкаро не е като човеко !!!
62
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не трябва нов закон, защото и сега има.Само трябват хора, които да го спазват.Ако полицай му напомни правилата собственика ще се озъби че му тормозят кучетата.Също като баба Гицка с козичките.Е, щом не искате да спазвате законите ще страдате. Ясно и просто.Българина не уважава закона, а това после му се връща върху главата.
61
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И сега си има правила за това какви са изискванията за разходка на такива кучета, но понеже сме много велики никой не спазва правила накрая пострадват хора.В случая е пострадал най-големият виновник за инцидента.Ако имаше малко моззък в главата си сега можеше и да е жив.
60
3
 
20
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
И не пишете против депутатите ,те и без това са във ваканция... А и ще Ви блокират от сайта !!!
59
1
 
3
 
! Отговори
Форумен любовник преди 5 години
Трябва да си направим форумна среща тъкмо влюбените да се запознаят токувиж и другите се уредим с някоя форумна коментаторка
58
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 72 Thank you. както е в белите страни.
57
1
 
11
 
! Отговори
До 73 преди 5 години
В САЩ са забранени във всеки отделен щат си има отделен закон прочети закона
56
12
 
13
 
! Отговори
Манол преди 5 години
В САЩ БИЛИ ЗАБРАНЕНИ -- глупости.Зоополиция има там ,работеща,ако не се отлежда в подходящи условия - конфискация и глоба,в някой случаи и затвор.Човешкия фактор е виновния в конкретния случай.Що за *** трябва да си,че да пуснеш заедно 8 кучета, като физически нямаш възможност за контрол над тях.-мъртъв ***."БОЙНИ ПОРОДИ" - такава квалификация в кинологията няма.Кучето е като парче глина, водача му е скулптора,който трябва да направи формата.
55
2
 
2
 
! Отговори
До 70 преди 5 години
Както искаш то се превърна в спор иначе с радост бих се запознал с теб човек не знае къде ще срещне сродната си душа е разбирасе ми се иска да си млада а не трета възраст де но както и да е ще бъда джентълмен и ще приключа
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 68Не, благодаря, много е изморително да се дискутира с теб. Смятам да приключа дискусията. Бъди любезен, прекрати и ти.
53
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Всичко, което лае или напада без причина, трябва да се чисти.Пинчери, шпицове, ротвайлери, вълчаци.Да останат само санбернари, голден ретривър, басет и те такива."Явно не си гледал "КУДЖО" :DDDDDD
52
2
 
4
 
! Отговори
До 65 преди 5 години
Ако имаше закон щеше да има и зоополиция итнт но няма нищо от това което трябва да го има и за това винага е в политиците то и нормални политици няма.... какво да ти кажа най-добре си остави кординати фб имейл ако не друго стана дискусия може и брак да ти предложа някой ден хаха кой знае
51
3
 
22
 
! Отговори
А бе преди 5 години
То вече омръзна всеки ден да се занимаваме с тая тема!А хората са го измислили в далеч по напреднали страни!Нужен е съвсем *** закон и гаранции,че ще се спазваИма 5-6 породи които трябва изцяло да се забранят за отглеждане в страната.И още няколко-в населените места.Всяко куче,намерено на улицата,без повод и намордник(за едрите кучета) се прибира в приют до заплащане на глобата или осиновяване.Ако това не стане до две седмици-евтаназия.Задължителна кастрация.Толкоз.
50
0
 
21
 
! Отговори
Предпочитам катеричк преди 5 години
Не са виновни животните, нали затова са селектирани, от хора.Къде са наморници, каишки, чипове, паспорти...? Без наморник биха могли да.се наранят и помежду си, кучелюбци!Е, вече не!Какво ли е търсил "неочакваният гост'" в техния периметър за разходка, жалко?Кога ще разберете, че има породи и те не са за всеки не/пълнолетен комплексар?!И на 34 можеш да отговаряш на това описание.
49
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 60 Ох, не ми говори за бели страни. Ако под този термин имаш предвид САЩ за пореден път ще ти се изсмея. Те по -скоро трябва да се погрижат за двукраките си питбули. За това трябва да се помисли и тук. И не само за питбулите, а за цялата тая история с отглеждането на животни. Аз бих направила закон, в който ако заловя собственик, който е натирил животното си или е го възпитал в агресия, да лежи поне пет години в затвора. Тогава ще дойде от само себе си ограничението за отглеждането.
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Красива история.
47
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 53 вината е на кучетата има кучета който са гледани добре но в природата им е да са агресивни и нападат и говоря и за дребни породи дори просто са си такива както и да се гледат