Евтаназираха 8-те питбула, които убиха стопанина си

Мъжът се опитал да спаси 20-годишен, който бил нападнат от животните
27 юли 2018 21:27,
85

Осемте питбула, които разкъсаха стопанина си, са евтанизирани. Инцидентът стана в сливенското село Сотиря. След смъртта на животните, хората в селото се успокоиха.

Според версията на близките на загиналия 34-годишен собственик на кучетата нападението се случило по време на разходка. Неочаквано край четириногите се появил млад мъж.

Още по темата

Питбулите се спуснали към минувача, стопанинът се опитал да ги спре, тогава те прехвърлили агресията си към него, съобщава Bulgaria On Air.

Момчето, което минавало по поляната, е 20-годишният Мартин. Нахапан е по пръстите на ръката и крака. А стопанинът на животните е мъртъв.

Кучетата били гледани с цел продажба. До момента в селото не е имало проблеми с тях. Според полицията, развъдникът в който били отглеждани е нелегален.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва освен тези 8 още поне 8 да ефтаназират профилактично!
5
3
 
29
 
! Отговори
Веригата преди 5 години
Еми всички са си получили каквото са надробили. Питбулите трябва да ги евтанизират, докато и последния не бъде заличен. Стопаните на такива изр0ди са с нищо по-различни, едно поради целта, заради която ги гледат (бой или батка поведение), и второ обществото няма нужда и от двата биологични вида.
4
22
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде пак животните опраха пешкира заради простотията и безхаберието на господаря си. Какво да го съжалявам тоя, някак си не ми се получава. Защото питбулите не са агресивни по принцип, никое животно не е, докато хората не се намесят. Той е виновен, сигурно ги е отглеждал за да ги продава за бойни кучета. Животните са виновни, така ли? Пак си помислете. Може да звучи всякак, но тоя като че ли си го е получил. Жалко за другото момче.
3
4
 
11
 
! Отговори
Въпрос преди 5 години
Къде са им били намордниците?Кое е по-хуманно, да отглеждаш набедени за чумави овце, кози и сви.не или доказано хапещи и отглеждани за боеве кучета и после да ги ефтанизираш?
2
2
 
35
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Аха .. 8 възрастни питбула са отглеждани с цел .. "продажба". Понеже всички си мечтаят да си купят възрастен питбул.
1
7
 
10
 
! Отговори
Митьо Пушката преди 5 години
Хак да му е на този кучелюб!!!