Черната вдовица и застреляният бизнесмен: Приказката...

Води ли модният подиум към дългото извито стълбище към подземния свят?
Обновена: 26 сеп 2018 13:31 | 26 сеп 2018 13:30,
92

Джордже Михалевич – съпругът на Мис "България" 1998 г. Наталия Гуркова, беше убит на светофар в ЮАР вечерта на 24 септември. Така красивата миска се превърна в опечалената красива вдовица – събирателен образ на много жени, клъвнали въдицата на богатите влиятелни мъже.

Клишето става такова с причина, а младите красиви манекенки, овдовели преждевременно, определено са едно от тях.

Още по темата

Води ли модният подиум към дългото извито стълбище към подземния свят?

"Не съм убеден, че мъжът ѝ е част от подземния свят. Не знам кой и на каква база твърди това. Факт е, че човек е убит. Южна Африка има огромни проблеми с престъпността и полицията. От ЮАР в момента бягат много бели хора. Те не искат да живеят повече на това място. Престъпността там е несравнима с Европа. Там се експериментира върху хората с нови синтетични дроги и те стават ходещи оръжия", отбеляза журналистът Борис Ангелов пред Bulgaria ON AIR.

Патриция Кирилова се съгласи с позицията на колегата си и допълни, че много българи в ЮАР, които имат заведения, споделят, че стават чести свидетели на престрелки.

"Вместо манекенките да си намерят нормална работа, те предпочитат да си намерят лесен и бърз начин за постигане на целите си. Но крайният резултат не е щастлив. Все пак има примери, в които жените са спрели да се проституират и са създали семейство. Жената се учи в първите си 7 години да не е проститутка, която да разхожда някакви дрехи по някакви подиуми", категорична бе Кирилова.

Те коментираха, че в България трудно се правят големи пари по нормален и честен начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
32
 
! Отговори
до 8 преди 5 години
Знаех си че са го застреляли защото е бил паркирал синьото Порше на чуждо място.
8
1
 
41
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
"Вместо манекенките да си намерят нормална работа, те предпочитат да си намерят лесен и бърз начин за постигане на целите си. Но крайният резултат не е щастлив."---Хайде бе! Що не попита първо Наталия Гуркова, преди да правиш обобщения, пък и не само нея. Оная на Илия Павлов - Дарина не спря да обикаля света с всякакви любовници :))) Във всеки случай е по-успешен и щастлив крайния резултат от развода. При развод взимаш някаква издръжка, при смърт - ВСИЧКО!
7
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам кой е Джордже Михалевич, може да има нещо общо с мафията, може и да няма, но като човек, който е бил в ЮАР мога да кажа, че наистина там могат да те гръмнат абсолютно безпричинно. Престрелките, които тук свързваме с разчистване на сметки там са си ежедневие и се случват, зщото си бял, защото имаш синя шапка или не им харесва как ги гледаш.
6
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Модния подиум е съвременния бар.дак от където така наречените "ВИП" персони си избират нещо за разтуха за през нощта. Друг въпрос е когато някоя от златотърсачките се уреди и завърти главата на нЕкой "бизнесмен" рискувайки да остане "нещастна и бедна" вдовица.
5
2
 
61
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Малка поправка - Калканджиева наистина беше секс-куклата на братя Илиеви, но Гуркова беше на братя Маргини.С една дума - Калканджиева - Мис ВИС, Гуркова - Мис СИК.Те плащаха за да станеш Мис, но преди това трябваше поредната МИС-ка доста сериозно да се потруди.
4
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бай ОняНещо повече, ако зависеше от мен бих конфискувал луксозните им офиси и бих ги направил стационари за онкоболни хора.Те имат много повече нужда от това!Когато гледаш банката със системата как изтича във вената ти, а часовникът отброява може би последните часове Живот.
3
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква Мис бе - на тая Братя Маргини на времето редовно й правеха караминьол заедно с цялата си охрана в Завъка Хранкнов.Боко Тиквата не участваше, само защото трябваше да пази Мерцедеса им на паркинга.
2
1
 
48
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
- Води ли модният подиум към дългото извито стълбище към подземния свят? - въпрос; риторичен..
1
2
 
86
 
! Отговори
Бай Оня преди 5 години
Естествено, двете звена са неразривно свързани. Т.н. моделки, са обслужващи престъпния свят. Самите "модни агенции" са също свързени с престъпния свят, спомнете си коя е Жени Калканджиева връзките и с престъпниците братя Илиеви, Маргини и пр. и как преди няколко години, някакви бандю-ги я бяха потрошили от бой. Ако зависи от мен ще забраня абсолютно всякякви такива агенции, от които обществото няма никаква необходимост!