Сестрата на Явор: Аз знам истината, знам кой е...

Няма еднозначен отговор, дали Захариев е бил пребит или дрогиран
Обновена: 18 апр 2019 15:01 | 18 апр 2019 13:19, Екип на Dnes.bg
105
Сестрата на Явор: Аз знам истината, знам кой е...
Снимка: Facebook

Историята около смъртта на Явор Захариев от Gravity Co. се заплита още повече. Вчера стана ясна експертизата на ВМА, която показва, че в кръвта на музиканта е имало наркотици - доказатлества, които оборват версията на сестрата на Явор - Рая, която в свой пост във Facebook обясни, че вокалистът не е бил дрогиран. Днес, тя отново застана зад версията си, въпреки експертизата и твърдението на полицията, че вратата на апартамента на Явор е била заключена отвътре. 

"Каквото и да ми кажете, каквото и да напишете АЗ ЗНАМ ИСТИНАТА, пише Рая. - Аз знам кой е и знам, че той сам ще страда цял живот за това. Колкото и велик да си, колко и недосегаем сега, един ден ще разбереш моята болка, която изпитвам сега."

Явор Захариев бе намерен в безпомощно състояние в дома си преди около месец. Първата версия, която се появи бе именно тази за побой, тъй като носа на музиканта бе счупен. Полицията не отрече, че са разследвали подобен казус, но нямало достатъчно доказателства за това, че Явор е бил пребит - не само вратата била заключена отвътре, но и нямало следи от насилие. Съседите му твърдят, че са чули странни шумове от дома му Явор, но не са реагирали.

Хората в мрежата обаче също не вярват на твърдението на полицията, нито, че певецът си е отишъл заради употреба на наркотици в последните три месеца.

"Не знаех, че дрогата ти чупи носа", пише потребител във Facebook.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
9
 
29
 
! Отговори
Шоколад преди 5 години
Истината е жестока. Това е! Доклада е безпощадно ясен. Наркотик е хероина, ситуацията е наркоманска история. Жалко за момчето. Явно е имало и спречкване с дилъра но дрогирането е налице и причината за фатален край. Хероина....
9
11
 
10
 
! Отговори
Жалко, че... преди 5 години
...и пресата, и сестрата на покойният Явор използват тази трагедия за да вдигат шум...Хайде, ясно е, че журналистите са лешояди, но г-жа Рая защо се прави на вилнеещ оракул......жалко, жалко...
8
4
 
16
 
! Отговори
Saki преди 5 години
Или някой дилър и лихвар го е фраснал в носа и след това си е тръгнал, а този се е заключил отвътре или е отворил и някой е блъснал врата и му е счупил носа и си е тръгнал, а този пак се е заключил. Но каква е самата причина за смъртта още никой не казва.
7
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами като знаеш кой е кажи, да разберем и ние и да се преключи!
6
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бил е неадекватен, паднал е и си е счупил носа. Предозирал е и ... не се е събудил.
5
14
 
39
 
! Отговори
Крум преди 5 години
Айде стига си писала, на целия български народ стана ясно, че брат ти е бил наркоман.Трудно се приема истината, нямаш вина, просто продължи напред.Хората си имат техни болки, стига вече.Знай си кой е, ама си трай, че ни проглуши ушите.Специалисти обявиха резултатите, тя пак не е наркоман, та не е.Аман.
4
16
 
26
 
! Отговори
Здрасти преди 5 години
Наркоман надрусал се и айде заминава какво още пишете за него
3
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама защо продължавате да ни занимавате с тази история?
2
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бил е наказание за близките си и им е харчел парите за дрога а може и да е буйствал решили са да се отърват от него ама са забравили да оставят вратата отключена.
1
16
 
24
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Не знам ... какво предизвикват в мен ... подобни ... предъвкани и изплюти новини..Особено бях впечатлен с "жената до Боян"2 месеца - ни запознаваха с шерпите и яковете на адреналиновия джънки..Сега "Явор е наред"