Не знаем кой, кога ще ни нападне, за това ни трябва казарма

Според депутатите от ВМРО, военната служба е наложителна
Обновена: 20 сеп 2019 10:09 | 19 сеп 2019 22:30, Нели Христова
288

"Според социологическо проучване, проведено от Министерството на отбраната през последния месец, 71 % от българските граждани желаят връщане на наборната военна служба. Много е важно да подчертаем, че и обществото в Европа е категорично по този въпрос",  това заяви депутатът от ВМРО Борис Вангелов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Но ще се върне ли задължителната военна служба от 2021 година?

Според Вангелов връщането на наборната военна служба се налага, защото води до физическото и нравственото възпитание на мъжката част от населението, като предвиждат жените също да служат, но доброволно.

"Ще служат за период от 6 до 9 месеца, като това зависи в кой род войски служи. Например в зенитно-ракетни, авиация и такива сложни войски, там не може да придобие умение за 6 месеца", каза депутатът от ВМРО Борис Вангелов.

От думите му стана ясно, че няма как да знаем кога и кой ще нападне дадена държава, затова идва този натиск за връщане на казармата.

"Започва мащабна модернизация на българските въоръжени сили. В края на тази година ще гласуваме проекта за корабите, а в началото на новата година този за сухопътните войски", заключи Вангелов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
16
 
! Отговори
Вече ни е нападнал преди 4 години
Не ще да учи, нито да работи. Научил се е да живее на соц.помощи и от детски надбавки. Създава по 5-10 себеподобни и ги учи да живеят на социал.Спасението е Строителни войски, 3 години служба - да ги ограмотят, дисциплинират, да им дадат професия и да изградят трудови навици.Всеки, който няма средно образование - и мъже, и жени, да отслужи по 3 г. там.Ако вече има деца - те ща са в соц.дом, а родителите им ще плащат издръжкаИ закон срещу безделничеството за хора без други доходи и спестявания!
34
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе шкембе войвода давали си сметка ако попадне оръжие в ръцете на наркомани и на хора мразещи всички които им докараха атлантическите ценности и мизерията. Замислял ли сее къде ще се скрие. И не само той ами всички които през тези 30 години си правят експерименти с народа. Такава касапница ще настане че ще се леят реки от кръв. Шкембе войвода да не би да си мисли че живурка по бай Тошовото време когато имаше държава ред и дисциплина. В голяма грешка е ако така си мисли.
33
0
 
9
 
! Отговори
V преди 4 години
От Т72 имаме 70 в движение и още толкова пред разпад.За една армия за фронтова линия на южна наша граница ни трябват три дивизии от по 100 танка.Това е само за една армия .Освен това Т72 е гол танк.Той за това е с толкова мощен двигател .Бронята сега тепърва трябва да му я слагаме.Смисъла е да се сменя според изискванията.Ние нищо не сме направили в тази посока,а това не е много сложно .Мунициите трябва да са по съвременни и не точно управляеми,а ракетни с лазарно насочване.Не вярвам да ги имаме
32
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаме малка, модерна, невидима армия по стелт технология. Всички евроатлантици и натовци искаха такава армия. Получиха я.Първо да вкарат в затвора всички, които са излъгали за малката, модерна, невидима армия. След излежаването на присъдите от всички натовци, евроатлантици, еврошпиони, евроатлантици министри, ще видим по-нататък.
31
2
 
10
 
! Отговори
SS преди 4 години
Тоя който ще напада нали най напред казармите ще удари! Едно нападение винаги е добре обмислено и цели максимална ефективност.Винаги започва рано сутрин с нальот с авиацията.Цел.Военна инфраструктура(всичко),гражданска инфраструктура(всичко)Следва масирано сухопътно настъпление в няколко направления психоатаки и така нататък(нямам намерение да обяснявам всичко)КАКВИ КАЗАРМИ КАКВИ 5 ЛЕВА?
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
те за 6 месеца немогат да се научат да маршируват па камо ли нещо друго...
29
3
 
9
 
! Отговори
До факти. преди 4 години
Забравих да допълня. Атомните проекти са скъпи и политически и икономически, но. След като придобием бомбите всичко става по-евтино. Например: Франция има 300 атомни бомби, на тях им струва годишно 3.6 милиарда евро. Среден живот на една ракета, 75г. Е? 10 бомби с среден обхват, 1000-3000 км. От София до Москва, 1800 км, от Берлин 1600, Истанбул 500км, Атина 500км, Рим 1700, Париж 2000 км, Лондон 2500 км. Ако имахме атомни бомби щяхме да сме царе на балканите.
28
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как е състоянието на гжа Караянчева, пулс, кръвно, добре ли е след операцията?
27
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е лошо да има казарма, но като знам че я въвеждат заради пуяците от НАТО и Сащ, които искат увеличаване на разходите за отбрана и в крайна сметка да ни използват срещу Русия. 20 години разрушаваха - сега изведнъж се сетиха за армията.
26
1
 
15
 
! Отговори
Не минава номерът преди 4 години
Пак кухи предизборни лафове. С какво ще надъхвате патриотично тези момчета? С присвоената от далавераджии държава, с икономиката зависеща изцяло от външен капитал, с пропадналата под дъното поп-култура, със съсипаното образование и здравеопазване ли? За кого и за какво трябва да са готови да умрат? Ще бъде като цирков фокус - приемат закона и изведнъж на територията на България не остава нито един военнозадължен. И тогава вече можем да пуснем кепенците на страната.
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До хехеразбираш ли си?
24
0
 
12
 
! Отговори
ами преди 4 години
ами да тя България като територия си е хубава
23
3
 
12
 
! Отговори
хехе преди 4 години
ко ше устройваш бе тъпуньеее кой форумен *** още вярва че присъствието му в България води до някъв напредък или съхранение на държавата глупости огледай се ослушай се премиера ти му нареждат в американската ембасада кво да прави като са безразлични към въпросите с Турция ходи и се мазни на падишаха му се одупва и му угажда а ти кой ше пазиш кат стоиш тука - аа да Пеевски и будките му лафка може да пазиш -започни още тая вечер вземи си лаптопчето и слез до близката лафка от там да чатиш
22
7
 
4
 
! Отговори
Край преди 4 години
Много народи харесват България - май само българите не. Като гледам нежелението им да я запазят.
21
0
 
16
 
! Отговори
факт втори коментар преди 4 години
Русия засега се държи с турците доста приятелски, а са водили доста войни последните няколко века... Гърците нямат териториални претенции към България, но ако стане нещо, гърци, сърби, румънци и македонци ще се обединят против България, а не против Турция. Помаците, турците и тцтиганите си искат независимост и анклави в България, засега кротко и тихо се въоръжават с незаконни карабини, автомати,пищови, взривове и друго оръжие. Албанците, шиптъри и бошнаци също харесват българската територия...
20
2
 
13
 
! Отговори
даа преди 4 години
тея малките ги прибирайте в казарма и без туй за нищо не стават само чалга наркотици и гонки с таратайки правят и се гмецат кат жовотинки ама дайте им някой друга запустяла нива и сами да се изхранват то ясно че няма да опазят от никой държавата ама поне да намалее упадъка в нея инак сме разграден двор и албанците да решът и те ше ни завземат за турция и сърбия няаа отварям лаф турците само бежанците фа ни пуснат да минат кат диви прасета и сетне си влизат в прегазена България като паши ...
19
18
 
4
 
! Отговори
Край преди 4 години
Който смята, че от България нищо не става, че няма смисъл да се брани, че това държавата на Пеевски и мутрите, че за него няма бъдеще тук - трябва да е свободен д0а се изнесе. Терминал 2 и еднопосочен.Тези дето оставаме обаче трябва да устройваме държава. И армия включително.
18
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой няма да ни напада военно. Те ни превзеха отдавна хитро, но народа не се усети.
17
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Търсете ни зa гей-пaрaди и купoни със мнoго aлкoхол и хaрд рoк. Комунистите кaтo ви кaзвaхa, че зaпaдa е кaтo рaзвaленo яйце не вервaхте. Служете си сaми сегa.
16
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просто от сега ги виждам сороските жендърчета в казармата...)Ша избягат до един... Кауза пердута е всичко в територията!