Не знаем кой, кога ще ни нападне, за това ни трябва казарма

Според депутатите от ВМРО, военната служба е наложителна
Обновена: 20 сеп 2019 10:09 | 19 сеп 2019 22:30, Нели Христова
288

"Според социологическо проучване, проведено от Министерството на отбраната през последния месец, 71 % от българските граждани желаят връщане на наборната военна служба. Много е важно да подчертаем, че и обществото в Европа е категорично по този въпрос",  това заяви депутатът от ВМРО Борис Вангелов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Но ще се върне ли задължителната военна служба от 2021 година?

Според Вангелов връщането на наборната военна служба се налага, защото води до физическото и нравственото възпитание на мъжката част от населението, като предвиждат жените също да служат, но доброволно.

"Ще служат за период от 6 до 9 месеца, като това зависи в кой род войски служи. Например в зенитно-ракетни, авиация и такива сложни войски, там не може да придобие умение за 6 месеца", каза депутатът от ВМРО Борис Вангелов.

От думите му стана ясно, че няма как да знаем кога и кой ще нападне дадена държава, затова идва този натиск за връщане на казармата.

"Започва мащабна модернизация на българските въоръжени сили. В края на тази година ще гласуваме проекта за корабите, а в началото на новата година този за сухопътните войски", заключи Вангелов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой, освен свинската чума и собствената ни простащина.
194
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВЪРТИМ ЕДНО И СЪЩО ПО МЕДИИТЕ НА 129 О МЯСТО В СВЕТА, ОТ ПУСТО В ПРАЗНО ПРЕЛИВАМЕ... САМО СПОР ДА ИМА, ДА СИ ПРАВИМ ПРЕДИЗБОРНАТА АГИТАЦИЯ. *** ТО Е ЯСНО, ЧЕ НА РЕФЕРЕНДУМ 85% ЩЕ СА ПРОТИВ КАЗАРМАТРА, А СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ ПРОУЧВАНИЯ ЗНАЕМ КЪДЕ ДА СИ ГИ ЗАВРЕТЕ!
193
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тъкмо ще се научите да си оправяте леглата мамини убавци
192
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато депутатските отрочета отидат да служат тогава и аз ще отида !!!!
191
0
 
4
 
! Отговори
до Ко речи ? преди 4 години
Сладур! Не си излизал от Люлин!
190
0
 
8
 
! Отговори
Джоко Росич преди 4 години
Във ВМРО има един българин и му викат бай Иван кубинеца...
189
6
 
11
 
! Отговори
ЖАЛКО НО ФАКТ преди 4 години
ЕДИН СИГУРЕН МЕТОД ЗА ДА НЕ СЕ РЕГИСТРИРАТ В БЪЛГАРИЯ . ДЕЦАТА РОДЕНИ В ЧУЖБИНАНИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ДЕТЕТО МУ ДА ЗАГУБИ БЕЗЦЕННА ГОДИНА В НАЙ ВАЖНИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕ ПЕРИОД ПОРАДИ ПАРТИИНИ ПРАЗНОСЛОВИЯ С ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ НА ПРАЗНИ И НЕНУЖНИ ПОЛИТИЦИ КАТО КАРАКАЧАНОВНАПРОТИИВ - ЩЕ СЕ ПОЯВИ ТЕНДЕНЦИЯ ЗА ЗАВЪРШВАНЕ И НА СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА С ЦЕЛ ДА НЕ ХОДИ ВОЙНИК
188
0
 
17
 
! Отговори
враговете преди 4 години
До ИсторикЧестно казано, съмнявам се в реалността на изборите. Разбираш ли, аз съм общителен човек, имам, съученици, състуденти, колеги от работа, приятели чрез хобита, роднини. Всички те са против ГЕРБ, както и против партиите на статуквото. Всички те гласуват. Не познавам никой да гласува за ГЕРБ, а малко хора са фенове на БСП, предимно възрастни. И някак си - все въртележката ГЕРБ-БСП е на власт.
187
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълна глупост е това! В казармата само ми 1,5 години от най-хубавата част от живота! Принудително ме срещнаха с такива *** и простотия, с които иначе няма как да имам допир, защото в живота бягам от такива субекти! Армията трябва да си остане само и единствено професионална! Който иска да ни нападне - ще ни превземе точно за 1 ден най-много(например Турция), независимо каква армия имаме!
186
1
 
6
 
! Отговори
Златен политик преди 4 години
Вангел е гръцка фамилия типична за популист патриот занимаващ се с празни приказки и дела....
185
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако случайно решат да го направят /което ми е трудно да повярвам/,съвсем ще обезлюдят страната.Всички родители на момчета ще емигрират,докато са още в прогимназията и поне 10-15 години няма да се върнат.Така ще се застреляме сами и без да ни нападат.То пък и който реши да ни напада,какво ли ще вземе освен по някой чифт скъсани чорапи или ***.ВМРО не знаят ли,че идват избори и за такива изказвания,ще изгубят и малкото си избиратели,пък който се коалира с тях е изгубил предварително.
184
1
 
4
 
! Отговори
Историк преди 4 години
До враговетеТака е, но за това сме си виновни ние.Бойко какво каза след последните избори-какво да направя като ме избират.
183
1
 
4
 
! Отговори
Популист до популист преди 4 години
Не знаем къде се намираме кви ги вършим и срещу кого и кой ще ни напада ."Тука като жунгла е някаква"Явно извънземните ще ни нападат щом не знаем кой и кога....При тракива изцепки съд за "експерта" или разпускане на ДАНС ,Разузнаване и Контраразузнаване ако наистина нищо не знаем.....
182
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно това е начина да достигнем изискваните от НАТО 2% за военни цели. Ще ремонтираме старите поделения, ще ги реновираме и санираме, и ще краднем от парите за ремонт. "Въшкарници" може да има залежали нейде по складовете-ще ги облечем момчетата, че и девойките ако искат-с екстра безплатна кола маска. С консервите за подмяна от държавния резерв ще ги изхраним. Готова е работата. Е, оръжие няма и нямало време за обучение. В подходящи условия и лопатата и метлата са оръжие ...
181
1
 
14
 
! Отговори
враговете преди 4 години
Какво да ни нападат, то най-жестоките врагове са вътре в държавата! Беззаконие, разсипия. Нещата са на ниво живот в Османската империя- могат да ти отнемат жилището, имота, живота във всеки един момент. Пълно е с *** над закона. Голяма част от населението тъне в крайна бедност. Абсурдистан- страната на султан Бойко. И всякакъв партиен башибозук.
180
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според депутатите от ВМРО, военната служба е наложителнаКАКВИ ДЕПУТАЦИ РАДУКЦИЯ НА ПАРЛАМЕНТА ДА 50 ЧОВЕКА И ТОЧКА
179
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, така е, никога не знаем кой кога и откъде ще ни нападнеСАМО ТУКА ПАК НИЩО НЕ ЗНАЕМЗА ДА ЗНАЕМ ТРЯБВА РАЗУЗНАВАНЕ НЕ КАЗАРМА ДЕБЕЛ
178
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТЛЪ СТИ МАЗ НИ ШКЕ МБЕ ТА И КРАТУНИ АЗ НЕ СЪМ ИЗБИРАЛ
177
1
 
4
 
! Отговори
Ко речи ? преди 4 години
До до Ко речи ?Симпатяга там живея.Задължителната им казарма е 10 дена курорт в планината мъже и жени заедно....
176
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знаем кой, кога ще ни нападне, за това ни трябва казармаАБЕ ДЕБЕЛАК ХОДИ СЕ СКРИИ НЯКЪДЕ